انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: GIMP یا Photoshop مسئله این است؟ ( مقایسه تخصصی این دو برنامه )  (دفعات بازدید: 71791 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
به نظر من حتما نباید Gimp یا فتوشاپ  کار حرفه ای باشید تا نظر بدید ، به عنوان یک بی طرف نمونه ها رو از برترین طراح ها ببینید ، تعداد مراحلی که صورت گرفته و زمانی که گذاشته شده رو برسی کنید حتما به نتایج خوبی میرسید البته رو کیفیت های مشابه مقایسه رو انجام بدید .

اگر کار با یکی از برنامه ها رو هم بلدید و میخواید به سمت دیگری برید خیلی راحت تر تصمیم میگیرید ... ، فرضا من یک نمونه از گیمپ میبینم و سریع مراحل ایجاد رو در برنامه دیگه مرور و با مراحل ذکر شده مقایسه میکنم ، کاملا مشخص میشه مهاجرت مفید هست یا نه .

البته زمانی که برای مسلط شدن به ابزار جدید صرف میشه رو نباید فراموش کرد .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
  • A saint Man that like saint Linux
من که کلا در حد ادیت عکس خانوادگی از گیمپ استفاده می کردم خیلی هم خوب بود ولی داستان از اونجایی شروع می شه که رفتم رو مخ مامانم که اون ویندوز لعنتی رو ول کن و به جمع ما نرم افزار آزادی ها بپیوند خلاصه ویندوز۷ اورجینال لب تاپش رو پاک کردم و براش اوبونتو ۱۲.۰۴ نصب کردم و از اونجایی که گرافیست هستش و فوتوشاپ عصای دستشه اینجا هم فوتوشاپ می خواست ما هم که خیلی در جریان نبودیم و توی تاپیک های همین انجمن شنیده بودیم گیمپ بهتر از فتوشاپه  :o به مادرم گیمپ رو معرفی کردم راستش رو بخوایید بیش تر از ۵ دقیقه نگذشت که دقیقا این جمله رو گفت: { کجای این آشغال مثل فوتوشاپه؟ } و بعدش هم کلی بهم خندید که به یه همیشین چیزی می گم مثل فوتوشاپ.
من که خیلی نمی دونم ولی به عنوان یه حرفه ای که نصف عمرش رو طراحی کرده بود بعدا بهم گفت اصلا نمی شه گیمپ و فوتوشاپ رو مقایسه کرد.
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
فتوشاپ رو باید با مجموعه ای از نرم افزار های لینوکسی مقایسه بشه نه فقط با گیمپ. همراه
با inkscape و بلندر.

بهتره فتوشاپ رو با مجموعه ای از نرم افزار ها مقایسه بشه. بعد مشکلی نیست با واین راحت براش فوتوشاپ نصب کن.

http://www.blender.org/

http://inkscape.org/download/?lang=en
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1391، 08:46 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
من که کلا در حد ادیت عکس خانوادگی از گیمپ استفاده می کردم خیلی هم خوب بود ولی داستان از اونجایی شروع می شه که رفتم رو مخ مامانم که اون ویندوز لعنتی رو ول کن و به جمع ما نرم افزار آزادی ها بپیوند خلاصه ویندوز۷ اورجینال لب تاپش رو پاک کردم و براش اوبونتو ۱۲.۰۴ نصب کردم و از اونجایی که گرافیست هستش و فوتوشاپ عصای دستشه اینجا هم فوتوشاپ می خواست ما هم که خیلی در جریان نبودیم و توی تاپیک های همین انجمن شنیده بودیم گیمپ بهتر از فتوشاپه  :o به مادرم گیمپ رو معرفی کردم راستش رو بخوایید بیش تر از ۵ دقیقه نگذشت که دقیقا این جمله رو گفت: { کجای این آشغال مثل فوتوشاپه؟ } و بعدش هم کلی بهم خندید که به یه همیشین چیزی می گم مثل فوتوشاپ.
من که خیلی نمی دونم ولی به عنوان یه حرفه ای که نصف عمرش رو طراحی کرده بود بعدا بهم گفت اصلا نمی شه گیمپ و فوتوشاپ رو مقایسه کرد.
عزیزم اشتباه اول شما این بود که باید گیمپ رو روی ویندوز نصب میکردید بعد یواش یواش ترغیب میکردید به استفاده از گیمپ و نرم افزار آزاد !

