انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues  (دفعات بازدید: 10597 بار)

0 کاربر و 15 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues
« پاسخ #30 : 08 آبان 1389، 07:12 ق‌ظ »
سلام
چه قدر شما عجله دارید چند ماه دیگه صبر کنید همه چی معلوم می شه (طفلکی گنوم بعد از چندین سال! اومد عوض بشه(پیشرفته بشه)زدن تو ذوقشD;  ) می گم دوستانی که می خواهند برم نصب کنند و یاد بگیرند که چند ماه دیگه حسابی مشکلات کولاک می کنه
پ.ن :بی معرفتا یک نظر سنجی هم نکردن کاربراشون(من که کاربر آرچم) که کشک نیستند
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #31 : 08 آبان 1389، 07:48 ق‌ظ »
هر چه از یک دسکتاپ بد یا خوب بگوییم کاربر ویژه خود را خواهد داشت آنچنان که من همواره کاربر گنوم هستم. افزون بر اینکه وبژگی خانواده اوبونتو این است که از همه دسکتاپ ها سود می برد. KDE تنها برای کوبونتو است و دلیلی برای پیشفرض شدن آن برای اوبونتو وجود ندارد و می بایست کوبونتو تقویت شود نه این که دسکتاپ اوبونتو به KDE تغییر کند چرا که در این صورت وجود کوبونتو بی دلیل خواهد بود.
اتفاقا دقیقا برعکس گفته شماست! از بس از گنوم بیخودی خوب گفتن و تعریف کردن و از KDE بدون دلیل بد گفتن این ذهنیت بین کاربرا٬ مخصوصا کاربران مبتدی جا افتاده که گنوم گل بی عیب هست و KDE دیو هفت سر! اصلا گنوم زمانی جون گرفت که اوبونتو به وجود اومد و اونو به عنوان DE دیفالت انتخاب کرد وگرنه اون زمان KDE سلطان بوده و گنوم داشته محو میشده.
صحبت ما هم در مورد انتخاب KDE به عنوان دستکتاپ دیفالت اوبونتو منافاتی با کوبونتو نداره٬ مگه آیه اومده که حتما باید کوبونتو جدا باشه و اوبونتو جدا؟! خب کوبونتو معلق میشه و KDE میره جزو اوبونتو٬ البته واضحه که هرگز همچین اتفاقی نمیافته ولی خواستم بگم اگر قرار بود بیفته دلیل هایی که شما برای نیفتادنش آوردین اصلا موجه نیستن.
جوری صحیت می کنید که انگار یکی از سیاست گزاران کنونیکال هستید!!! لازم نیست آیه بیاید! برنامه این شرکت اینگونه تنظیم شده است که دارای چنین خانواده ای باشد پس دلیل موجهی است!
گنوم در حال محو بود؟؟؟ این ادعا از کجا آمده است؟ و در مورد KDE که به قول شما سلطان بوده!!!! کاملا آشکار است که این دسکتاپ مملو از باگ بوده و کماکان هم هست البته بسیار بهتر از قبل شده است. اما اون زمان دسکتاپ حوصله سربری بود.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
« پاسخ #32 : 08 آبان 1389، 09:40 ق‌ظ »
هر چه از یک دسکتاپ بد یا خوب بگوییم کاربر ویژه خود را خواهد داشت آنچنان که من همواره کاربر گنوم هستم. افزون بر اینکه وبژگی خانواده اوبونتو این است که از همه دسکتاپ ها سود می برد. KDE تنها برای کوبونتو است و دلیلی برای پیشفرض شدن آن برای اوبونتو وجود ندارد و می بایست کوبونتو تقویت شود نه این که دسکتاپ اوبونتو به KDE تغییر کند چرا که در این صورت وجود کوبونتو بی دلیل خواهد بود.
اتفاقا دقیقا برعکس گفته شماست! از بس از گنوم بیخودی خوب گفتن و تعریف کردن و از KDE بدون دلیل بد گفتن این ذهنیت بین کاربرا٬ مخصوصا کاربران مبتدی جا افتاده که گنوم گل بی عیب هست و KDE دیو هفت سر! اصلا گنوم زمانی جون گرفت که اوبونتو به وجود اومد و اونو به عنوان DE دیفالت انتخاب کرد وگرنه اون زمان KDE سلطان بوده و گنوم داشته محو میشده.
صحبت ما هم در مورد انتخاب KDE به عنوان دستکتاپ دیفالت اوبونتو منافاتی با کوبونتو نداره٬ مگه آیه اومده که حتما باید کوبونتو جدا باشه و اوبونتو جدا؟! خب کوبونتو معلق میشه و KDE میره جزو اوبونتو٬ البته واضحه که هرگز همچین اتفاقی نمیافته ولی خواستم بگم اگر قرار بود بیفته دلیل هایی که شما برای نیفتادنش آوردین اصلا موجه نیستن.
جوری صحیت می کنید که انگار یکی از سیاست گزاران کنونیکال هستید!!! لازم نیست آیه بیاید! برنامه این شرکت اینگونه تنظیم شده است که دارای چنین خانواده ای باشد پس دلیل موجهی است!
گنوم در حال محو بود؟؟؟ این ادعا از کجا آمده است؟ و در مورد KDE که به قول شما سلطان بوده!!!! کاملا آشکار است که این دسکتاپ مملو از باگ بوده و کماکان هم هست البته بسیار بهتر از قبل شده است. اما اون زمان دسکتاپ حوصله سربری بود.
+1
I am bad person , you don't like me , so never  Judge me

