انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چه توزیعی رو انتخاب کنم؟ می خواهم از kde استفاده کنم.  (دفعات بازدید: 8013 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MH93

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
من الان از لینوکس مینت دارم استفاده می کنم ولی می خواهم از kde استفاده کنم چون من از اونا هستم که همه چی رو شخصی سازی می کنه ولی مینت از سال 97 و اینا نسخه kde نداره و نصب دستی kde انگار اونقد خوب با مینت کار نمیکنه مخصوصا مینت دارچین (cinnemon). میخواستم حالا از تاکسیدو او اس استفاده کنم ولی داشتم توزیع های ایرانی رو چک می کردم و لینوکس امپراتور خوب به نظر میاد. از کوبونتو نمی خوام استفاده کنم چون از اسنپ بدم میاد (فقط از اپت استفاده می کنم و بعضی موقع ها اگه مجبورم فلتپک یا اسنپ, از اسنپ بدم میاد چون صد سال طول میکشه برنامه ازش دانلود شه و cli اسنپ به نظر من زشته)ولی یه چیز هم میخوام که ساده باشه و زیاد آپدیت نگیره (که فدورا رو نگین چون زیادی شنیدم آپدیت می گیره و اونقد که رسما مجبوری آپدیت اتومات رو فعال کنی که نمیخوام چون نمیخوام آپدیتام مثل جوری باشه که تو ویندوز بودن)

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1387
دبیان نصب کنید و در مراحل نصب KDE را انتخاب کنید یا
کوبونتو نصب کنید با حدف بسته‌های اسنپ

آفلاین MH93

• Newbie
  • *
نظرتون درباره تاکسیدو چیه؟ از فورم های خارجی دیدم خوب به نظر میاد و توی دیستروواچ فک کنم شماره 13 هست.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1387
نظرتون درباره تاکسیدو چیه؟ از فورم های خارجی دیدم خوب به نظر میاد و توی دیستروواچ فک کنم شماره 13 هست.
نظری ندارم.

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
اگر دنبال یک توزیع پایدار و همچنین سازگاری خوب با پلاسما هستی به نظرم بهتر است openSUSE leap را امتحان کنی.
~

آفلاین MH93

• Newbie
  • *
اگر دنبال یک توزیع پایدار و همچنین سازگاری خوب با پلاسما هستی به نظرم بهتر است openSUSE leap را امتحان کنی.
شنیدم زیادی سخته آخه، تو نظرت درباره تاکسیدو چیه؟ ازش شنیدی؟ توی distrowatch الان شماره 18 هست.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2884
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
نقل‌قول
شنیدم زیادی سخته آخه، تو نظرت درباره تاکسیدو چیه؟ ازش شنیدی؟ توی distrowatch الان شماره 18 هست.
انتخاب معقولی نیست. همون دبیان.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین abc

• Full Member
  • *
نقل‌قول
تا حالا چیز خاصی از تاکسیدو نشنیدم. از کی شنیدی اوپن‌سوزه زیاد سخته؟ البته من خودم دبیان استفاده می‌کنم ولی اوپن‌سوزه با کی‌دی‌ای گویا بهتر کار می‌کند (البته خودم هم این مورد را تجربه کرده‌ام)، اما سخت نیست. سخت یعنی چیزی مثل جنتو، وگرنه اوپن‌سوزه هم چیز خاصی ندارد که کار را سخت کند. در کل اگر قصد نداری کنجکاوی کنی برو سمت توزیع‌هایی که یا جامعه‌ی کاربری خوبی دارد یا شرکت قوی‌ای پشتیبانی‌اش می‌کند. دیستروواچ هم تا جایی که فهمیدم بر اساس بازدید صفحه‌ی توزیع طی یک دوره‌ی مشخص با آی‌پی منحصربفرد رتبه‌بندی خود را می‌سازد. حالا ممکن است یک توزیع به طور دوره‌ای ترند شود یا اینکه حتی تقلب هم می‌شود.
کی‌دی‌ای نئون هم هست که البته بسته‌های خود کی‌دی‌ای کمی زود به‌زود به روز می‌شوند ولی نه کل سیستم که بر اساس اوبونتو هست، یعنی یک جورهایی بین یک توزیع غلطان و پایدار قرار دارد و اگر خواستی آن را هم امتحان کن.
~

