قربون او Avatar خوشگلت برم. تعریف پست اسپم رو تو پست بعدی برام بفرست. ایشالا بعد اون ادامه میدم. منتظرم
قابل شما رو نداره (آواتارم منظوره!)
شما که تعریف اسپم رو نمیدونی چطوری در موردش پست میدی؟؟!!
من که گفتم اسپم اجتناب ناپذیره و این مدیران هستن که بعد از نتیجه دادن هر تاپیکی و در دوره های زمانی مشخص (مثلا دو روزی یه بار، سه روزی یه بار، ...) تاپیک ها رو منظم و پست های واقعا اسپم رو پاک کنن.
پستت کاملا آف تاپیک بود و هیچ خاصیتی نداشت! مگه آدم تو فروم برای سلام و خداحافظی پست میده؟؟!!
قربونت. قشنگه دیگه.
دوست عزیز باز تعریفش رو نگفتی انتظار داشتم بگی. اما حالا نظر من در مورد پست اسپم:
ببین دوست خوبم، پست اسپم یعنی این که شما تو تاپیک:
اشتراک گذاری اینترنت از طریق Wireless
تو آدرس (
http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,6.0.html) (کلی تبلیغش میکنم تا جواب بگیرم.)
بیای یه راه حل خوب به من ارائه کنی و من بیام تو پست بعدی بگم، آقا Pyruzan قربون دستت، خیلی آقایی، مردی کردی در حق ما، خدا بچه هات رو نگه داره واست.
منشورم اینه که منم بیام تو پست بعدی ازت تشکر کنم. یا اینکه پستی تقریبا نا مرتبط با موضوع تاپیک بدم.(توجه کن به موضوع تاپیک)
چیزی که مهمه موضوع تاپیکه. ما تو این تاپیک کلا بحثامون چیزی نیتس که توش اسپم بخوایم در بیاریم. این طوری بخوای حساب کنی کلش اسپم هستش.
اسپم یعنی اینکه یه کاربری دید، ای بابا اینا تو این فروم جواب منودادن برم بخونم. وقتی طرف میاد میخونه ببینه کلی پست نا مرتبط هستش و وقتش گرفته میشه. اما کسی که میاد تو این تاپیک نمیخواد کرنل unix رو باز نویسی کنه. خودش میدونه می دونه چه پست هایی قراره تو این تاپیک دیده بشه.
در ضمن این نظر من بود. حالا درست یا غلط ولی امیدوارم تونسته باشم نظرم رو رسونده باشم