انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: زین پس مندریوا را من درآوردیا بنامیم  (دفعات بازدید: 3455 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین regularuser

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
من تا حالا 100 تا لینوکس نصب و حذف کردم وهیچ مشکلی با پارتیشن  بندی پیدا نکردم
mandriva را دانلود کردم و موقع نصب یه پارتیشن را انتخاب کردم وdelete زدم. دیدم اتفاقی نیافتاد. دوباره انتخابش کردم و پاکش کردم بازهم هیچ کاری نکرد. سیستم را ریستارت کردم و خواستم دوباره وارد پارتیشن بندی بشم که پیغام داد partition table error. دستش درد نکنه . کل پارتیشن بندی هارد را خراب کرد وهر چی بود و نبود به فنا رفت. رفتم یه لینوکس دیگه را امتحان کنم ببینم الکی پیغام نداده باشه دیدم که بله گفته جناب مندرآوردیا یا همون جناب بیخودی را تایید کردند. یه سیستم قدیمی داشتم گفتم روی اون هم مندرآوردیا را امتحان کنم زد پارتیشن بندی اون هم خراب کرد .
پس بهتره از سازندش بخواهیم که اسمش را از mandriva به mandaravardia تغییر بده .  :D

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: زین پس مندریوا را من درآوردیا بنامی
« پاسخ #1 : 02 آبان 1389، 01:58 ب‌ظ »
این سیستم رو به شخصه تجربه نکردم ولی کاررای زیادی داره و نمیشه اینقدر کلی گفت
دو تا سیستم شما رو با مشکل مواجه برای پارتیشن ها مواجه کرده شاید هر دو سیستم با یه برنامه که استاندارد های پارتیشن بندی رو رعایت نکردند پارتیشن بندی شده باشه و Mandriva روی موضوع پارتیشن بندی نسبت به بقیه توزیع ها حساس تر باشه
با برنامه مثل GParted  هارد رو مجدد پارتیشن بندی کنید و مجدد تست کنید به احتمال قوی مشکل حل میشه
از صحت ایزوی Mandriva هم توسط MD5 مطمئن بشید ( هر چند دور از ذهنه ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه )
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1389، 02:05 ب‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
از صحت ایزوی Mandriva هم توسط MD5 مطمئن بشید.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: زین پس مندریوا را من درآوردیا بنامیم
« پاسخ #3 : 02 آبان 1389، 05:09 ب‌ظ »
سلام
منم مشکلاتی با مندریوا داشتم به هرحال وقتی شما می زنی که پاک کنه باید مطمئن باشید که این کارو می کنه پس مسئول از دست دادن اطلاعاتتون خودتونید نه مندریوا این که این قسمت از نرم افزار کار نمی کنه رو باید گذ‌ارش بدید تا درست کنند البته اگه براتون مهمه اگرم براتون مهم نیست پس برای مندریوا هم شما مهم نیستید و دلیلی هم نداره که نیاز های شما رو براورده کنه در هر صورت مسخره کردن کار درستی نیست
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #4 : 02 آبان 1389، 06:34 ب‌ظ »
سلام
منم مشکلاتی با مندریوا داشتم به هرحال وقتی شما می زنی که پاک کنه باید مطمئن باشید که این کارو می کنه پس مسئول از دست دادن اطلاعاتتون خودتونید نه مندریوا این که این قسمت از نرم افزار کار نمی کنه رو باید گذ‌ارش بدید تا درست کنند البته اگه براتون مهمه اگرم براتون مهم نیست پس برای مندریوا هم شما مهم نیستید و دلیلی هم نداره که نیاز های شما رو براورده کنه در هر صورت مسخره کردن کار درستی نیست
مندریوا اگر میدونست وکیلی مثل شما داره دیگه هیچ غمی نداشت!