آفلاین MH93

• Newbie
  • *
نقل‌قول
تا حالا چیز خاصی از تاکسیدو نشنیدم. از کی شنیدی اوپن‌سوزه زیاد سخته؟ البته من خودم دبیان استفاده می‌کنم ولی اوپن‌سوزه با کی‌دی‌ای گویا بهتر کار می‌کند (البته خودم هم این مورد را تجربه کرده‌ام)، اما سخت نیست. سخت یعنی چیزی مثل جنتو، وگرنه اوپن‌سوزه هم چیز خاصی ندارد که کار را سخت کند. در کل اگر قصد نداری کنجکاوی کنی برو سمت توزیع‌هایی که یا جامعه‌ی کاربری خوبی دارد یا شرکت قوی‌ای پشتیبانی‌اش می‌کند. دیستروواچ هم تا جایی که فهمیدم بر اساس بازدید صفحه‌ی توزیع طی یک دوره‌ی مشخص با آی‌پی منحصربفرد رتبه‌بندی خود را می‌سازد. حالا ممکن است یک توزیع به طور دوره‌ای ترند شود یا اینکه حتی تقلب هم می‌شود.
کی‌دی‌ای نئون هم هست که البته بسته‌های خود کی‌دی‌ای کمی زود به‌زود به روز می‌شوند ولی نه کل سیستم که بر اساس اوبونتو هست، یعنی یک جورهایی بین یک توزیع غلطان و پایدار قرار دارد و اگر خواستی آن را هم امتحان کن.
منظورم اینه نسبت به چیز هایی مثل مینت و اینا اوپنسوز سخت هست، اتفاقا من وقتی دنبال یه همچین چیزی بودم اول اوپنسوز رو پیدا کردم ولی من فقط یه کامپیوتر می خوام که کار می کنه، خیلی آسانه ازش استفاده کنی و خیلی قابل شخصی سازی هست، تازه این کامپیوتر خانوادگی ما هست و هنوز مادر پدر می خوان ازش استفاده کنن و همین الانم یکم مینت براشون سخت هست. منم تا وقتی که پیداش کردم هیچ درباره تاکسیدو نشنیدم ولی رسما کوبونتو هست بدون اسنپ، حالا دارم فکر می کنم برم کوبوننتو ولی نمی دونم، مث تو ویندوز نمیشه که وقتی یه شخصی سازی می کردم بعد یه آپدیت همه چی نابود میشه؟ (منظورم اینه مثلا بعد از یک آپدیت، اسنپ بر نمی گردد یا همچین چیزی اگر حذفش کنم؟) درباره kde neon که انگار از اون جور توزیع هایی هست که خیلی آپدیت میگیرن ولی من اونقد نمیخوام. شما نمی دونید اگه از کوبونتو اسنپ حذف کنم چی میشه؟

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2884
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
نقل‌قول
فقط یه کامپیوتر می خوام که کار می کنه، خیلی آسانه ازش استفاده کنی و خیلی قابل شخصی سازی هست
بخش دوم که مربوط به میزکار هست ولی بخش اولو همه اینجا دبیان آزمون ترجمه میکنن.
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1404، 07:43 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین abc

• Full Member
  • *
در مورد به‌روزرسانی: وقتی در ترمینال دستور را اجرا می‌کنی دقیقا قبلا از اینکه تایید کنی به تو می‌گوید قرار است چه اتفاقی بیفتد. اینکه چه بسته‌ای به‌روز می‌شود، چه بسته‌ای نصب می‌شود و چه بسته‌ای پاک خواهد شد (همین چند وقت پیش بود که یک به‌روزرسانی دبیان برای کرمیوم ایراد داشت و اگر آن را اجرا می‌کردی کروم را پاک می‌کرد. دقیقا این مورد مشخص شده بود و برای همین من از انجام بروزرسانی خودداری کردم و بعد از چند روز که بررسی کردم این ایراد رفع شده بود). حتی اینکه بعد از نصب بروزرسانی‌ها چه مقدار حجم اشغال شده تغییر می‌کند هم به شما اطلاع داده می‌شود. البته می‌توانی یک یورز با دسترسی سودو برای خودت درست کنی و برای بقیه بدون دسترسی و صرفا خودت بروزرسانی‌ها و... مدیریت کنی.

در مورد تجربه‌ی شبیه به ویندوز: تا جایی که شنیدم لینوکس مینت در این مورد بهترین است، یعنی تا جای ممکن سعی کرده‌اند تجربه‌ای شبیه به ونیدوز ارائه دهند. در این خصوص میزکار سینامون خیلی به هدف شما نزدیک‌تر است تا میزکار پلاسما. همچنین نحوه‌ی به‌روزرسانی‌ها هم چندان زیاد نیست.

