انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

با مقايسه سطحي موافق يا مخالف

كاملا موافق
2 (40%)
50 در صد موافق
2 (40%)
50 در صد مخالف
1 (20%)
كاملا مخالف
0 (0%)
خيلي مهم نيست!
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 5

نویسنده موضوع: باید و نباید درباره مقایسه  (دفعات بازدید: 6736 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
باید و نباید درباره مقایسه
« : 10 آبان 1389، 03:27 ب‌ظ »
من مخالف درجه ۱ برای مقایسه سطحی دو برنامه با هم هستم

به جای اینکه فتوشاپ و گیمپ رو با هم مقایسه سطحی کنیم که به نظر من اصلا مخالف قوانین انجمن هست

باید مشکل و ضغف های که با برنامه گیمپ داریم را مطرح کنیم مثلا یک مبتدی سوال کند که چطور می توانم تصویر را از rgb به cmyk کنم بهتر هست یا اینکه با مقایسه دو برنامه وقت انجمن و دوستان را بگیرد
پس این مقایسه ها غلط هستند (مقایسه برنامه کرکی با یک نرم افزار آزاد )
گیمپ با فتوشاپ
ویندوز با لینوکس
مایکروسافت ویندوز یا اپن آفیس

حتی به نظر من نباید اوبونتو و سوزه را با هم مقایسه کنیم معادل این مقایسه کودکانه با این « مادرتو دوست داری یا پدر تو » برابر می دونم
که هر کسی با یک جواب مبتدی رو بیشتر هم گیج می کند

شاید مقایسه حرفه ای این هست که بپرسیم مثلا « پرل یا پیتون کدوم با qt سازگار تر هست »

شما با نظر من موافق هستید یا نه؟

به نظر من حتی برای مقایسه سخت افزار هم درست نیست که کلی مقایسه کنیم در یک زمینه که بیتشر مد نظر ما هست تاکید کنیم مثلا کیفیت و یا سرعت و یا قیمت و به صرفه بودن یک قطعه
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1389، 06:04 ب‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: باید و نباید درباره مقایسه
« پاسخ #1 : 10 آبان 1389، 03:46 ب‌ظ »
چرا مقایسه نکنیم دو تا نرم‌افزارو؟
پس با این حساب وقتی میخوای یه قطعه‌ی سخت‌افزاری برای سیستمت بخری اولین چیزی که سر راهت دیدیو بخر،بدون اینکه درباره‌ی اون قطعه تحقیق کنی یا از فروشنده بپرسی

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #2 : 10 آبان 1389، 05:27 ب‌ظ »
من مخالف درجه ۱ برای مقایسه دو برنامه هستم

به جای اینکه فتوشاپ و گیمپ رو با هم مقایسه سطحی کنیم که به نظر من اصلا مخالف قوانین انجمن هست

باید مشکل و ضغف های که با برنامه گیمپ داریم را مطرح کنیم مثلا یک مبتدی سوال کند که چطور می توانم تصویر را از rgb به cmyk کنم بهتر هست یا اینکه با مقایسه دو برنامه وقت انجمن و دوستان را بگیرد
پس این مقایسه ها غلط هستند
گیمپ با فتوشاپ
ویندوز با لینوکس

حتی به نظر من نباید اوبونتو و سوزه را با هم مقایسه کنیم معادل این مقایسه کودکانه با این « مادرتو دوست داری یا پدر تو » برابر می دونم

شاید مقایسه حرفه ای این هست که بپرسیم مثلا « پرل یا پیتون کدوم با qt سازگار تر هست »

۱− اگه مقایسه نکنیم از کجا بفهمیم کدوم بهتر انتخواب کنیم!
۲− اگه مثلا گیمپ را با فتوشاپ مقایسه نکنیم از کجا باید بدونیم کدوم چه قابلیتی داره که من لازمش دارم
۳− مایکروسافت آفیس منظورتونه با اپن آفیس
۴− اصلا با مقایسس که ادم اتخاب صحیح داره مثل فروشگاه ا که یک دکمه دارند به نام مقایسه!
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
۵− برو یوتوب ببین چند تا ویديو درباره مقایسه فایرفاکس و کروم هست یا آفیس مایکروسافت و آفیس اپن!
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1389، 11:49 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #3 : 10 آبان 1389، 05:34 ب‌ظ »
خوب من بیشتر منظور نرم افزار بود  اگر خواستید که مقایسه کنید در یک زمینه باشد نه اینکه به صورت کلی سوال بپرسیم
این طوری به جواب سوال هم نمی رسیم و هیچ مشکلی رو حل نمی کنه

