انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نیاز به یک جایگزین برای برنامه Proxifier در لینوکس  (دفعات بازدید: 1192 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gash

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
با یک سری از پروژه ها مثل redsocks و tun2socks آشنایی پیدا کردم اما متأسفانه تو راه اندازیشون به مشکل خوردم چون اکثرا نیاز به دستکاری iptable دارن
اگر تو راه‌اندازی این برنامه ها هم بتونید کمکم بکنید عالی میشه.

مرسی از وقتتون

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2928
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
proxychains4 مثل هولو!
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3532
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
proxychains4 مثل هولو!

منظور دوست‌مون تونل کردن پروکسیه. مثل کاری که proxifier انجام میده.
پروکسی با همه مزیت‌هاش، یه عیب بزرگ داره اونم دردسر برای تنظیم هر سایت یا برنامه برای استفاده از پروکسیه
توی ویندوز این معضل اصلاً وجود نداره ولی توی لینوکس متأسفانه کاربر باید حسابی سر این مسئله اذیت بشه
من خودم ترجیح دادم که ترافیک رو با میکروتیک جدا کنم و از دو Upstream مجزا عبور بدم یکی برای استفاده عادی یکی برای VPN
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

• High Hero Member
  • *
برای فایرفاکس میشه از foxyproxy تنظیم کرد که هر وبگاهی از چه پیشکاری رد بشه.
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1404، 11:18 ق‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
برای فایرفاکس میشه از foxproxy تنظیم کرد که هر وبگاهی از چه پیشکاری رد بشه.

همه ابزارها قابلیت پروکسی ندارن
مثلاً فایرفاکس با افزونه میشه اینکارو کرد یا باقی مرورگرها با افزونه‌های مستقل دیگه
یا مثلاً تلگرام که خودش قابلیت پروکسی داره
ولی همه ابزارها اینو ندارن.
اون Proxifier قابلیت اینو داره که بهش ip,port,exe و ... (با رجکس) داد و همه سیستم رو تحت کنترل گرفت به لحاظ بحث پروکسی. یه نرم افزار غولیه برای خودش که معادلش هنوز برای لینوکس توسعه داده نشده
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
همه ابزارها قابلیت پروکسی ندارن
proxychains4 هم برای همین کاره. میشه برنامه هایی که پیشکار داخلی ندارنو ازش رد کرد ولی اینکه فقط برای این وبگاه از این پیشکار استفاده کن رو نداره. ولی احتمالا کار ایشون راه میوفته.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
proxychains4 هم برای همین کاره. میشه برنامه هایی که پیشکار داخلی ندارنو ازش رد کرد ولی اینکه فقط برای این وبگاه از این پیشکار استفاده کن رو نداره. ولی احتمالا کار ایشون راه میوفته.

در جریان هستم. واسه همین میگم دردسر داره که کاربر برای تک تک سایت‌ها و ابزارها و تنظیمات داخل میزکار و باقی اجزا بخواد دنبال دسترسی پروکسی بگرده.

آفلاین Chappie

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
با یک سری از پروژه ها مثل redsocks و tun2socks آشنایی پیدا کردم اما متأسفانه تو راه اندازیشون به مشکل خوردم چون اکثرا نیاز به دستکاری iptable دارن

مرسی از وقتتون

همونطور که گفتید برای اینکه کل سیستم رو از پروکسی عبور بدیم نیاز هست که از فایروال مثل iptables استفاده کنیم .
پیشنهاد من برای دورزدن این دردسرهای همیشگی استفاده از وی پی ان هست.
پروتکل ها زیادی روی نت ایران کار میکنند مثل pptp , openvpn , wireguard و اگر تونل ایران به خارج باشه ارتباطتون همیشگی خواهد بود :
شما (کلاینت در ایران) --> سرور ایران ---> سرور خارج
- - -
بعضی وی پی ان ها مثل این [1] پروتکل وایرگارد روی tcp و openvpn با بریج ssh روی نت ایران کار میکنه . میتونید اکانتی با رمزارز بخرید و استفاده کنید .

[1] https://mullvad.net/en
What is the Internet?
It's a thing in a computer. Lets you look up shit you don't know.
I want it! I want that Internet.