در مورد اسنپ: حالا صرف انتقادهایی که به آن می‌شود، آنچنان هم ترسناک نیست (البته من خودم فلت‌پک را ترجیح می‌دهم و در حال‌حاضر تلگرام و لیبره‌آفیس و... را از آن نصب کرده‌ام). کلا چیزی است شبیه به متد ارائه‌ی برنامه‌ها در اندروید و آی‌او‌اس و این‌طور که به نظر می‌آید به جز توزیع‌هایی شبیه به آرچ لینوکس، بقیه در حال روی آوردن به آنند.

در مورد کی‌دی‌ائ نئون: تعداد به‌روزرسانی‌ها به اندازه‌ی یک توزیع غلطان مثل فدورا نیست. صرفا بسته‌های خود کی‌دی‌ای.
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1404، 09:24 ب‌ظ توسط abc »
~

آفلاین MH93

• Newbie
  • *
در مورد به‌روزرسانی: وقتی در ترمینال دستور را اجرا می‌کنی دقیقا قبلا از اینکه تایید کنی به تو می‌گوید قرار است چه اتفاقی بیفتد. اینکه چه بسته‌ای به‌روز می‌شود، چه بسته‌ای نصب می‌شود و چه بسته‌ای پاک خواهد شد (همین چند وقت پیش بود که یک به‌روزرسانی دبیان برای کرمیوم ایراد داشت و اگر آن را اجرا می‌کردی کروم را پاک می‌کرد. دقیقا این مورد مشخص شده بود و برای همین من از انجام بروزرسانی خودداری کردم و بعد از چند روز که بررسی کردم این ایراد رفع شده بود). حتی اینکه بعد از نصب بروزرسانی‌ها چه مقدار حجم اشغال شده تغییر می‌کند هم به شما اطلاع داده می‌شود. البته می‌توانی یک یورز با دسترسی سودو برای خودت درست کنی و برای بقیه بدون دسترسی و صرفا خودت بروزرسانی‌ها و... مدیریت کنی.

در مورد تجربه‌ی شبیه به ویندوز: تا جایی که شنیدم لینوکس مینت در این مورد بهترین است، یعنی تا جای ممکن سعی کرده‌اند تجربه‌ای شبیه به ونیدوز ارائه دهند. در این خصوص میزکار سینامون خیلی به هدف شما نزدیک‌تر است تا میزکار پلاسما. همچنین نحوه‌ی به‌روزرسانی‌ها هم چندان زیاد نیست.

در مورد اسنپ: حالا صرف انتقادهایی که به آن می‌شود، آنچنان هم ترسناک نیست (البته من خودم فلت‌پک را ترجیح می‌دهم و در حال‌حاضر تلگرام و لیبره‌آفیس و... را از آن نصب کرده‌ام). کلا چیزی است شبیه به متد ارائه‌ی برنامه‌ها در اندروید و آی‌او‌اس و این‌طور که به نظر می‌آید به جز توزیع‌هایی شبیه به آرچ لینوکس، بقیه در حال روی آوردن به آنند.

در مورد کی‌دی‌ائ نئون: تعداد به‌روزرسانی‌ها به اندازه‌ی یک توزیع غلطان مثل فدورا نیست. صرفا بسته‌های خود کی‌دی‌ای.
نه من خودم شخصا از اسنپ استفاده کردم رو مینت و ازش خوشم نمیاد، حالا اگه مجبورم از اسنپ استفاده می کنم ولی اپت و اپ ایمج و .tar.xz و حتی فلت پک رو ترجیح میدم استفاده کنم.
و پس وقتی می خواهم به روز رسانی کنم، خودش نشان می دهد چه کاری می کند؟ (و می توانم برای مثال اگر چیزی باشد که اسنپ را دوباره نصب و فعال کند، اپدیت را انجام ندهم؟)
مظورم هم از "مثل ویندوز" این بود که نگرانم اگه از اوبونتو/کوبونتو و اینا استفاده کنم بعد از آپدیتی اسنپ برگردد مثل ویندوز باشد که بعضی شخصی سازی ها بعد از آپدیت خراب می شوند.
من اگر می شد دوال بوت می کردم تا هم کوبونتو و هم تاکسیدو رو امتحان کنم و ببینم کدام بهتر هستند خیلی بهتر می شد ولی من فقط 1 ترابایت دارم و 600-700 گیگابایت آن هارد برای چیز های شخصی است پس فقط 300-200 گیگابایت برای سیستم عامل داریم که برای دو سیستم مختلف که هر کدام  1 ست از همان نرم افزار را دارند، خیلی کم هست!

