انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۵٫۱۰ منتشر شد 🎊

نویسنده موضوع: سلام چگونه محدودیت شارژ باتری برای لینوکس تاعین کنم؟  (دفعات بازدید: 257 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliKhorsand

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
  • علی خرسند هنر جوی رشته کامپیوتر
سلام چگونه میتوان برای اوبونتو  محدودیت شارژ قرار دهیم و یا کلا باتری رو قطع کنیم؟
من لپ تاپم باتریش دچار افت شده و میخوام سرعت افتشو کم کنم لطفا را و روش های که در گنو لینوکس استفاده میشه رو بگید؟
ممنون میشم
یک سرگرمی تحول تاریخی

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2946
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
درود اگه درست متوجه شده باشم

شما میتونید از قسمت قدرت میزکارتون حالت استفاده از باتری رو روی گزینه‌ی ٬ذخیره‌ی باتری٬ یا ٬ذخیره‌ی قدرت٬ یا هرچیز دیگه‌ای که بود قرار بدید.

و همینطور میتونید تنظیم کنید که بعد از مثلا ۳ دقیقه یا ... که از رایانه استفاده نشد بلافاصله بره روی حالت خواب
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین AliKhorsand

• Jr. Member
  • *
نه منظورم گزینه‌های شارژ شدنه
و همچنین راهی هست برای غیر فعال کردن باتری
یک سرگرمی تحول تاریخی

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 226
اینکه فرایند شارژ بعد از رسیدن به یک درصدی (مثلا ۸۰ درصد) قطع شود، یعنی اینکه حتی با وجود اتصال شارژ انجام نگیرد، نیاز است لپ‌تاپ شما قطعه‌ی خاصی داشته باشد، در غیراین‌صورت، صرفا به شکل نرم‌افزاری امکان قطع شارژ وجود ندارد. برای همین بستگی به لپ‌تاپ دارد. مثلا برای من چنین امکانی وجود ندارد، منتها یک سرویس درست کرده‌ام جهت بررسی میزان شارژ و بعد از رسیدن به مقدار خاصی صرفا یک هشدار ارسال می‌شود. ولی در کل یکی از بهترین کارهایی که می‌توان برای حفظ سلامت باطری انجام داد این است که مواظب باشید نه کاملا خالی شود و نه کاملا پر (مثلا همیشه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ داشته باشد).
همچنین اصلا توصیه نمی‌کنم باطری را از مدار خارج کنید و لپ‌تاپ را به شکل مستقیم به برق متصل نمایید (آسیب‌هایی که ممکن است نوسانات برق به قطعات وارد کند خیلی بیشتر از قیمت یک باطری است.)
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1404، 01:14 ب‌ظ توسط abc »
~

آفلاین AliKhorsand

• Jr. Member
  • *
سلام لپ تاپ من پشتیبانی میکنه و در ویندوز کار میکه ولی در گنو لینوکس نه
یک سرگرمی تحول تاریخی

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 226
راستیتش خودم تا حالا تست نکرده‌ام ببینم کار می‌کند یا نه، ولی احتمالا باید بسته tlp را نصب کنی (من خودم نصبش دارم ولی لپ‌تاپ من پشتیبانی نمی‌کند.)
/etc/tlp.conf
این مسیر فایل تنظیماتش هست. در داخل آن این خطوط وجود دارد:
# Battery charge level above which charging will stop.
#STOP_CHARGE_THRESH_BAT0=80
احتمالا با برداشتن # از خط دوم و راه‌اندازی مجدد سیستم یا سرویس مربوطه مشکل حل شود.
~

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19842
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
لازم نیست به چیزی دست بزنی. فقط این گزینه رو بزن:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن