انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نیاز به یک جایگزین برای برنامه Proxifier در لینوکس  (دفعات بازدید: 1223 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gash

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
عالی آقای سعیدنژاد
من میتونم جایی رو برای این دوستمون که این تاپیک رو ایجاد کرده معرفی کنم که همین کانفیگ تونل ایران به خارج رو پیاده کردند و چندسالی هست با همین روش،
مگه برای چنتا نرم‌افزار به پروکسی نیاز دارید؟
میتونید از هر برنامه‌ای یدونه راه‌انداز (luncher) بسازید که مستقیما با proxychains4 بالا بیاد
دسترسی به VPN داخل ایران رو ممکن کردند، فعلا که این دوستمون حضور نداره !
روش شماهم آقای سعیدنژاد پیچیدگی هایی داره که هرکسی نمیتونه پیاده کنه به هر حال امکان استفاده از mullvad هم هست که معرفی کردم، سازنده های این سرویس حتی برنامه اختصاصی هم ساختن  برای لینوکس که نصبش هم ممکن هست. خلاصه بهترین راه برای فرار از پیچیدگی های تنظیمات فایروال که کل سیستم رو تحت پوشش پروکسی قرار میدن استفاده از VPN هست. اگر این دوستمون خواستند من کانال تلگرامی فروشنده VPN که تونل ایران به خارج میزنه رو معرفی کنم. 
اگر معرفی کنید ممنون میشم.

بعضی از میز کارها هم خودشون در بخش تنظیماتشون پروکسی هایی رو قبول می کنن که به برنامه‌های سازگار با خودشون اعمال می شه. شاید کمک کنه.
حتما تست میکنم
فقط ترمینال هم تو این دسته از برنامه ها قرار میگیره به نظر شما ؟

میتونید از هر برنامه‌ای یدونه راه‌انداز (luncher) بسازید که مستقیما با proxychains4 بالا بیاد
بله عرض کردم که با گقته شما پیش میرم
مرسی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3532
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مرسی از پاسختون اما مواردی که میفرمائید هزینه های هستن که یک مقدار برای من منطقی نیست در حال حاضر و ترجیح میدم سیستم اصلی خودم رو روی ویندوز نگه دارم ;D

آره متأسفانه هزینه‌ها بالاس. این سناریویی که گفتم، بیشتر مال زمانیه که طرف فقط راحتی میخواد و مجبوره هزینه‌هاشو قبول کنه. خودم که اینجوری‌ام. با این ترفندهایی که گفتم، توی خونه همیشه VPNم وصله و سرعتش بالاس و کلاً دغدغه اینکه چی فیلتره چی نیست ندارم. برای شرکت هم همین کارو کردم. یعنی اگه یه روزی VPN قطع بشه، تازه مدیرعامل و پرسنل شرکت متوجه میشن که یه چیزی واقعاً کمه! چون تا الان کمبودش رو حس نمیکردن.  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 996
آقا سلام من خیلی درگیر بودم با این موضوع؛ تا چند وقت پیش بهترین گزینه این ریپو بود:
https://github.com/monsterxx03/snet

قبلا خیلی خوب کار می‌کرد ولی دچار مشکل شد و متاسفانه آخرین کامیت پروژه مال چهار سال پیشه.
من ابزارهایی که اشاره کردید رو بهش امتحان کردم ولی هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو داشتن.

به نظر من در بهترین حالت که واقعا کل ترافیک سیستم بدون لیک از پروکسی رد شه دو راه وجود داره:

۱. استفاده از میکروتیک همانطور که یکی از دوستان اشاره کرد.
۲. استفاده از یه گوشی روت شده که هات‌اسپات رو بشه همزمان با وای‌فای یا دیتا روشن کرد و استفاده از یه سری اپ‌ها که اجازه می‌دن در صورت دسترسی روت کل VPN رو روی هات‌اسپات گوشی شیر کنید.

نقل‌قول
همیشه پروکسی‌چین جواب نمی‌ده؛ مثلا من همیشه خدا با نت داخلی خود داکر مشکل دارم. منظورم نت خود داکر نیست دسترسی به نت آزاد داخل خود کانتینر است. هیچ راهی هم نداره جز اینکه خود پروکسی‌چین رو دوباره مجبور بشم برای هر ایمیج نصب و کانفیگ کنم. کلی کانفیگ الکی ایجاد می‌شه تغییرات بیهوده توی ایمیج‌ها صرفا برای دولوپمنت لوکال...
یا برای آنریل دوباره این مشکل وجود داره کل ترافیکش رد نمی‌شد و با کلی دنگ‌وفنگ اوکیش کردم...

آفلاین Chappie

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
نقل‌قول
اگر معرفی کنید ممنون میشم.
براتون مشخصات فروشنده در تلگرام رو در پیام خصوصی فرستادم , چک بفرمایید .
What is the Internet?
It's a thing in a computer. Lets you look up shit you don't know.
I want it! I want that Internet.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19828
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱. این کار اصلاً‌ توصیه نمی‌شه. بهتره همون‌طور که دوستان گفتن برای هر برنامه جداگونه این کار رو انجام بدین.

۲. اگه به هر دلیلی اصرار به انجام این کار دارید می‌تونید از Tun2Socks استفاده کنید:
پیاده‌سازی گو: https://github.com/xjasonlyu/tun2socks
پیاده‌سازی سی: https://github.com/heiher/hev-socks5-tunnel
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن