انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues  (دفعات بازدید: 10594 بار)

0 کاربر و 13 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues
« پاسخ #15 : 05 آبان 1389، 02:37 ق‌ظ »
چرا من فک میکنم ابونتو داره خراب میکنه؟
یا شایدم تو یه چیزی مونده...!
خلاصه عاقبت همه مردگان بهشت
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
خیلی خوشگله ها اما از این که می خواد جایگزین شه بدم میاد اون هم جایگزین گنوم
حالا برام بد ترین قسمت اش این تیکه هست
نقل‌قول
حس کار کردن با دستگاه های همراه

چون من هم با ایشون موافق ام

بابا همیشه از تغییر و پیشرفت و بهبود استقبال کنید، قرار نیست Unity در 11.04 مثل Unity در Netbook 10.10 باشه حتما.

گنوم خالی واقعا خیلی عقب افتادست، چیزی که قابل تحملش میکنه برنامه ها و افزونه های جانبیه وگرنه گنوم به تنهایی هیچی نیست. دقیقا برعکس KDE. حالا این Unity میخواد این حالت رو عوض کنه شما دیگه نمیخواد عزای گنوم بگیرید!
فقط به خاطر Freeman که مثل برادرم می مونه edit شد
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1389، 11:35 ب‌ظ توسط arastoo.s »
I am bad person , you don't like me , so never  Judge me

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #17 : 05 آبان 1389، 10:51 ق‌ظ »
حالا که تغییرات اساسی داره توی گنوم ایجاد میشه , به نظرم این تصمیم یک مقدار عجولانست. باید ۱۱.۰۴ رو با گنوم ۳ منتشر می کردن و در صورتی که از نتیجه راضی نبودن (با در نظر گرفتن نظر جامعه کاریری) اونوقت این فکر رو میکردن ... شاید هم می خوان صبر کنن تا گنوم ۳ خوب جا بیوفته تا در نسخه های بعدی ازش استفاده کنن ... باید صبر کنیم ببینیم چه اتفاقی میوفته

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #18 : 05 آبان 1389، 12:55 ب‌ظ »
اتفاقا به نظر من Unity بسیار عالیه... یه مدت ازش استفاده کردم... فکر می کنم اگر یکم بگذره بهش عادت کنیم. اما از نظر مقایسه ی Unity و Gnome Shell یه جورایی هر دو از یک منطق پیروی می کنن و هر دو منو محور هستن و به نظر من فرق چندانی نداشته باشن. البته مطمئنن Unity خیلی امکانات اضافه تری خواهد داشت قبل از اینکه به دسکتاپ اوبونتو در نسخه ی نهایی وارد بشه. فراموش نکنیم که گنوم ۳ پس از تاخیر انتشارش در چند ماه گذشته خیلی از ایده ها رو داره از unity وام میگیره... من فکر می کنم نتیجه بد نباشه... تجربه هم نشون داده نسخه های سری ۴ اوبونتو نسخه های خوبین!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #19 : 05 آبان 1389، 03:00 ب‌ظ »
اتفاقا به نظر من Unity بسیار عالیه... یه مدت ازش استفاده کردم... فکر می کنم اگر یکم بگذره بهش عادت کنیم. اما از نظر مقایسه ی Unity و Gnome Shell یه جورایی هر دو از یک منطق پیروی می کنن و هر دو منو محور هستن و به نظر من فرق چندانی نداشته باشن. البته مطمئنن Unity خیلی امکانات اضافه تری خواهد داشت قبل از اینکه به دسکتاپ اوبونتو در نسخه ی نهایی وارد بشه. فراموش نکنیم که گنوم ۳ پس از تاخیر انتشارش در چند ماه گذشته خیلی از ایده ها رو داره از unity وام میگیره... من فکر می کنم نتیجه بد نباشه... تجربه هم نشون داده نسخه های سری ۴ اوبونتو نسخه های خوبین!
+1 پیام جان
بنده به شخصه آینده روشنی برای اوبونتو پیش بینی میکنم ( منظورم اینه که مدل توسعه اوبونتو رو هوشمندانه و رو به رشد میدونم )
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
jizzzzzzzzzzz گنوم عقب افتاده هست یا اون  kde شما که بر پایه ۱ باگ هست ؟
حالا چون گنوم بر پایه چند باگ هست پس یعنی بهتره؟!!  :D :D :D :D :D :D :D

شما گنوم حال میکنی خب گنوم استفاده کن بحثی با هم نداریم، ولی میتونی تمام نقدهای گنوم و KDE رو بخونی و ببینی که فقط KDE 3 ده برابر گنوم امکانات و تنظیمات در اختیار کاربر میذاره، چه برسه به KDE 4. حالا شما توزیعی استفاده کردی که KDE روش باگ داشته ربطی به KDE نداره، انتخاب شما اشتباه بوده، همین اوبونتو 10.10 که گنومه مگه کم باگ داره؟! تازه همه افتخار گنوم پایداری هست و دیگر هیچ و هیچ و هیچ و ...!!! گنوم بخواد از لحاظ امکانات نزدیک KDE هم بشه میشه باگوم! اگر قرار بود KDE صد در صد بدون باگ باشه که گنوم تا حالا هزار بار از صفحه روزگار محو شده بود!

