سلام
منم مشکلاتی با مندریوا داشتم به هرحال وقتی شما می زنی که پاک کنه باید مطمئن باشید که این کارو می کنه پس مسئول از دست دادن اطلاعاتتون خودتونید نه مندریوا این که این قسمت از نرم افزار کار نمی کنه رو باید گذارش بدید تا درست کنند البته اگه براتون مهمه اگرم براتون مهم نیست پس برای مندریوا هم شما مهم نیستید و دلیلی هم نداره که نیاز های شما رو براورده کنه در هر صورت مسخره کردن کار درستی نیست
مندریوا اگر میدونست وکیلی مثل شما داره دیگه هیچ غمی نداشت!
در مورد مشکلی که برای دوستمون به وجود اومده من هیچ قضاوتی نمیکنم چون نه اونجا بودم و نه از خیلی موارد دیگه اطمینان دارم.
ولی اگر، اگر! فرض کنیم دوستمون مطمئنه که همه موارد رو چک کرده و ماجرا هم دقیقا همونطوری که میگه اتفاق افتاده باشه، حرفای شما نه تنها هیچ اعتباری نداره بلکه کاملا اشتباست، چون اولا ایشون میخواسته یک درایوشو دلیت کنه فقط، نه کل هارد، که پارتیشن تیبل پریده، دوما بر فرض داشتن اطلاعات با ارزش روی هارد، چندین ساعت اعصاب خوردی و کار اضافه براش تراشیده (البته اگر کامل و بدون مشکل برگرده اطلاعات!)
مگه مندریوا قبلش میاد میگه ابزارهای ارائه شده توسط ما هیچ اعتباری نداره و مسئولیت هر کاری با خودتونه که شما این حرف رو میزنی؟!
سعی کنید تعصب باعث از بین رفتن منطقتون نشه هیچوقت.
در مورد مسخره کردن اسم مندریوا هم هیچ نظری ندادم و ندارم، پس با بقیه صحبت هام قاطی نشه لطفا.