انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با مموری کارت  (دفعات بازدید: 216 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 785
مشکل با مموری کارت
« : 31 تیر 1404، 06:30 ق‌ظ »
سلام،
نمی‌دانم به چه علت مموری کارت گوشی موبایلم read only شده است.
دیگر در موبایلم مموری کارت را نشان نمی دهد.
مموری کارتم را از موبایلم خارج کردم و آنرا وقتی به سیستم کامپیوترم می‌زنم مموری کارت را نشان می‌دهد و می‌توانم وارد فایل هایش بشوم ولی وقتی فایل هایش را حذف می کنم، بصورت ظاهری حذف می‌شوند ولی دوباره برمی گردند.
با نرم افزارهای Disks و Gparted هم نتوانستم کاری بکنم، حتی بعد از فرمت کردن و تغییر به فرمت های دیگر مانند ext4  و یا تغییر دادن Partition table و یا delete کردن و … باز هم دوباره به حالت قبل بر می‌گردد و  باز هم فایل‌های درون مموری کارت بر می‌گردند سرجای خود و فرمتش را دوباره Fat32 نشان می دهد.
حتی با فایل منیجر Nemo با حالت Open as Root وارد شدم و فایل‌های داخل مموری کارت را حذف کردم، بصورت ظاهری حذف می‌شوند ولی دوباره برمی گردند.
از دستور  chmod 777  هم استفاده کردم ولی فایده‌ای نداشت.
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم.

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
پاسخ : مشکل با مموری کارت
« پاسخ #1 : 01 امرداد 1404، 12:05 ق‌ظ »
با توجه به اقداماتی که انجام دادی، اگر اشتباه نکنم کارت حافظه‌ات خراب شده و این مورد یکی از علائم خرابی‌اش هست... معمولا در فریمورهایشان چنین قابلیتی می‌گذارند تا وقتی به این مرحله رسید نگذارد چیزی رویش بنویسی (read-only) و باعث نشوی کارت حافظه کلا از بین برود و در کل این فرصت را به‌ات می‌دهد تا اگر داده‌ی حساسی داری آن را به جای دیگری منتقل کنی. حالا این حدس و گمان من هست و اگر مدت زیادی از به کارگیری کارت حافظه‌ات می‌گذرد یا خیلی از آن استفاده کرده‌ای احتمالا حدسم درست باشد (متاسفانه).
~