سلام من که آخرش نفهمیدم فرقشون چیه ولی من یک کاربر تازه کارم میخوام بدونم با کدوم ورژن میتونم راحت تر کار کنم و بعدها هم نیازی به تغییر نداشته باشه که بخوام برای رفع نیازهام تغییر سیستم عامل بدم میخوام کامل توضیح بدین ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون
مطمئنا Ubuntu یا Mint براتون خیلی بهتر از اوپن سوز خواهد بود. ....
شما به عنوان یه کاربر جبیر که میگی نقش زیادی در دنیای آزاد داشته میای پدر جبیر یعنی اوبونتو رو معرفی میکنی ؟ مگه فلسفه وجودی جبیر این نبود که کاربرای تازه کاره از کانفیگ اولیه خلاص کنه ؟ حالا شما جبیر رو معرفی نمیکنی ؟؟؟
کلی ابهامات دارید ....
جبیر یعنی چی؟
و بالخره چیکار کنم کسی هم توضیح نداد خیلی ممنون
جبیر رو که دوستمون توضیح داد اما اگر از یه ریمستر خوب میخوای استفاده کنی آریوس تنظیمات بهتری داره !
آریوس ، توسط مهدی فتاحی یا با نام کاربری mFat در این انجمن فعالیت میکنه ... پستای مربوط به آریوس رو دنبال کن اگر علاقه داشتی
اما در مورد فرق این 2 توزیع :
اوبونتو از دبیان مشتق گرفته شده یا به اصطلاح فورک شده ، اما اپن سوزه از ردهت فورک شده
این 2 توزیع ، مدیر بسته متفاوتی دارند ، نوع پکیج هاشون فرق داره ... اوبونتو deb و اپن سوزه rpm ، هر دو توزیع کاربرای تازه کارو هدف قرار دادند ، اپن سوزه با YaST میتونه کاربرای تازه کارو بی نیاز به ترمینال کنه . اپن سوزه روی KDE تمرکز داره اما اوبونتو از یونیتی که از گنوم فورک شده که باز از طرف تیم اوبونتو هست ...