در ضمن بنده 12 سال طراحی حرفه ای انجام میدم و چند ساله که کلا مقداری از هزینه های زندگیمو از طراحی با گیمپ و اینک اسکیپ درمیارم و حرف شما رو رد میکنم ! چون قدرت گیمپ بالاست ! از فوتوشاپ بالا نباشه ولی کمتر از این هم نیست ! درسته کمبودی داره ولی نسبت به فوتوشاپ جوون ترِ !
اینجارو نگاه کن به قدرت گیمپ پی میبری :
http://creativenerds.co.uk/tutorials/50-design-tutorials-for-mastering-gimp/

اینم برای تبدیل براش های فتوشاپ برای گیمپ !
http://www.gimptalk.com/index.php?showtopic=4273

پی نوشت : آیکن گیمپ خیلی ملوسه :دی
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
کسی که طراح باشه میتونه طرحش رو هم با گیمپ و هم با فوتوشاپ بزنه. البته مطمئنا توی فوتوشاپ خیلی سریع تر میتونه کارش رو انجام بده. (در حدی که واقعا از گیمپ دلزده بشه!!) چون فوتوشاپ برای کارهای حرفه ای طراحی شده و نیازسنجی های قوی تری روش اعمال شده؛ علاوه بر اینکه فوتوشاپ سابقه بیشتری داره و در حالت کلی قوی تر از گیمپ هست...

بعدا نوشت :‌فوتوشاپ رو با اینک اسکیپ مقایسه نکنید. کورل دراو رو با اینک اسکیپ مقایسه کنید. خداییش اینک اسکیپ هیچی کم نداره...
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1391، 09:25 ب‌ظ توسط vandu »
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
کسی که طراح باشه میتونه طرحش رو هم با گیمپ و هم با فوتوشاپ بزنه. البته مطمئنا توی فوتوشاپ خیلی سریع تر میتونه کارش رو انجام بده. (در حدی که واقعا از گیمپ دلزده بشه!!) چون فوتوشاپ برای کارهای حرفه ای طراحی شده و نیازسنجی های قوی تری روش اعمال شده؛ علاوه بر اینکه فوتوشاپ سابقه بیشتری داره و در حالت کلی قوی تر از گیمپ هست...

بعدا نوشت :‌فوتوشاپ رو با اینک اسکیپ مقایسه نکنید. کورل دراو رو با اینک اسکیپ مقایسه کنید. خداییش اینک اسکیپ هیچی کم نداره...

کار inkscape رو همون Corel Draw انجام میده و درش شکی نیست.

گیمپ هم همون Photoshop توی ویندوز...

ولی Blender از کجا اومد دیگه ؟ :D اون رو باید با مایا مقایسه کرد. واقعا قدرتمنده در عرصه سه بعدی سازی.

گیمپ و فتوشاپ هم برمیگرده به اینکه برای حمل یک صندلی تریلی استفاده میشه یا سه چرخه. برای کار حرفه ای هم باز گیمپ بسیار کارآمد و خوب هست و درش شکی نیست. ابزارهای فتوشاپ هم اکثرا برای گیمپ پورت شدند و میتونید روی گیمپ ازش استفاده کنید...
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19807
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

خب مشکلت این بوده که فقط گیمپ و نصب کردی و رفتی. گیمپ بدون پلاگین‌هاش مثل پلی‌استیشن بدون سی‌دیه. کار زیادی نمی‌تونی باهاش بکنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

خب مشکلت این بوده که فقط گیمپ و نصب کردی و رفتی. گیمپ بدون پلاگین‌هاش مثل پلی‌استیشن بدون سی‌دیه. کار زیادی نمی‌تونی باهاش بکنی

فقط بدرد Resize میخوره :D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
مسوولین این وب‌گاه لطفا به کسانی که علاقه‌ی خاصی به trolling دارند، تذکر بدهند تا دیگه تکرار نشه.

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
  • A saint Man that like saint Linux

من که گفتم اصلا گیمپ رو نمی شناختم و توی همین انجمن دربارش شنیده بودم دیگه به پلاگین فکر نکرده بودم که داشته باشه.
مادرم هم الان توی اوبونتو با ویژوال باکس با فتوشاپ کار می کنه  :D
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *

من که گفتم اصلا گیمپ رو نمی شناختم و توی همین انجمن دربارش شنیده بودم دیگه به پلاگین فکر نکرده بودم که داشته باشه.
مادرم هم الان توی اوبونتو با ویژوال باکس با فتوشاپ کار می کنه  :D

برای کسی که حرفه ای هست هیچی جای فوتوشاپ رو نمی گیره. پیشنهاد من هم اینه که فوتوشاپ رو با wine برای ایشون نصب کنید که بازدهی بهتری هم داشته باشه و راحت تر بتونن باهاش کار کنن...