در مورد مشکلی که برای دوستمون به وجود اومده من هیچ قضاوتی نمیکنم چون نه اونجا بودم و نه از خیلی موارد دیگه اطمینان دارم.

ولی اگر، اگر! فرض کنیم دوستمون مطمئنه که همه موارد رو چک کرده و ماجرا هم دقیقا همونطوری که میگه اتفاق افتاده باشه، حرفای شما نه تنها هیچ اعتباری نداره بلکه کاملا اشتباست، چون اولا ایشون میخواسته یک درایوشو دلیت کنه فقط، نه کل هارد، که پارتیشن تیبل پریده، دوما بر فرض داشتن اطلاعات با ارزش روی هارد، چندین ساعت اعصاب خوردی و کار اضافه براش تراشیده (البته اگر کامل و بدون مشکل برگرده اطلاعات!)

مگه مندریوا قبلش میاد میگه ابزارهای ارائه شده توسط ما هیچ اعتباری نداره و مسئولیت هر کاری با خودتونه که شما این حرف رو میزنی؟!

سعی کنید تعصب باعث از بین رفتن منطقتون نشه هیچوقت.

در مورد مسخره کردن اسم مندریوا هم هیچ نظری ندادم و ندارم، پس با بقیه صحبت هام قاطی نشه لطفا.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 02 آبان 1389، 07:19 ب‌ظ »
سلام
نمی دونم چرا نقل قول کار نمی کنه به هر حال

مگه مندریوا قبلش میاد میگه ابزارهای ارائه شده توسط ما هیچ اعتباری نداره و مسئولیت هر کاری با خودتونه که شما این حرف رو میزنی؟!

بله دقیقا یکی از چیزایی که در اعلان gpl و بیشتر نرم افزار آزاد هست همینه که میگه :بدون گارانتی این نرم افزار به امید مفید بودن منتشر می شه بدون هیچگونه تضمین در مفید بودن و تخریب نکردن .البته درون مایه اش اینه متن انگلیسیش

This program is free software: you can redistribute it and/or modify
    it under the terms of the GNU General Public License as published by
    the Free Software Foundation, either version 3 of the License, or
    (at your option) any later version.

This program is distributed in the hope that it will be useful,
    but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
    MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.  See the
    GNU General Public License for more details.
در ثانی اگه که اون پارتیشنی که قراره از روش بوت بشه رو پاک کنید(یا mbr) همون اخطار دوستمون می یاد من هم گفتم که اگه فکر می کنه مشکلی هست باید گذارش بده (ریپورت باگ)تا اگه واقعا همچین مشکلی هست رفع بشه نکته ی بعدی اینکه من همون اول گفتم که با مندریوا مشکل دارم الانم از آرچ استفاده می کنم ودلیلی برای تعصب ندارم نمی دونم چی گفتم که شما این طوری برداشت کردید
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #6 : 02 آبان 1389، 07:45 ب‌ظ »
سید جان، این بند GPL میگه که "این نرم افزار به امید مفید بودن منتشر شده، اما بدون هیچ گارانتی و حتی بدون گارانتی ِضمنی ِقابل خرید و فروش بودن یا مناسب بودن برای هدفی خاص."

خب اینجا منظور از وارانتی (گارانتی) خدمات پس از فروش یا ارائه پشتیبانی هست و به هیچ عنوان معنای عدم تضمین کارکرد درست نرم افزار یا تخریب!! رو نمیده، لطفا GPL رو تحریف نکنید! اگر اونطوری که شما میگی بود همچین چیزی میشد تقریبا:

This program has no guarantee to function properly and may damage your hardware or data, use it with your own responsibility

