انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اسپم ممنوع 15 آبان 89 بروز شد  (دفعات بازدید: 7133 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: اسپم ممنوع
« پاسخ #15 : 12 آبان 1389، 01:54 ب‌ظ »
واقعا ممنون که این پست رو چسبناک (pin) کردید انتظار نداشتم
و اینکه چند سوال
1-آیا  پست های تشکر اسپم هستند ؟
2- پست های که بیشتر آقای استالمن (هادی) مشخص نیست که شوخی هست یا جدی ، اسپم محسوب میشه؟
3- به نظر شما همین کسی با اسم استالمن و یا لینوس در انجمن با اسم کامل فعالیت می کنند از اسپم های شان بیشتر آزار دهنده نیست! (اسم ها مجاز انجمن مشخص شود به اندازه اسپم ها اهمیت دارد)
|(البته هر دو کاربر که نام بردم حدس می زنم یک نفر باشند بهتر هست ip های شان بیشتر بررسی شود)
4- به نظر شما جای کسانی که از اسپم های انجمن فرار کردند خالی هست یا کسانی که بدون محدودیت به اسئپم دادن مشغول هستند؟
(بهتر هست با اسپمرها بیشتر برخورد شود )
با کسانی برخورد می شود بهتر هست  اسم کاربری شان با سایرین فرق کند همونطور که سایر انجمن ها این کار رو انجام می دهند
(اصلا با کسانی که برخورد می شود مشخص نیست پیشنهاد می کنم حداقل با خط تیره مشخص شود مثل amir )
( من حداقل دو نفر می شناسم به خاطر اسپم ها برخورد شده و فقط یک نفر کار خودش را ادامه می دهد )
« آخرین ویرایش: 12 آبان 1389، 04:24 ب‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #16 : 12 آبان 1389، 02:16 ب‌ظ »
لطفا هر ارسالی که احساس میکنید بحث رو به حاشیه برده گزارش کنید.
ضمنا ما مایلیم که جای حاشیه تو انجمن خالی باشه چه این حاشیه توسط اسمپرها ایجاد بشه چه توسط کسانی که از دست اسپمرها فرار میکنن...
فعلا برنامه‌ای برای مشخص کردن اسم کاربری کاربرا نداریم...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #17 : 12 آبان 1389، 03:08 ب‌ظ »
پست منو پاک کردید. من فقط نظرمو در مورد این تاپیک گفته بودم و به هبچ وجه اسپم نبود. واقعا متاسفم...
حداقل به من بگید معنی این جمله چیه و چرا این تاپیک با وجود این جمله چسبناک شده؟!

نقل‌قول
۱- رای اینکه کسانی مثل استالمن اسپم زیاد می دهند پست ها ی مورد تحت نظر قرار گرفته و هر پستی حتما باید تایید شود تا هکر ها نفس راحت تری بکشند

رای اینکه یعنی چی؟
پست های مورد تحت نظر یعنی چی؟
چه ربطی به هکر ها داره که هکر ها نفس راحت بکشند؟
کلا منظور این بند چیه؟

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #18 : 12 آبان 1389، 03:29 ب‌ظ »
پست منو پاک کردید. من فقط نظرمو در مورد این تاپیک گفته بودم و به هبچ وجه اسپم نبود. واقعا متاسفم...
حداقل به من بگید معنی این جمله چیه و چرا این تاپیک با وجود این جمله چسبناک شده؟!