حالا که تغییرات اساسی داره توی گنوم ایجاد میشه , به نظرم این تصمیم یک مقدار عجولانست. باید ۱۱.۰۴ رو با گنوم ۳ منتشر می کردن و در صورتی که از نتیجه راضی نبودن (با در نظر گرفتن نظر جامعه کاریری) اونوقت این فکر رو میکردن ... شاید هم می خوان صبر کنن تا گنوم ۳ خوب جا بیوفته تا در نسخه های بعدی ازش استفاده کنن ... باید صبر کنیم ببینیم چه اتفاقی میوفته
حسین جان مثل اینکه متن خبر رو دقیق نخوندین، گنوم شل اصولا مربوط به گنوم 3 هست و اختلاف کنونیکال با گنوم سر گنوم 3 بوده نه گنوم 2!! یه بار دیگه با دقت بیشتر مطالعه کنید دلایل عقب افتادگی گنوم رو هم ذکر کرده!!

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #21 : 05 آبان 1389، 10:27 ب‌ظ »

سلام چطوری ;)

ممکنه شاید روزی برگرده و یا پیشفرض با یونیتی منتشر کنه ولی همراه با یک نسخه جدا با گنوم ( گوبونتو ؟ ! ) مثل وضعیت فعلی کوبونتو و لوبنوتو ! با این حساب تو این چند دیستروی معروف فقط فدورا باقی مونده با گنوم پیشفرض

===
Pyruzan و arastoo.s عزیز لطفا با ارامش بیشتر ...  :)

ویرایش :
فقط به خاطر Freeman که مثل برادرم می مونه edit شد
همچنین ... ممنون
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 05:20 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269

حسین جان مثل اینکه متن خبر رو دقیق نخوندین، گنوم شل اصولا مربوط به گنوم 3 هست و اختلاف کنونیکال با گنوم سر گنوم 3 بوده نه گنوم 2!! یه بار دیگه با دقت بیشتر مطالعه کنید دلایل عقب افتادگی گنوم رو هم ذکر کرده!!

:o

من مگه گفتم گنوم 2 ? الان دیگه تنها کسی که نمیدونه گنوم شل مربوط به گنوم 3 هست خواجه حافظ شیرازیه  :D
فکر کنم ۳ رو ۲ خوندید احتمالا ! پست منو یبار دیگه بخونید  ;)

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
:o
من مگه گفتم گنوم 2 ? الان دیگه تنها کسی که نمیدونه گنوم شل مربوط به گنوم 3 هست خواجه حافظ شیرازیه  :D
فکر کنم ۳ رو ۲ خوندید احتمالا ! پست منو یبار دیگه بخونید  ;)
آقا حسین گل بنده پست شما رو خوب خوندم، شما گفتی که تصمیمشون عجولانست و باید 11.04 رو با گنوم 3 منتشر و بعد هر کاری میخواستن میکردن، خب این جمله شما هیچ اشاره ای به اینکه اختلاف کنونیکال با گنوم سر چیه نکرده و فقط گفته بهتر بود 11.04 با گنوم 3 ریلیس میشد، اولین برداشتی که از جمله شما میشه کرد اینه که گنوم 3 نسبت به گنوم 2 پیشرفت های زیادی داشته و اگه 11.04 با گنوم 3 میومد ممکن بود احتیاجی به Unity نباشه، اما مسئله اینه که تمام بحث کنونیکال و گنوم سر گنوم 3 هست و با اون مشکل دارن، دلایلش رو هم گفته مارک شاتلورث.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1389، 01:03 ق‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
« پاسخ #24 : 07 آبان 1389، 06:29 ب‌ظ »
خوب اگه قرار باشه این اتفاق بیفته و چیز شبیه ubuntu Netbook باشه و منم نتونم دسکتاپم های قشنگمو درست کنم، مجبورم جور و پلاسم رو جمع کنم برم fedora یا arch

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #25 : 07 آبان 1389، 07:58 ب‌ظ »
خوب اگه قرار باشه این اتفاق بیفته و چیز شبیه ubuntu Netbook باشه و منم نتونم دسکتاپم های قشنگمو درست کنم، مجبورم جور و پلاسم رو جمع کنم برم fedora یا arch
اون چیزی که دستکتاپ شما رو زیبا میکنه گنوم نیست بلکه نرم افزارهایی جداست که روی تمام میزکارهای دیگه هم نصب میشن!