• High Hero Member
  • *

آیا میخواید کل سامانه رو از پیشکار رد کنید؟ اگه بله برای چی؟
اگرم نه که همون proxychains4

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
همونطور که گفتید برای اینکه کل سیستم رو از پروکسی عبور بدیم نیاز هست که از فایروال مثل iptables استفاده کنیم .
پروتکل ها زیادی روی نت ایران کار میکنند مثل pptp , openvpn , wireguard و اگر تونل ایران به خارج باشه ارتباطتون همیشگی خواهد بود :
- - -
بعضی وی پی ان ها مثل این [1] پروتکل وایرگارد روی tcp و openvpn با بریج ssh روی نت ایران کار میکنه . میتونید اکانتی با رمزارز بخرید و استفاده کنید .

من خودم اگر بخوام روی کلاینت، VPN بزنم، یکی از بهترین کارهایی که میشه کرد اینه که روی VPS خریداری شده، سیستم عامل RouterOS نصب کنیم و همزمان، هم SSHشو فعال کنیم هم پروتکل‌هایی مثل OVPN و برای جلوگیری از مسدود شدن آیپی، کافیه همون پروتکل OpenVPN رو از SSH همان سرور عبور بدیم! اینجوری از اتصال SSH استفاده میشه که مسدود کردنش تقریباً هیچ وقت اتفاق نمی‌افته و در حین حال کلاینت داره از VPN استفاده میکنه که کل سیستم تونل میشه. فقط نکته‌ش اینجاس که آدرس VPS باید حتماً توی Route اضافه بشه و به گیت‌وی اینترنت کاربر هدایت بشه وگرنه از خود همان VPN عبور میکنه و اتصال قطع میشه.

ولی اگه بخوام روی بقیه کلاینت‌ها هم ازش استفاده کنم، اینجا دیگه VPN رو میزنم روی خود روتر و داخل میکروتیک ترافیک‌ها رو به Routeهای مختلف می‌فرستم. و از اونجایی که پردازنده میکروتیک‌ها برای OpenVPN ضعیفه و سرعت نهایت ۳۰-۴۰ مگابیت میشه (به خاطر اینکه اپن وی پی ان از رمزنگاری استفاده میکنه و پردازنده درگیر و گلوگاه میشه) ترافیکِ نیاز به VPN رو از طریق میکروتیک هدایت میکنم سمت یه رزبری پای که اون به VPN متصله که محدودیتی روی سرعت به خاطر پردازنده قوی‌تر نداره.

طبق تجربه بهترین حالت همین VPN هست. پروکسی مزایایی داره ولی دردسرهاش به مراتب بیشتره!
حالا اگه کسی خواست کل سیستم تونل کنه میتونه مستقیم VPN استفاده کنه
یا اگه خواست بخشی از ترافیک تونل بشه، از ترکیب میکروتیک + رزبری پای یا یک میکروتیک قوی مثل سری hAP ax3 میشه استفاده کرد.

آفلاین Chappie

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
عالی آقای سعیدنژاد
من میتونم جایی رو برای این دوستمون که این تاپیک رو ایجاد کرده معرفی کنم که همین کانفیگ تونل ایران به خارج رو پیاده کردند و چندسالی هست با همین روش , دسترسی به VPN داخل ایران رو ممکن کردند , فعلا که این دوستمون حضور نداره !
روش شماهم آقای سعیدنژاد پیچیدگی هایی داره که هرکسی نمیتونه پیاده کنه به هر حال امکان استفاده از mullvad هم هست که معرفی کردم ,سازنده های این سرویس حتی برنامه اختصاصی هم ساختن  برای لینوکس که نصبش هم ممکن هست . خلاصه بهترین راه برای فرار از پیچیدگی های تنظیمات فایروال که کل سیستم رو تحت پوشش پروکسی قرار میدن استفاده از VPN هست . اگر این دوستمون خواستند من کانال تلگرامی فروشنده VPN که تونل ایران به خارج میزنه رو معرفی کنم . 
What is the Internet?
It's a thing in a computer. Lets you look up shit you don't know.
I want it! I want that Internet.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1638
    • در دفاع از آزادی بیان
بعضی از میز کارها هم خودشون در بخش تنظیماتشون پروکسی هایی رو قبول می کنن که به برنامه‌های سازگار با خودشون اعمال می شه. شاید کمک کنه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
بعضی از میز کارها هم خودشون در بخش تنظیماتشون پروکسی هایی رو قبول می کنن که به برنامه‌های سازگار با خودشون اعمال می شه. شاید کمک کنه.