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #33 : 08 آبان 1389، 03:28 ب‌ظ »
+1
اگه من سیاست گذار کنونیکالم پس شما هم حتما برنامه ریزشونی دیگه! :o

حیف که من اون مقاله ی مقایسه KDE و Gnome که داخلش در مورد این دو تا قبل از اومدن اوبونتو هم توضیح داده بود رو خیلی وقت پیش خوندم و الان لینکشو گیر نیاوردم. اما فقط برای نمونه این مقاله مربوط به سال 2003 هست:

KDE 3.1 vs. GNOME 2.2: How GNOME became LAME
ترجمه: KDE 3.1 در مقابل Gnome 2.2: چگونه گنوم عاجز شد! http://linux.sys-con.com/node/32640

از این دست مقاله ها زیاده، حالا شما حساب کنید گنوم سال 2003 نسخه 2.2 بوده، سال 2010 شده نسخه 2.3  :D وای که چقدر دستکتاپ به روز و فعالی  :D :D :D

راستی شمایی که اصلا نمیدونید KDE چی هست و غیر از گنوم دستکتاپ ندیدین خواهشا هی باگ باگ نکنید که این بهانتونم قدیمی و خنده دار شده :D

هر وقت از اوبونتو اومدین بیرون و دیدید که دنیا DEهای غیر از و بهتر از گنوم هم داره اونوقت نظر بدین.

با احترامات ویژه...!

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #34 : 08 آبان 1389، 03:38 ب‌ظ »
من یه سالی هست دارم با KDE کار میکنم و اصلا کرش یا مشکلی نداشتم باهاش
فقط توی تمام مدتی که KDE داشتم با اومدن KDE4.5 یه مشکل پیدا کردم که بیشتر بر میگرده به
عجول بودن خودم برای استفاده از بروز ترین نسخه
در حالی که با یه تنظیم کوچک ، توی سیستم ستینگ به راحتی مشکل حل شد ( تشکر از حسن حبیبی )
و در ضمن به نظر بنده تیم KDE فوق فعاله
منظورتون رو از باگ نمیفهمم ؟ ؟ ؟ بد نیست یه بار تستش کنید
هر چند من از گنوم هم خیلی خوشم میاد ولی KDE رو بیشتر ترجیح میدم
مطمئنا اگه خبری از مشکل توش بود با توجه به اینکه با گنوم هم میونه خوبی دارم حتما میرفتم به سمت گنوم و یا حداقل در کنار KDE ، گنوم هم نصب میکردم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 08 آبان 1389، 04:26 ب‌ظ »
+1