هر برنامه برای یک کاری طراحی شده بهتر هست به جای  یک مقایسه صرف و کلی ، زمینه و کاربرد نرم افزار رو بیشتر مد نظر بگیرید

که خود من هم یک مثال هم آورردم

نقل‌قول
۲− اگه مثلا گیمپ را با فتوشاپ مقایسه نکنیم از کجا باید بدونیم کدوم چه قابلیتی داره که من لازمش دارم

با امتحان کردن نرم افزار قابلیت و امکانات رو در نرم افزار ازاد به گردید

۵− برو یوتوب ببین چند تا ویديو درباره مقایسه فایرفاکس و کروم هست یا آفیس مایکروسافت و آفیس اپن!
در این مورد هم من مقایسه رو اصلا نفی نمی کنم مقایسه در یک آزمایشگاه و در یک زمینه رو با یک مقایسه سطحی برابر می دونید!

قبلا که تکنو تاکس صاحب داشت هر چی مقایسه بود رو همون اول پاک می کردند
به نظر شما انجمن های حر فه ای مثل ما مقایسه می کنند!
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1389، 05:44 ب‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #4 : 10 آبان 1389، 09:34 ب‌ظ »
.
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1389، 11:54 ب‌ظ توسط Alir3z4 »
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #5 : 10 آبان 1389، 11:47 ب‌ظ »
خوب من بیشتر منظور نرم افزار بود  اگر خواستید که مقایسه کنید در یک زمینه باشد نه اینکه به صورت کلی سوال بپرسیم
این طوری به جواب سوال هم نمی رسیم و هیچ مشکلی رو حل نمی کنه

هر برنامه برای یک کاری طراحی شده بهتر هست به جای  یک مقایسه صرف و کلی ، زمینه و کاربرد نرم افزار رو بیشتر مد نظر بگیرید

که خود من هم یک مثال هم آورردم

نقل‌قول

در این مورد هم من مقایسه رو اصلا نفی نمی کنم مقایسه در یک آزمایشگاه و در یک زمینه رو با یک مقایسه سطحی برابر می دونید!

قبلا که تکنو تاکس صاحب داشت هر چی مقایسه بود رو همون اول پاک می کردند
به نظر شما انجمن های حر فه ای مثل ما مقایسه می کنند!
پس این بهتر نیست که بگیم مقایسه خوبه ولی نه مقایسه خاله زنکی که تازگی ها مد شده مثلا
اوبونتو خوبه یا ردهت!
بی اس دی خوبه یا مک!
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #6 : 11 آبان 1389، 12:33 ق‌ظ »
اصلا باید یه قانون بذارن هرکی مقایسه کرد یا اصلا اسم دوتا نرم افزار رو حتی بی ربط به هم توی یه پست نوشت اخراج بشه!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین boozarjmehr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
پاسخ به: پاسخ به: باید و نباید درباره مقایسه
« پاسخ #7 : 11 آبان 1389، 12:52 ق‌ظ »

نقل‌قول

شما یه اینترنت پر سرعت و یه کامپیوتر رو به راه و وقت کافی داری نمیدونی ما واسه دانلود و نصب و تست بعضی از این نرم افزارا چه مصائبی داریم

اصلا باید یه قانون بذارن هرکی مقایسه کرد یا اصلا اسم دوتا نرم افزار رو حتی بی ربط به هم توی یه پست نوشت اخراج بشه!

اصلا من میگم تو فرم عضویت انجمن وارد کردن آدرس منزل رو اجباری کنیم  و در چنین مواردی بریم در خونه طرف دسته جمعی بزنیمش

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #8 : 11 آبان 1389، 12:52 ق‌ظ »

پس این مقایسه ها غلط هستند (مقایسه برنامه کرکی با یک نرم افزار آزاد )
گیمپ با فتوشاپ
ویندوز با لینوکس

به نظر من حتی برای مقایسه سخت افزار هم درست نیست که کلی مقایسه کنیم در یک زمینه که بیتشر مد نظر ما هست تاکید کنیم مثلا کیفیت و یا سرعت و یا قیمت و به صرفه بودن یک قطعه

من هم کلا با نظر شما از بیخ مخالفم امیر عزیز،

ابتدا بگم که این یک دفاعیه از من و اهدافم در این انجمنه، من هم زیاد حرفه ای نیستم ( یعنی نخواستم که باشم ) و خودم رو یه تازه کار می دونم و بذارید از زبان یه تازه کار بگم؛

من در تعجبم، شما با چه دیدی، دنیا رو نگاه می کنی؟ همه که مثل شما حرفه ای نیستن!!! سطح دانش هر فرد که با فرد دیگه برابری نمی کنه، و هر فرد یک موضوع رو از زاویه دید خودش و به اندازه ی درک خودش می فهمه.