اگه نرم افزاری اینگونه باشه خودش واضح به این موضوع اشاره میکنه، نه توی یه سری قوانینی که کاربر ممکنه هیچ وقت نبینه. برای مثال چاکرا، که اول نصبش میگه "This is alpha software, it could eat your hamster" (البته بنده خدا! چاکرا هیچ مشکلی نداره، برای مثال گفتم فقط)
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1389، 12:09 ق‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #7 : 02 آبان 1389، 08:12 ب‌ظ »
راستی MBR جدا از پارتیشن هاست و پاک کردن پارتیشن ها کاری به MBR نداره، MBR ربطی به اون پارتیشنی که قراره از روش بوت شه هم نداره! در واقع شما یا میتونی گراب رو روی MBR نصب کنی یا روی یکی از پارتیشن ها، اگه روی MBR نصب کنی با پاک شدن اون پارتیشن گراب از بین نمیره. من خودم 100 مرتبه پارتیشن اول و اون پارتیشنی که قراره از روش بوت بشه و ... پاک کردم و هیچ وقت پارتیشن تیبلم از بین نرفته.
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1389، 08:17 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #8 : 02 آبان 1389، 08:29 ب‌ظ »
من بارها و بارها ماندریوا رو تو سیستم های  مختلف نصب کردم و واقعا عالی بود و به نظر من یکی  از بهترین ابزار های پارتیشن رو تو خودش  داره.

lomion

• مهمان
« پاسخ #9 : 02 آبان 1389، 09:34 ب‌ظ »
منم تا حالا دو یا سه بار برای تست نصب کردم. البته پارتیشن بندی جدید نکردم. توی نصب مشکل خاصی نداره.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #10 : 02 آبان 1389، 10:59 ب‌ظ »
من كلا اولين باز از همين ديسك هاي گله اي نرم افزار شركت هاي بزرگ :d ايراني مندريوا رو تست فرمودم و چقدر تف و لعنت
آخه كدك واينا نداشت كه
ولي چنين مشكلي هم نديدم
كلا مندريوا مالي فك نكنم باشه
هارد ديسك احتمالا داره ناز و عشوه مياد كه با يه testdisk  كارش در مياد فك كنم
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #11 : 02 آبان 1389، 11:18 ب‌ظ »
متاسفانه مندریوا (۲۰۱۰) نصاب درست و حسابی نداره. مخصوصا قسمت پارتیشن بندی که به شدت مشکل داره و درست عمل نمیکنه ! من خودم به زحمت تونستم از سد محکم پارتیشن بندی دستی در مندریوا رد بشم. مشکلات زیادی هم بعد از نصب با این توزیع داشتم که جای بحثش اینجا نیست ... در مجموع مندریوا رو به کسی پیشنهاد نمی کنم.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 آبان 1389، 05:33 ق‌ظ »
سلام
قسمت ۱۱ و ۱۲ رو بخون قسمت بدون تعهد
http://www.kaveh.org/gnu/gpl-fa.html
-----------------
به به آقا حسین هم بعد از چند ماهی برگشتند خوش آمدی

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #13 : 03 آبان 1389، 11:47 ب‌ظ »
سلام
قسمت ۱۱ و ۱۲ رو بخون قسمت بدون تعهد
http://www.kaveh.org/gnu/gpl-fa.html
-----------------
به به آقا حسین هم بعد از چند ماهی برگشتند خوش آمدی
یعنی اینکه همه چی گردن خودمونه(ولی اول همون صفحه نوشته که این یک ترجمه برای اشنایی بیشتر هست!و نمیتونه به عنوان مرجع باشه)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 04 آبان 1389، 12:16 ب‌ظ »
حدس می زدم این سوال پرسیده بشه به عنوان مرجع برای قانون نمی شه بهش استناد کرد بلکه باید از نسخه ی انگلیسی برای ارجاع استفاده کرد خب اینم فقط ترجمه شده (تالیف نیست)منظور از اون جمله اینکه از لحاظ حقوقی متن فارسی (کلا هر متن به غیر از انگلیسیش)بی ارزش هست برای اینکه مشکل شما حل بشه برو نسخه ی انگلیسیش رو بخون دقیقا همین حرف ها رو نوشته