حیف که من اون مقاله ی مقایسه KDE و Gnome که داخلش در مورد این دو تا قبل از اومدن اوبونتو هم توضیح داده بود رو خیلی وقت پیش خوندم و الان لینکشو گیر نیاوردم. اما فقط برای نمونه این مقاله مربوط به سال 2003 هست:

ترجمه: KDE 3.1 در مقابل Gnome 2.2: چگونه گنوم عاجز شد! http://linux.sys-con.com/node/32640

از این دست مقاله ها زیاده، حالا شما حساب کنید گنوم سال 2003 نسخه 2.2 بوده، سال 2010 شده نسخه 2.3  :D وای که چقدر دستکتاپ به روز و فعالی  :D :D :D

راستی شمایی که اصلا نمیدونید KDE چی هست و غیر از گنوم دستکتاپ ندیدین خواهشا هی باگ باگ نکنید که این بهانتونم قدیمی و خنده دار شده :D

هر وقت از اوبونتو اومدین بیرون و دیدید که دنیا DEهای غیر از و بهتر از گنوم هم داره اونوقت نظر بدین.

با احترامات ویژه...!
hehehe
اون جا به احترام بعضی از برو بکسج سکوت کردم اما الان دیگه این کار رو نمی کنم
اولا کوچولو من ubuntu کار نمی کنم من ARCHlinux دارم
نقل‌قول
ز این دست مقاله ها زیاده، حالا شما حساب کنید گنوم سال 2003 نسخه 2.2 بوده، سال 2010 شده نسخه 2.3  Cheesy وای که چقدر دستکتاپ به روز و فعالی
۲ قرار نیست گنوم مثل kde هر چند وقت ۱ بار , نسخه کیلویی بده بیرون , بد هم پر از ایراد باشه هر چند که حسن حبیبی می دونه من kde رو هم دوست دارم و تست هم کردم
۳ لطفا (اگه شعور داری این بحث مزخرفت  رو هم پایان بده این قدر هم کل کل نکن با بزرگتر هات عزیزم کسایی  این جا هستن که ۲ تا پیراهن بیشتر از تو پاره کردن )
در ضمن این بحث ها قدیمی شده و دیگه نه من نه برو بکسج لینوکسی حوصله شنیدن بحث الکی kde or gnome رو ندارن افراد تازه کار هم که میخوان بحث الکی راه بندازن این جا جاش نیست برن جای دیگه تا صبح به خودشون و gnome و KDE گیر بدن.
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 04:28 ب‌ظ توسط arastoo.s »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
پاسخ به: پاسخ به: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues
« پاسخ #36 : 08 آبان 1389، 04:35 ب‌ظ »
hehehe
نقل‌قول
ز این دست مقاله ها زیاده، حالا شما حساب کنید گنوم سال 2003 نسخه 2.2 بوده، سال 2010 شده نسخه 2.3  Cheesy وای که چقدر دستکتاپ به روز و فعالی
۲ قرار نیست گنوم مثل kde هر چند وقت ۱ بار , نسخه کیلویی بده بیرون , بد هم پر از ایراد باشه هر چند که حسن حبیبی می دونه من kde رو هم دوست دارم و تست هم کردم
۳ لطفا (اگه شعور داری این بحث مزخرفت  رو هم پایان بده این قدر هم کل کل نکن با بزرگتر هات عزیزم کسایی  این جا هستن که ۲ تا پیراهن بیشتر از تو پاره کردن )
در ضمن این بحث ها قدیمی شده و دیگه نه من نه برو بکسج لینوکسی حوصله شنیدن بحث الکی kde or gnome رو ندارن افراد تازه کار هم که میخوان بحث الکی راه بندازن این جا جاش نیست برن جای دیگه تا صبح به خودشون و gnome و KDE گیر بدن.
خیلی راحت و سریع اصالتتو نشون دادی :D همینو میخواستم که نشون بدم امثال شما چگونه موجوداتی هستن :D دیگه لازم نیست کسی بدونه گنوم بهتره یا KDE، همین که شخصیت (کدوم شخصیت؟!!) شما رو ببینه تا تهشو میخونه :D

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #37 : 08 آبان 1389، 04:42 ب‌ظ »
+1

با احترامات ویژه...!

