MATLAB که نسخه تحت لینوکس دارد
بله درسته
به جای Visual Studio هم می توانید از netbeans، eclipse یا anjuta استفاده کنید.
من آره ولی مشتری خیر. چرا که اولا مشتری خروجی شو برروی ویندوز ران میکنه.
و دوما از طرفی برای شروع کار نیازمه
و سوم اینکه بعد از 5-6 سال کار با ASP.net دل کندن ازش سخته.///
یه سوال اینکه من توی یه تاپیکی داشتم در مورد فایل سیستم می خوندم ولی بی نتیجه موند و فکر می کنم پایان اون سوال هم با سوال من تکمیل بشه. که آیا ما در لینوکس همانند ویندوز پارتیشن های دیداری داریم؟ یعنی مثل C,Dو ..
یا
اینکه من فکر می کنم که تنها یه پارتیشن نمایشی به نام سیستم فایل داریم و در واقع اون پوشه هایی که سیستم عامل می سازه می تونن نقش یه پارتیشن مجزا رو بازی کنن؟ مثلا Home بره توی یه پارتیشن مجزا و یا پوشه های دیگه برن توی یه پارتیشن مجزای دیگه و یا هر پوشه داخل یه پارتیشن باشن؟ درسته؟ اگه اینطوری باشه زمانی که بخواهیم سیستم عامل رو از نو نصب کنیم آیا تمامی پارتیشن های ساخته شده فرمت می شن و یا نه ، تنها یه پارتیشن که سیستم عامل روش سواره فرمت می شه؟ اسم اون پوشه یا پارتیشن چیه؟یه سوال مهمتر که در ابتدای همین topic هم پرسیدم. اینه که در خود CD اوبونتو آیا Qt 4.x رو داره یا باید مجزا تهیه بشه.
و
یه پیشنهاد برای مدیران سایت، در اعلانات سایت، مطالعه Wiki رو درج کنن تا برای افراد تازه کاری مثل من اول ویکی رو بخونن و بعد برن سر پرسش و پاسخ که مثه من دوباره دوستان رو به زحمت نندازن و به سوالات تکرارررررری ،پاسخ بدن
بسیار ممنون و متشکر از پاسختون.