امیر جان خواهش میکنم ازت با دقت تایپ کن، من تا پست هاتو بخونم جونم بالا میاد
مثلا این "مبارز با اسپم" یعنی یه جنگجو که سلاحش اسپمه؟! یا در "تاپیک حتما توزیع داده خواهد شد" یعنی توی اون تاپیک توزیع مفتی میدن؟! کجاست ما هم بریم بگیریم؟ یا این جمله رو من 10 بار خوندم هر بار بیشتر گیج شدم "رای اینکه کسانی مثل استالمن اسپم زیاد می دهند پست ها ی مورد تحت نظر قرار گرفته و هر پستی حتما باید تایید شود تا هکر ها نفس راحت تری بکشند"، اگه کسی به لهجه نوشتنت آشنایی داره بده پایین پستت برا ما بیچاره ها زیرنویس فارسی کنه تا ما هم بفهمیم چی میگی.
اینجا اصولا چون حلوا نمیدن و مدیران هم داوطلبانه این مسئولیت رو به عهده گرفتن نباید ازشون توقع بیجا داشته باشید. خوشبختانه این انجمن نه متعلق به شماست که براش تصمیم گیری کنید و نه متعلق به مدیران، متعلق به کاربراست و شما هیچ گونه حق قانون گذاری یا تعیین تکلیف به دلخواه خودتون ندارید.
این انجمن رو من به خاطر نداشتن محدودیت هایی که بقیه انجمن ها دارن دوست دارم (برداشت بد نشه، منظور اینکه هیچ کاری به کار اسپم نداشته باشن نیست اصلا) حالا شما میخوای بیای تایید تاپیک یا پست قبل از نمایش که جزو مزخرفترین کارهای ممکن توی یک فروم هست رو انجام بدن، این کار رو فروم های فروشگاهی (یا کلاه بردار) میکنن که کسی نتونه خلاف نظر یا منفعتشون پستی بزنه، نه انجمن های آزاد.
تاپیک خارج از موضوع انجمن (مشکل سخت افزاری در انجمن اوبونتو)
این یعنی چی؟ یعنی بخش سخت افزار اینجا برا بالا رفتن روحیه ورزشکاریه؟! اصلا جزو لزومات انجمن هست که چنین تالاری داشته باشه تا کاربرا بتونن مشکلات سخت افزاری که توی گنو/لینوکس دارن رو حل کنن یا برای خرید سخت افزارهای سازگارتر با گنو/لینوکس مشورت کنن.
طرز فکر من نسبت به شما با این تاپیک و صحبت هاتون (گرچه چیزیشم نفهمیدم!) عوض شد، خدا رو هزار مرتبه شکر شما جزو مدیران انجمن نیستی.
به مبارز با اسپم هم بگین به فعالیتش با تمام قدرت ادامه بده، مدیران حتما مدال اسپم حلبی رو بهش اهدا میکنن.