Henry Ford

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19807
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برای کسی که حرفه ای هست هیچی جای فوتوشاپ رو نمی گیره. پیشنهاد من هم اینه که فوتوشاپ رو با wine برای ایشون نصب کنید که بازدهی بهتری هم داشته باشه و راحت تر بتونن باهاش کار کنن...

البته برای کسی که حرفه‌ایِ فوتوشاپ هست دیگه! مسلّماً برای کسی که حرفه‌ایِ گیمپ هست هم هرگز فوتوشاپ جای گیمپ رو نمی‌گیره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
من به عنوان کسی که ۵ سال بود با فتوشاپ کار کردم و زیر و بمشو خوب بلدم میگم که زیبایی کار هیچ ربطی به نرم افزار نداره کسایی رو میشناسم که با فتوشاپ CS دارند کار میکنند طرح هایی میزنند فوق العاده . مهمترین رکن تو طراحی سرعت نرم افزار و کم حجم بودن اونه که بتونه با کمترین سخت افزار بیشترین کارایی رو بهتون بده . برای کار فتوشاپ به رم بالای ۳ گیگ حداقل نیاز دارید تا بتونید یه فایل حجم بالای PSD رو داخلش باز کنید و روش کار کنید.
کسایی که زیاد با فتوشاپ کار کرده باشند میدونند که وقتی بخواند ۲۰۰ یا ۳۰۰ یا حتی بیشتر لایه برای کارشون درست کنند به رام های زیادی احتیاج دارند وگرنه سیستم کند میشه . ولی با گیمپ چون خود نرم افزار خیلی سبک و در عین حال پرقدرت هست رم کمتری احتیاج داره . در صمن شما نمیتونید نرم افزاری چند سال هست که یک گروه بزرگ دارند روش کار میکنند رو با یه نرم افزار کم قدمت تر مقایسه کنید . اصلا اشتباه هست . گیمپ خیلی خوب داره پیش میره .

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *

البته برای کسی که حرفه‌ایِ فوتوشاپ هست دیگه! مسلّماً برای کسی که حرفه‌ایِ گیمپ هست هم هرگز فوتوشاپ جای گیمپ رو نمی‌گیره

به نظرم گیمپ در دنیای حرفه ای ها واقعا لنگ میزنه. نمیدونم چطور کسی می تونه حرفه ای بشه توی گیمپ. چون به نظر میاد اصولا گیمپ برای کارهای حرفه ای طراحی نشده. کسی که طراحی می کنه بیش از هر چیز براش مهمه که استانداردها توی ابزاری که در اختیارشه رعایت شده باشن. مثلا modeهای رنگی گیمپ خیلی کم هستند و یا در زمینه کار با text گیمپ خیلی بد کار می کنه. چرا وقتی text رو rotate می کنم نمی تونم دیگه ویرایشش کنم؟ چرا نمی تونم براحتی shape های مورد نظر رو ایجاد کنم؟ توی خیلی از آموزش های گیمپ دیدم که مثلا برای ایجاد یه مستطیل Select و Fill انجام میدن! خب این اصلا حرفه ای نیست.
به نظرم باید واقع بینانه نگاه کنیم. من فلسفه وجودی گیمپ رو می پسندم، ولی وقتی یه نفر طراحی رو بعنوان حرفه دنبال کنه قضیه یه خرده فرق می کنه. از inkscape میشه براحتی استفاده حرفه ای کرد ولی گویا gimp خیال نداره قدم به دنیای حرفه ای ها بذاره...
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1391، 04:02 ب‌ظ توسط vandu »

Henry Ford

آفلاین anonymox

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
  • Programming and Linux is my Everything
    • http://klug.ir
دوستان عزیز نمیدونم چند نفر توی کار گرافیک هستند و با نرم افزار های مربوط به گرافیک کار کردین ولی من که بیشتر کارم گرافیک و طراحی هست واقعا ضعف گیمپ رو در مقابل فوتوشاپ حس میکنم الان طوری شده من فقط واسه تغییر سایز از گیمپ استفاده میکنم و همه کارام توی فوتوشاپ انجام میدم .

بدی گیمپ راحت نبودن کار باهاشه . برای دسترسی به یک ابزار باید خودتو بکشی تا اون ابزار بیاد ولی توی فوتوشاپ همه چی در اختیار ماست و همه چی مدیریت شده است ولی گیمپ یک جوری خیلی قاطیه

حتم دارم خیلی ها از حرف های من خوششون نمیاد ولی این چیزیه که من تجربه کردم .
The Quieter You Become. The More You Are Able To Hear