مثلا خود شما به نرم افزار های لایسنس دار می گید کرکی؟!!!! چرا؟ آیا این برنامه معتاده؟ یا اینکه توسط یک گروه کرکر قفلش شکسته شده و به عنوان یک نرم افزار غیر قانونی داره توی بازار با قیمت چندین برابر کمتر به فروش میرسه، مطمئنا شرکت سازنده ی اون نرم افزار دوست نداره که برنامه اش به صورت غیر قانونی مورد استفاده قرار بگیره.

مطمئنم این رو هم نمی دونستید که فتوشاپ و ویندوز و... ( کلا برنامه های فروشی ) برنامه های غیر قانونی نیستند. حالا صرف اینکه شما مبحث برنامه های آزاد و متن باز رو قبول کردی و دوست دارید، همش یک طرفه به قضیه نگاه می کنید.

و این رو هم به همه ی بچه های دنیای آزاد و متن باز بگم که تا زمانی که شما هم همچین فکرهایی بکنید هیچ گاه پیشرفت نخواهید ( نخواهیم ) کرد.

مثلا :

نقل‌قول

این رو کجای یک کاربر مبتدی میفهمه؟ که ازش به عنوان یک مقایسه ی شایسته و درست یاد کردید؟

نقل‌قول

ما توی دنیای کامپیوتر همیشه از بحث های اولیه شروع می کنیم تا به حرفه ای برسیم؛ اگه شما دوست دارید یک دفعه حرفه ای گری کنید بسم الله برادر، یه تاپیک باز کن و حرفه ای مقایسه کن.

در کل من از حرفهای شما فهمیدم که مثلا اگه بخوام یه توزیع انتخاب کنم، حق ندارم با توزیع های دیگه مقایسش کنم چرا؟ نمی دونم.

محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 آبان 1389، 02:17 ق‌ظ »

شما یه اینترنت پر سرعت و یه کامپیوتر رو به راه و وقت کافی داری نمیدونی ما واسه دانلود و نصب و تست بعضی از این نرم افزارا چه مصائبی داریم

عرض شود که
به شما دوست عزیز پیشنهاد میشه یه سری دی وی دی لورد و یه سری دی وی دی مخازن لینوکس متبوعتون رو سفارش بدید تا از اینترنت برای دانلود استفاده نکنید ;)
نگران سیستم هم نباشید! قالب برنامه ها براحتی روی PIII هم جواب میده! من خودم امتحان کردم!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین boozarjmehr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
« پاسخ #10 : 11 آبان 1389، 05:05 ق‌ظ »
عرض شود که
به شما دوست عزیز پیشنهاد میشه یه سری دی وی دی لورد و یه سری دی وی دی مخازن لینوکس متبوعتون رو سفارش بدید تا از اینترنت برای دانلود استفاده نکنید ;)
نگران سیستم هم نباشید! قالب برنامه ها براحتی روی PIII هم جواب میده! من خودم امتحان کردم!

اولا لورد چیه من کینگ رو ترجیح میدم!(البته این عقیده واسه زمانی بود که بدون در نطر گرفتن کپی رایت از نرم افزارها استفاده می کردم.الان از هیچکدوم استفاده نمیکنم)

ثاتیااونقدر ها هم دچار مشکل نیستم .
اینا رو کلا گفتم یعنی که جدی جوصله و وقت میخواد.
ثالثا مشکل وقت رو چیکارش کنم؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #11 : 11 آبان 1389، 05:53 ق‌ظ »
عرض شود که

اولا لورد چیه من کینگ رو ترجیح میدم!(البته این عقیده واسه زمانی بود که بدون در نطر گرفتن کپی رایت از نرم افزارها استفاده می کردم.الان از هیچکدوم استفاده نمیکنم)

ریچارد جون این چندمین پستت هست که میبینم ملت فرق شوخی و جدیتو نمیفهمن و با این کار خداپسندانت کلی از جوونای مملکت رو گذاشتی سرکار (خدا خیرت بده، تو این دوره زمونه که بیکاری بیداد میکنه به ندرت مثل شما پیدا میشه).

