انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اسنپ یا فلتپک؟  (دفعات بازدید: 1065 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdi09u

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
اسنپ یا فلتپک؟
« : 07 تیر 1404، 04:31 ب‌ظ »
سلام به همه!
شما برای نصب برنامه از اسنپ، فلتپک یا هیچکدام استفاده می‌کنید؟ چرا؟

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2858
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : اسنپ یا فلتپک؟
« پاسخ #1 : 07 تیر 1404، 07:39 ب‌ظ »
درود.

تا میتونید باید از بسته های درون مخازن رسمی استفاده کنید. به دلیل راحتی حذف، نصب، بروزرسانی، امنیت بیشتر، سرعت بیشتر و آزامایش چند مرحله‌ای قبل از انتشار

ولی اگه باز مجبور شدید برنامه خارج از مخزن نصب کنید به هیچ وجه اونو به صورت کدنوشته(اسکریپت) یا دستی نصب نکنید.

اول از فلتپک استفاده کنید و در اولویت دوم اسنپ ولی شما با استفاده از هر روشی بجزء مخازن رسمی خطر ناپایداری و برعکس موارد بالا رو پذیرفتیدید.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
« پاسخ #2 : 07 تیر 1404، 11:51 ب‌ظ »
من برای یکسری از برنامه‌ها از فلت‌پک استفاده می‌کنم. یکسری معایب دارد. حجم زیاد آپدیت‌ها، اشغال فضای زیاد و بعضا اجرای کندتر نسبت به بسته‌های داخل مخزن (البته کاملا بستگی به سیستم دارد و در سیستم‌های خوب و به‌روز واقعا تفاوتش محسوس نیست). اما مزیتی که دارد به روز بودن آن‌هاست. از لحاظ امنیتی هم ممکن است یکسری از آن‌ها مخرب باشند (البته آن‌هایی که توسعه‌دهنده‌اش نامشخص است، وگرنه برنامه‌های توسعه‌دهندگان تاییدشده و شناخته‌شده‌ای مثل کی‌دی‌ای و گنوم و موزیلا و... مشکلی ندارند). درکل به‌جای استفاده از توزیع‌های غلطان ترجیح می‌دهم یک توزیع پایدار مثل دبیان داشته باشم به‌اضافه‌ی فلت‌پک. بعضی از بسته‌هایی که نسخه‌ی فلت‌پکشان را استفاده می‌کنم: لیبره‌آفیس، کریتا، اینک‌اسکیپ، لوکال‌سند، تلگرام، هارونا پیلر.
درکل بستگی به سلیقه و هدفتان دارد.
~

آفلاین ehsanavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • okgames.blog.ir
    • okgames.blog.ir
« پاسخ #3 : 08 تیر 1404، 09:55 ب‌ظ »
من که از Appimage استفاده می کردم و راضی بودم
اللهم عجل ولیک الفرج