آفلاین abc

• Full Member
  • *
۲۰۰ گیگ برای دو تا توزیع کم نیست. من الان مسیر روتم کلا ۲۰ گیگ اشغال شده (البته اپ فلت‌پک زیاد دارم وگرنه از این کمتر بود).
در پیوست هم تصویری نمونه برایتان گذاشتم که اگر الان با انجام به روزرسانی از دبیان ۱۲ کوچ کنم به دبیان ۱۳ چه اتفاقی می‌افتد:
۹۳۹ مگابایت فضای بیشتر اشغال می‌شود.
۱۳۰۱ بسته ارتقا پیدا می‌کند.
۴۰۵ بسته جدید نصب می‌شود.
۲۶۴ بسته حذف می‌شود.
برای دانلود فایل‌های به‌روزرسانی ۱۴۸۳ مگابات فایل باید دانلود شود.
در قسمت بالایی این توضحیات که در داخل تصویر نیست اسم یک‌به‌یک این بسته‌هایی که به‌روز می‌شوند و پاک می‌شوند و یا نصب می‌شوند آمده.
دقیقا هیچ اتفاق پنهانی رخ نمی‌دهد و همه‌چیز به کاربر اطلاع داده می‌شود. (البته نه همیشه. فکر کنم یک موقعی در اوبونتو اگر می‌خواستی مثلا کرومیوم (مطمئن نیستم کدام بسته‌ها بود و برای مثال کرمیوم را گفتم) نصب کنی و از دستور apt استفاده می‌کردی خودجوش می‌رفت از اسنپ نصب می‌کرد. یک جورایی آن بسته apt به اسنپ ارجاع داده شده بود و کلا حرکت جالبی نبود ــ حالا نمی‌دانم الآن هم این هست یا نه چون خیلی وقت است ازش استفاده نکرده‌ام)
« آخرین ویرایش: 07 امرداد 1404، 02:05 ق‌ظ توسط abc »
~

آفلاین MH93

• Newbie
  • *
۲۰۰ گیگ برای دو تا توزیع کم نیست. من الان مسیر روتم کلا ۲۰ گیگ اشغال شده (البته اپ فلت‌پک زیاد دارم وگرنه از این کمتر بود).
در پیوست هم تصویری نمونه برایتان گذاشتم که اگر الان با انجام به روزرسانی از دبیان ۱۲ کوچ کنم به دبیان ۱۳ چه اتفاقی می‌افتد:
۹۳۹ مگابایت فضای بیشتر اشغال می‌شود.
۱۳۰۱ بسته ارتقا پیدا می‌کند.
۴۰۵ بسته جدید نصب می‌شود.
۲۶۴ بسته حذف می‌شود.
برای دانلود فایل‌های به‌روزرسانی ۱۴۸۳ مگابات فایل باید دانلود شود.
در قسمت بالایی این توضحیات که در داخل تصویر نیست اسم یک‌به‌یک این بسته‌هایی که به‌روز می‌شوند و پاک می‌شوند و یا نصب می‌شوند آمده.
دقیقا هیچ اتفاق پنهانی رخ نمی‌دهد و همه‌چیز به کاربر اطلاع داده می‌شود. (البته نه همیشه. فکر کنم یک موقعی در اوبونتو اگر می‌خواستی مثلا کرومیوم (مطمئن نیستم کدام بسته‌ها بود و برای مثال کرمیوم را گفتم) نصب کنی و از دستور apt استفاده می‌کردی خودجوش می‌رفت از اسنپ نصب می‌کرد. یک جورایی آن بسته apt به اسنپ ارجاع داده شده بود و کلا حرکت جالبی نبود ــ حالا نمی‌دانم الآن هم این هست یا نه چون خیلی وقت است ازش استفاده نکرده‌ام)
اوکی ممنون. فعلا تاکسیدو رو دانلود کردم پس آن را امتحان می کنم بعد اگر به مشکلی بر خوردم کوبونتو بدون اسنپ را هم امتحان می کنم، و البته حالا که فکر می کنم اکثر این فضا احتمالا از فایل های دانلود و ... هست... اگر چک کنم... بله به نظر میاد اکثر فایل های من در روت حافظه در پوشه هوم هستند، حالا من اونقد با دوال بوت هم آشنا نیستم و شاید چیزی را خراب کنم پس فعلا دوال بوت نمی کنم. دوباره ممنون.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 787
مانجارو نسخه kde خوبه