نمی دونم آموزشش تو فروم هست یا نه . این روش را من خودم با یه کم گشت وگذار پیدا کردم
ابتدا با فرمان زیر ابزار gnome schedule را نصب کنید.
sudo apt-get install gnome-schedule
بعد یه دایرکتوری که میخواهید فایلهای دانلودی داخلش ذخیره بشه درست میکنید . مثلا من روی دسکتاپ یه پوشه به اسم download درست کردم. فایل zip زیر را دانلود کنید و فایل download.sh را از اون استخراج کنید و داخل پوشه بریزید .
http://up.iranblog.com/Files73/8a932c3390094a69941f.zip روی اون کلیک راست کنید و در قسمت premissions گزینه allow executting را تیک بزنید . حالا با یه برنامه متنی بازش کنید و آدرسهایی که داخلش هست به آدرسهای خودتون تغییر بدید. میتونید آدرسهای مختلف را با یه فاصله توسط کلید space پشت سر هم بنویسید. فایل را ذخیره کنید. اگر با wget آشنایی دارید میتونید دستورهای دیگه هم خودتون اضافه کنید.
gnome schedule را از قسمت system tools پیدا کنید و اجرا کنید. new و سپس recurrent task را انتخاب کنید.در description یه اسم دلخواه بزنید. در قسمت command خط زیر را وارد کنید
home/user/Desktop/download/download.sh/
به جای user اسم کاربری خودتون را بنویسید. زمان شروع را تنظیم کنید و apply کنید. این وظیفه دانلود را شروع خواهد کرد
new و سپس recurrent task را انتخاب کنید.در description یه اسم دلخواه بزنید. در قسمت command خط زیر را وارد کنید
killall wget
زمان شروع را تنظیم کنید و apply کنید . این وظیفه دانلود را قطع خواهد کرد.
حالا می تونید از gnome schedule خارج بشید. آدرسهای داخل فایل download.sh همیشه از طی زمانبندی که تنظیم کردید داخل پوشه download دانلود خواهند شد.
فقط وقتی دانلود شروع میشه صفحه ترمینال ظاهر نمیشه. اینجا را باید بقیه دوستان راه حلش را بگن.