من همیشه ترجیح می دم از این DistroWar ها و FlameWar ها به دور باشم و تنها یک نظاره گر باشم تا نظر دهنده ! و چندان هم خوشم نمیاد وارد این جور بحث ها باشم...
به عنوان کسی که در حال حاضر خودش رو کاربر KDE می دونه ولی با دسکتاپ های Gnome و LXDE هم روزانه کار می کنه نمی تونم صحبت شما رو قبول کنم و تند رویی های شما رو نا دیده بگیرم...

این که فلان میزکار فلان امکانات رو داره یا اینکه بعد از هر انتشار کلی باگ داره یا اون یکی خیلی ساده‌س و هچی نداره مربوط می شه به سیاست های توسعه دهندگان اون میزکار و برای درک بیشتر این شما رو ارجاع می دم به مصاحبه لینوکس اف.ام با بهداد اسفهبد یکی از توسعه دهندگان Gnome
http://linuxfm.com/download/linuxfm-6-low.bz2

و اینکه می گید گنوم در سال ۲۰۰۳ نسخه 2.2 بوده و حالا در سال ۲۰۱۰ تازه رسیده به 2.3 خدمتتون باید بگم که در حال حاضر گنوم در نسخه 2.32 هستش و همانند KDE انتشار منظم ۶ ماهه داره و طی نسخه ۲.۲ به گفته شما و نسخه ۲.۳۲ هر ۶ ماه طی ۷ سال و نیم ۱۵ انتشار منظم ۶ ماهه داشته... مهم نیست که چقدر به عدد ورژن اون میزکار اضافه شده !‌مهم اینه که ببینید چقدر پیشرفت داشته و تفاوت بین نسخه 2.2 و 2.32 را درک کنید و متوجه بشید که چقدر پیشرفت بین این ۲ نسخه بوده....

من پیشنهاد می کنم به جای تعصب های بی جا کمی دوستانه تر و عاقلانه تر در تاپیک های این انجمن رفتار کنیم تا خدای نکرده تاپیک به آف-تاپیک تبدیل نشه...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
hehehe
نقل‌قول
خیلی راحت و سریع اصالتتو نشون دادی :D همینو میخواستم که نشون بدم امثال شما چگونه موجوداتی هستن :D دیگه لازم نیست کسی بدونه گنوم بهتره یا KDE، همین که شخصیت (کدوم شخصیت؟!!) شما رو ببینه تا تهشو میخونه :D
اگه فقط قصد شما این بود که شخصیت من رو بیابی و الان یافتی !!!!‌؟؟؟  بهتون تبریک میگم
اما ۱ ؟ خودمونیم ادم بی کاری هستی که اومدی شخصیت من رو بیابی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: پاسخ به: Canonical Ubuntu splits from GNOME over design issues
« پاسخ #39 : 08 آبان 1389، 04:46 ب‌ظ »
hehehe
نقل‌قول
اگه فقط قصد شما این بود که شخصیت من رو بیابی و الان یافتی !!!!‌؟؟؟  بهتون تبریک میگم
اما ۱ ؟ خودمونیم ادم بی کاری هستی که اومدی شخصیت من رو بیابی

خواهشا ادب و شعونات انسانی و اسلامی رو مراعات بفرمایید !!!!!
در صورت ارسال هرگونه پست بیجا و بی ربط یا هرگونه بی حرمتی  مجبورم تاپیک رو قفل کنم.... :-X
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #40 : 08 آبان 1389، 04:54 ب‌ظ »
خودمونیم ادم بی کاری هستی که اومدی شخصیت من رو بیابی
حالا کجاشو دیدی :D

من همیشه ترجیح می دم از این DistroWar ها و FlameWar ها به دور باشم و تنها یک نظاره گر باشم تا نظر دهنده ! و چندان هم خوشم نمیاد وارد این جور بحث ها باشم...
به عنوان کسی که در حال حاضر خودش رو کاربر KDE می دونه ولی با دسکتاپ های Gnome و LXDE هم روزانه کار می کنه نمی تونم صحبت شما رو قبول کنم و تند رویی های شما رو نا دیده بگیرم...

این که فلان میزکار فلان امکانات رو داره یا اینکه بعد از هر انتشار کلی باگ داره یا اون یکی خیلی ساده‌س و هچی نداره مربوط می شه به سیاست های توسعه دهندگان اون میزکار و برای درک بیشتر این شما رو ارجاع می دم به مصاحبه لینوکس اف.ام با بهداد اسفهبد یکی از توسعه دهندگان Gnome
http://linuxfm.com/download/linuxfm-6-low.bz2

و اینکه می گید گنوم در سال ۲۰۰۳ نسخه 2.2 بوده و حالا در سال ۲۰۱۰ تازه رسیده به 2.3 خدمتتون باید بگم که در حال حاضر گنوم در نسخه 2.32 هستش و همانند KDE انتشار منظم ۶ ماهه داره و طی نسخه ۲.۲ به گفته شما و نسخه ۲.۳۲ هر ۶ ماه طی ۷ سال و نیم ۱۵ انتشار منظم ۶ ماهه داشته... مهم نیست که چقدر به عدد ورژن اون میزکار اضافه شده !‌مهم اینه که ببینید چقدر پیشرفت داشته و تفاوت بین نسخه 2.2 و 2.32 را درک کنید و متوجه بشید که چقدر پیشرفت بین این ۲ نسخه بوده....

من پیشنهاد می کنم به جای تعصب های بی جا کمی دوستانه تر و عاقلانه تر در تاپیک های این انجمن رفتار کنیم تا خدای نکرده تاپیک به آف-تاپیک تبدیل نشه...
روزبه جان ممنون بابت صحبت های خوبت

اما دقیقا صحبت من همینه که گنوم از سال 2003 تا الان نسبت به KDE هیچ پیشرفتی نداشته!

بالاخره تمام ورژن گذاری ها از یه قانون ثابت پیروی میکنن و اون اینکه به ازای تغییرات و پیشرفت های چشمگیر نسبت به نسخه قبل ورژن یک عدد صحیح بالا میره! اینکه بیایم اسم منوها یا اپلیکیشن ها رو عوض کنیم و 6 ماه یه بار بدیم بیرون که نشد تغییر و پایبندی به فعال بودن و پیشرفت.

من وقتی KDE 4.5 اومد دیگه با KDE 4.4 نمیتونستم کار کنم، از بس 4.5 نسبت به 4.4 تغییر داشت و بهتر شده بود، حالا شما میخوای اینو با گنوم مقایسه کنی؟! واقعا بی انصافیه!
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 04:56 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #41 : 08 آبان 1389، 05:01 ب‌ظ »
ویرایش شد %
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 05:14 ب‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #42 : 08 آبان 1389، 06:13 ب‌ظ »
arastoo.s و Pyruzan لطفا سعی کنید بحث حالت شخصی پیدا نکنه و یا همراه با تمسخر نرم افزارهای ازادی مثل گنوم و یا KDE SC نشه . انتقاد و اشکال گیری و گزارش باگ و موارد مشابه بشدت لازمه اما نه با دید تمسخر امیز و یا افراطی مثلا :

۳ لطفا (اگه شعور داری این بحث مزخرفت  رو هم پایان بده این قدر هم کل کل نکن با بزرگتر هات عزیزم کسایی  این جا هستن که ۲ تا پیراهن بیشتر از تو پاره کردن )

مثال بالا یک اظهار نظر شخصی توام با اهانت به شعور طرف مقابل هست گرچه ممکنه دقیقا با چنین نیتی بیان نشده باشه و هدف جلو گیری از اهانت مخاطب نسبت به دیگران باشه ولی خوده متن توهین امیز و شخصیه .