این روش هم خوبه ولی از اونجایی که روی همهٔ اجزای سیستم عامل اعمال نمیشه، باز کاربر باید برای بقیه نیازهاش دنبال ابزارهای دیگه باشه. یک جاهایی حتی تداخل هم ایجاد میشه. چون مثلاً یک برنامه کامندلاین از پروکسی پشتیبانی نمی‌کنه و خطا میده. یا یک برنامه با http کار میکنه یکی با socks5 و ...

آفلاین gash

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام مجدد، شرمنده نبودم
مرسی از پاسخ هاتون ولی خواسته بنده بیشتر نزدیک به گفته های  آقای سعید نژاد بود که گویا خیلی دردسره این موضوع.

proxychains4 مثل هولو!
بله پراکسی چین هم به گوشه بنده خورده اما همین موضوع که برای هر پروسس باید جداگانه تنظیم کنیم یک مقدار این مورد رو نامطلوب میکرد و بیشتر سمت ساختن یک اینترفیس تان و دستکاری iptable رفتم که سریعا متوجه لقمه ای که برداشتم شدم. :)
ولی به هر حال راحت ترین حالت همینیه که شما میفرمائید.

آیا میخواید کل سامانه رو از پیشکار رد کنید؟ اگه بله برای چی؟
اگرم نه که همون proxychains4
بله قصدم همین بود
علت خاصی مد نظرم نبود اما راحتی کار و اینکه متأسفانه تو این وضعیت اینترنت فقط یک نرم‌افزار وجود داره که با کیفیت مطلوبی برای من کار میکنه.

مرسی از وقتتون

- - -

[1] https://mullvad.net/en
بالا هم عرض کردم متأسفانه اوضاع سمت ما خوب نیست  :D اتفاقا همین دیروز بود داشتم اشتراک های وینداسکرایب و مولواد رو نگاه میکردم که حتی کار به دیدن قیمت نکشید و هیچکدوم کار نکردن.

- - -

من خودم اگر بخوام روی کلاینت، VPN بزنم، یکی از بهترین کارهایی که میشه کرد اینه که روی VPS خریداری شده، سیستم عامل RouterOS نصب کنیم و همزمان، هم SSHشو فعال کنیم هم پروتکل‌هایی مثل OVPN و برای جلوگیری از مسدود شدن آیپی، کافیه همون پروتکل OpenVPN رو از SSH همان سرور عبور بدیم! اینجوری از اتصال SSH استفاده میشه که مسدود کردنش تقریباً هیچ وقت اتفاق نمی‌افته و در حین حال کلاینت داره از VPN استفاده میکنه که کل سیستم تونل میشه. فقط نکته‌ش اینجاس که آدرس VPS باید حتماً توی Route اضافه بشه و به گیت‌وی اینترنت کاربر هدایت بشه وگرنه از خود همان VPN عبور میکنه و اتصال قطع میشه.

ولی اگه بخوام روی بقیه کلاینت‌ها هم ازش استفاده کنم، اینجا دیگه VPN رو میزنم روی خود روتر و داخل میکروتیک ترافیک‌ها رو به Routeهای مختلف می‌فرستم. و از اونجایی که پردازنده میکروتیک‌ها برای OpenVPN ضعیفه و سرعت نهایت ۳۰-۴۰ مگابیت میشه (به خاطر اینکه اپن وی پی ان از رمزنگاری استفاده میکنه و پردازنده درگیر و گلوگاه میشه) ترافیکِ نیاز به VPN رو از طریق میکروتیک هدایت میکنم سمت یه رزبری پای که اون به VPN متصله که محدودیتی روی سرعت به خاطر پردازنده قوی‌تر نداره.

طبق تجربه بهترین حالت همین VPN هست. پروکسی مزایایی داره ولی دردسرهاش به مراتب بیشتره!
حالا اگه کسی خواست کل سیستم تونل کنه میتونه مستقیم VPN استفاده کنه
یا اگه خواست بخشی از ترافیک تونل بشه، از ترکیب میکروتیک + رزبری پای یا یک میکروتیک قوی مثل سری hAP ax3 میشه استفاده کرد.
مرسی از پاسختون اما مواردی که میفرمائید هزینه های هستن که یک مقدار برای من منطقی نیست در حال حاضر و ترجیح میدم سیستم اصلی خودم رو روی ویندوز نگه دارم ;D

• High Hero Member
  • *
مگه برای چنتا نرم‌افزار به پروکسی نیاز دارید؟
میتونید از هر برنامه‌ای یدونه راه‌انداز (luncher) بسازید که مستقیما با proxychains4 بالا بیاد