نقل‌قول
۱- رای اینکه کسانی مثل استالمن اسپم زیاد می دهند پست ها ی مورد تحت نظر قرار گرفته و هر پستی حتما باید تایید شود تا هکر ها نفس راحت تری بکشند

رای اینکه یعنی چی؟
پست های مورد تحت نظر یعنی چی؟
چه ربطی به هکر ها داره که هکر ها نفس راحت بکشند؟
کلا منظور این بند چیه؟

من توضیح دادم و قبلا عذرخواهی کردم. اینجا http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16148.msg125306.html#msg125306
ممنون میشم اگه بحث رو به حاشیه نبرید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: اسپم ممنوع 15 آبان 89 بروز شد
« پاسخ #19 : 15 آبان 1389، 07:41 ب‌ظ »
به نظر من قوانين انجمن بهترين مرجع براي ما هست
در مورد اون بند هم كه دوست مان اشاره كردند متوجه شدم كه عملي نيست

نقل‌قول
كه خود من از رو از پست اول هم حذف كردم

نقل‌قول
۳. لطفاً توجه نمائید که تایید اعتبار ارسالها از طرف اعضاء و مدیران این انجمن ناممکن است. لطفاً به یاد داشته باشید که ما به طور دائم ارسالها را مشاهده و بررسی نمی‌کنیم و بنابراین هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال محتوای ارسالها بر عهده صاحبان انجمن نخواهد بود.

يك بار هم شده حتما قوانين انجمن رو مطالعه بفرماييد ' قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران '

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,242.0.html
خداحافظ وبلاگ نويسي

فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: اسپم ممنوع 15 آبان 89 بروز شد
« پاسخ #20 : 16 آبان 1389، 02:02 ب‌ظ »
پیشنهاد خوبیه گزارش کردن. نخست باید معلوم بشه که آیا مدیرها علاقه‌مند هستن به پاک کردن پستهای بیهوده یا نه. احساس من اینه که یا وقت کافی ندارند یا علاقه‌ای نشون نمیدن برای بهتر شدن وضعیت فروم. بسیار دیدم که در تاپیکی که پر از پست نامربوط و اسپم بوده کامنت مدیریتی دیده شده که "با هم مهربون باشید، دعوا نکنید".
اصلاح هزینه‌بر هست، مدیری که بخواد پستی رو پاک کنه، به کاربری اخطار بده و یا کسی رو بن کنه باید کلی وقت و انرژی بذاره، پاسخ طرف رو بده، تعداد پیام‌های خصوصیش چند برابر میشه و ...
من احساس نمیکنم که چنین روحیه‌ای در تیم مدیریتی اینجا وجود داشته باشه و احتمالا هم استقبال نمیکنند از این که همه پستهای نامربوط گزارش بشن (ممکنه اشتباه کنم، احساسم رو گفتم!).

پ.ن.۱) نمیدونم اصولا چند وقت یک بار چک میکنند گزارش ها رو (شاید هر روز باشه، نمیدونم). برای مثال پست خودم رو گزارش میکنم ببینیم پاسخی از مدیریت دیده میشه یا نه. بالاخره با این تاپیک یا موافق هستن یا مخالف، نظرشون (چه موافق چه مخالف) ممکنه جلوی بحثهای بیهوده رو بگیره.

پ.ن.۲) پست خودمون رو نمیتونیم گزارش کنیم. پست نخست رو گزارش کردم!

در جریان حذف پستهای اضافی و آزاردهنده ممکنه پستهای سایر کاربران نیز حذف بشه که من پیشاپیش از همشون عذرخواهی میکنم.

واقعا از مسوولین عذر می خواستم که این بحث رو ادامه دادم :oops:

نکته آخری که خواستم دوستانه یادآوری کنم (که دوستان در بالا کمتر اشاره کرده اند)

زیادی حساسیت به حذف پست های خودتان نشان ندهید تا انرژی کمتر از مسوولین  گرفته بشود
و همینطور اگر شما مدیریت سایت بودید حتما سخت گیری بیشتری می کردید

در این انجمن خیلی محیط باز و دوستان تر از سایر انجمن ها ایجاد کردند (و با کمترین (بدون) محدودیت ایجاد پست و .... )

یک مطلب دیگر اینکه اوایل در انجمن بیشتر پست های خبری قفل می شد اگر مثل سابق این کار انجام بشود مزاحمت کمتر می شود
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1389، 02:03 ب‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

فقط خوب جستجو ميكنم.