در این مورد تنها نگرانی که لازم نیست کسی داشته مسئله زیبایی دستکتاپه :o

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
« پاسخ #26 : 07 آبان 1389، 09:35 ب‌ظ »
اون چیزی که دستکتاپ شما رو زیبا میکنه گنوم نیست بلکه نرم افزارهایی جداست که روی تمام میزکارهای دیگه هم نصب میشن!

در این مورد تنها نگرانی که لازم نیست کسی داشته مسئله زیبایی دستکتاپه :o
اگه با توجه به اینی که شما می گی من بتونم رو 11.04 مثل الآنم رو درست کنم، پس دیگه نیازی به مهاجرت نیست!
هوووف

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #27 : 07 آبان 1389، 09:48 ب‌ظ »
کاشکه میومدن KDE رو بهینه میکردن و اونو دسکتاپ یا اینترفیس دیفالت میذاشتن
منم موافقم صدرصد. به عقیده ی من KDE بدون هیچ برنامه ی جانبی از هر دسکتاپی قشنگ تر و جذاب تر هست. اصلا زمانی که می خواهند لینوکس را از لحاظ زیبایی با ویندوز مقایسه کنند، فقط KDE هست که حرف هایی برای گفتن دارد. حالا اگر روی پایداری آن هم کار شود که واقعا عالیه...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #28 : 07 آبان 1389، 10:17 ب‌ظ »
درود بر پیام گرامی
من هم نصب کردم بد نبود اما از دید من یک کمبود unity نبود ویژگی سفارشی کردن آن است که در برابر گنوم قرار می گیرد. شاید هم این کمبود برطرف شود.
تا حدودی دیدگاه من با شما همسان است. گنوم در حال دگرگونی اساسی است و فکر می کنم باید به آن فرصت بیشتری داد.
کاشکه میومدن KDE رو بهینه میکردن و اونو دسکتاپ یا اینترفیس دیفالت میذاشتن
منم موافقم صدرصد. به عقیده ی من KDE بدون هیچ برنامه ی جانبی از هر دسکتاپی قشنگ تر و جذاب تر هست. اصلا زمانی که می خواهند لینوکس را از لحاظ زیبایی با ویندوز مقایسه کنند، فقط KDE هست که حرف هایی برای گفتن دارد. حالا اگر روی پایداری آن هم کار شود که واقعا عالیه...
هر چه از یک دسکتاپ بد یا خوب بگوییم کاربر ویژه خود را خواهد داشت آنچنان که من همواره کاربر گنوم هستم. افزون بر اینکه وبژگی خانواده اوبونتو این است که از همه دسکتاپ ها سود می برد. KDE تنها برای کوبونتو است و دلیلی برای پیشفرض شدن آن برای اوبونتو وجود ندارد و می بایست کوبونتو تقویت شود نه این که دسکتاپ اوبونتو به KDE تغییر کند چرا که در این صورت وجود کوبونتو بی دلیل خواهد بود.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #29 : 07 آبان 1389، 10:54 ب‌ظ »
هر چه از یک دسکتاپ بد یا خوب بگوییم کاربر ویژه خود را خواهد داشت آنچنان که من همواره کاربر گنوم هستم. افزون بر اینکه وبژگی خانواده اوبونتو این است که از همه دسکتاپ ها سود می برد. KDE تنها برای کوبونتو است و دلیلی برای پیشفرض شدن آن برای اوبونتو وجود ندارد و می بایست کوبونتو تقویت شود نه این که دسکتاپ اوبونتو به KDE تغییر کند چرا که در این صورت وجود کوبونتو بی دلیل خواهد بود.
اتفاقا دقیقا برعکس گفته شماست! از بس از گنوم بیخودی خوب گفتن و تعریف کردن و از KDE بدون دلیل بد گفتن این ذهنیت بین کاربرا٬ مخصوصا کاربران مبتدی جا افتاده که گنوم گل بی عیب هست و KDE دیو هفت سر! اصلا گنوم زمانی جون گرفت که اوبونتو به وجود اومد و اونو به عنوان DE دیفالت انتخاب کرد وگرنه اون زمان KDE سلطان بوده و گنوم داشته محو میشده.

صحبت ما هم در مورد انتخاب KDE به عنوان دستکتاپ دیفالت اوبونتو منافاتی با کوبونتو نداره٬ مگه آیه اومده که حتما باید کوبونتو جدا باشه و اوبونتو جدا؟! خب کوبونتو معلق میشه و KDE میره جزو اوبونتو٬ البته واضحه که هرگز همچین اتفاقی نمیافته ولی خواستم بگم اگر قرار بود بیفته دلیل هایی که شما برای نیفتادنش آوردین اصلا موجه نیستن.