آقا سلام من خیلی درگیر بودم با این موضوع؛ تا چند وقت پیش بهترین گزینه این ریپو بود:
https://github.com/monsterxx03/snetقبلا خیلی خوب کار میکرد ولی دچار مشکل شد و متاسفانه آخرین کامیت پروژه مال چهار سال پیشه.
من ابزارهایی که اشاره کردید رو بهش امتحان کردم ولی هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو داشتن.
به نظر من در بهترین حالت که واقعا کل ترافیک سیستم بدون لیک از پروکسی رد شه دو راه وجود داره:
۱. استفاده از میکروتیک همانطور که یکی از دوستان اشاره کرد.
۲. استفاده از یه گوشی روت شده که هاتاسپات رو بشه همزمان با وایفای یا دیتا روشن کرد و استفاده از یه سری اپها که اجازه میدن در صورت دسترسی روت کل VPN رو روی هاتاسپات گوشی شیر کنید.
مگه برای چنتا نرمافزار به پروکسی نیاز دارید؟
میتونید از هر برنامهای یدونه راهانداز (luncher) بسازید که مستقیما با proxychains4 بالا بیاد
همیشه پروکسیچین جواب نمیده؛ مثلا من همیشه خدا با نت داخلی خود داکر مشکل دارم. منظورم نت خود داکر نیست دسترسی به نت آزاد داخل خود کانتینر است. هیچ راهی هم نداره جز اینکه خود پروکسیچین رو دوباره مجبور بشم برای هر ایمیج نصب و کانفیگ کنم. کلی کانفیگ الکی ایجاد میشه تغییرات بیهوده توی ایمیجها صرفا برای دولوپمنت لوکال...
یا برای آنریل دوباره این مشکل وجود داره کل ترافیکش رد نمیشد و با کلی دنگوفنگ اوکیش کردم...