پیشنهادم اینه که از علامت تعجب و شکلکهای مضحک به مقدار لازم استفاده کنی تا مگر متوجه بشن!
« آخرین ویرایش: 12 آبان 1389، 04:36 ق‌ظ توسط Pyruzan »

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 11 آبان 1389، 10:35 ق‌ظ »
عرض شود که

ریچارد جون این چندمین پستت هست که میبینم ملت فرق شوخی و جدیتو نمیفهمن و با این کار خداپسندانت کلی از جوونای مملکت رو گذاشتی سرکار (خدا خیرت بده، تو این دوره زمونه که بیکاری بیداد میکنه به ندرت مثل شما پیدا میشه).

پیشنهادم اینه که از علامت تعجب و شکلکهای مضحک به مقدار لازم (در اینجا زیاد!) استفاده کنی تا مگر متوجه بشن!
شوخی؟؟؟  ???

درباره وقت عرض کنم که سادست: معمولا شما به چند برنامه خاص برای کارهای خودتون در اینترنت نیاز دارید. یعنی چندتا کار خاص رو انجام می دید: آهنگ گوش می دید ، نقشه می کشید ، طراحی وب می کنید و یکم هم گرافیک. خوب همه برنامه های باز و بسته موجود برای این چهار یا پنج تا کار که معروف هم باشن سر جمع بیشتر از بیست تا نمی شن! تجربه این بیست نرم افزار و کار با هر کدوم به اندازه درک تفاوت ها و انتخاب یکی فکر نکنم بیشتر از یک سال وقت بگیره!
----

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #13 : 11 آبان 1389، 01:29 ب‌ظ »
چند تا نکته

۱- خود من هم اصلا حرفه ای نیستم حداقل در برنامه نویسی لینوکس
۲- شما از بحث فتوشاپ و گیمپ چه نتیجه گرفتید؟ بگید تا من هم استفاده کنم
۳- به مقایسه های انتی ویروس هم اعتقاد ندارم چون هر شرکتی که بیشتر پول به آزمایشگاه مورد نظر بده بالاترین امتیاز رو می گیره
۴ - به نظر شما واقعا چند درصد مقایسه های تو اینترنت واقعی هستند
۵ - به نظر شما بهتر هست سوال در یک مورد پرسیده بشه یا یک مقایسه کلی انجام بشه
منظور من  از برنامه کرکی همون پولی هست
دلیل اینکه من مخالف برنامه پولی با نرم افزار آزاد هستم اینکه مثل اینکه کسی بخواهد من که وضعیت مالی خوبی ندارم رو با کسی که درآمد بیشتری داره رو مقایسه کنن

زیاد هم موافق هم نیستم که دو نرم افزار آزاد با هم مقایسه بشه حتی سوزه با اوبونتو چون سوال کلی هست و هر کسی نظر خودشو داره
در این مورد به نظر من مقایسه توزیع انجام نمی شه بلکه فقط جنگ توزیع راه می افته

از عنوان تاپیک هم مشخص هست که من مخالف مقایسه نیستم

به نظر من مقایسه راه حل یک مبتدی نیست و هر کسی هر کدوم رو علاقه داره رو بالاتر و بهتر معرفی می کنه
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1389، 01:33 ب‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

فقط خوب جستجو ميكنم.

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 11 آبان 1389، 05:47 ب‌ظ »
امیر جان بعید می دونم بشه بیس مقایسه و نسبیت رو توی آدم ها کنار گذاشت!
فکر کنم یکم داری تند می ری! مثلا خود شما چرا به سراغ لینوکس اومدی؟ و چرا لینوکس رو انتخاب کردی؟ غیر ممکنه توی دلایلت چیز هائی که به نسبیت مربوط باشه پیدا نشه!
هر کسی با مقایسه درباره محیط اطرافش شناخت پیدا می کنه! من شخصا صرفا فقط و فقط با توجه به مقایسه های دوستان از دو میز کار گنوم و کی دی ائی ، اولی رو انتخاب کردم. دومی رو فقط برای کنجکاوی نصب کردم و وقتی هم که نصبیدم کاملا می دونستم که بدرد من نمی خوره! این از فوائد مقایسه هست که نباید کتمانش کرد!
حالا کاری به این ندارم از مقایسه گیمپ و فتوشاپ چی حاصل می شه چون اصلا در مثل مناقشه ائی وجود داره که این مقایسه رو خنده دار می کنه!

مثل این می مونه که سگ تازی رو با سگ دوبرمن مقایسه کنی یا سگ تازی رو با کلاغ !!! این ماهیت معنوی مقایسه ها هست که می تونه یه مقایسه رو کاربردی و یکی رو خنده دار کنه ;)
----