و یا این که شخصی شده :

و یا برخی اظهار نظر های غیر تخصصی مثل این :

طبیعتا KDE سری 3 مملو از باگ یا حوصله سر بر نبوده از قضا میز کار پایدار و سبکی بود و هست که هنوزم استفاده میشه و برای سیستمهای قدیمی و یا سرورها که منابع محدودی دارند بسیار مناسبه و متقابلا گنوم هم در اون زمان در حال مرگ نبوده ...

KDE توی یک دوره کوتاه پر از باگ بوده یعنی ابتدای توسعه سری 4 . دلیلشم تغییراتش ناگهانی و شدیدش نسبت به سری 3 بود که بعدا بتدریج با تلاش تیم اصلی و دیگر افراد دخیل در پورت کردن برنامه هاش مشگلاتش برطرف شد و همه یک میز کار خوب و کامل و پایدار رو تجربه کردن که مایه مباهات جامعه نرم افزارهای ازاد شد .

گرچه همونوقت هم در مورد اشکالاتش بطور عمدی بسیار بزرگنمایی شد اخیرا هم در اغاز انتشار سری 4.5 مدتی کوتاه کاربران با مشلات کمی مواجه شدند که میدونید بسادگی حل میشد و همونم پس از مدت کوتاهی برطرف شد .

در کل هم اکنون که بهانه ناپایداری KDE وجود نداره استناد برخی به اغاز دوره ساخت سری 4 برای توصیف یک مجموعه بزرگ از نظر فنی صحیح نیست .

البته شخصا به کل منتقد و مخالف روند انتشار اجباری بر اساس زمان هستم چه برای یک مجموعه نرم افزاری و چه یک توزیع و چه یک پکیج خالی . بهتره انتشار به موقع باشه نه در تاریخ اعلام شده و اجباری از پیش تعیین شده ، که ممکنه هنوز کارهای انجام نشده ای وجود داشته باشه . انتشار زمانی اجباری نا معقول ترین کار ممکن تو عرصه توسعه نرم افزار بویژه نرم افزارهای ازاده که بودجه و توان انسانی و مالی پر قدرت ، مثل برخی نرم افزارهای غیر ازاد رو ندارند .

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 08:01 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #43 : 09 آبان 1389، 09:44 ق‌ظ »
فعلا که نظری ندارم در باره‌اش. باید بیاد و یه تستی روش انجام بدم بعد نظرم رو بگم.
ولی از لحاظ نام گذاری جالب می‌شه ;)

Ubuntu -> Unity
Gubuntu -> Gnome
Kubuntu -> KDE
Xubuntu -> XFCE
Lubuntu -> LXDE

فکر کنم دلیل اصلی رفتنشون به سمت unity هم این بود که اولش U داشت ;D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
بله درست خواندید دیگر در اوبونتو خبری از گنوم شل بصورت پیشفرض نیست
میتوانید را در
http://www.ubuntu-news.net/2010/11/12/ubuntu-11-04-%E2%80%93-screenshots-guides-overview-what%E2%80%99s-new-features/همچنین در
http://jadi.undo.it/archives/3602بخوانید.

من هم شوکه شدم آخه خیلی گنوم را دوست دارم و تا حالا با unity کار نکرده ام امید وارم اوبونتو پیشرفت کند  :) البته میگن که از گنوم شل خیلی سریع تر هست :o
به هر حال  X که سابقه دار و امتحان خودشون را پس داده !!!! چرا دیگه ازش استفاده نمیشه سر در نمیارم.

درباره یونیتی بیشتر بخوانید
http://en.wikipedia.org/wiki/Unity_(desktop_environment)
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1389، 11:38 ب‌ظ توسط رجبی »