سلام دوست عزیز. فکر کنم واسه استفاده از terminal تو گوشی باید یه نرم افزاری به اسم Terminal Emulator رو نصب کنی و به صورت پیش فرض ترمینال قابل دسترسی نباشه. البته من این ترمینال رو، رو Touch Pro امتحان کردم و از اونجایی که این گوشی Keyboard داره من با کی بورد تایپ میکردم اما خبر ندارم که واسه گوشی های بدون کی برد هم کیبرد خود os رو میاره یانه. اما تو فروم های دیگه دیده بودم که دوستانی که گوشیشون keyboard نداره هم با این برنامه کار میکنن.
عکس بزرگتر:
http://upload1.imgdl.ir/images/857IMAG0035.jpg
درسته از کیبرد خود اندروید استفاده میکنه!
البته با اندروید هم ادم احساس لینوکس رو میتونه بکنه
اندروید ترمینال داره با بیشتر فرمانهای ترمینال و shell .... و میشه با usb به کامپیوتر وصلش کرد و با ترمینال لینوکس یا cmd ویندوز یا از داخل گوشی با ترمینالش کار کرد
اندروید ext4 رو هم پشتیبانی میکنه
http://androidandme.com/2009/08/news/how-to-manually-partition-your-sd-card-for-android-apps2sd/
از نظر نرم افزار هم تعداد نرم افزارهای هیچ سیستم عاملی به گرد پای ios و اندروید نمیرسه
افکت هم زیاد داره
بله درسته می تونید
ولی اگر با هر دو سیستم کار کنید چیزی رو که می گم احساس می کنید
وقتی با mameo کار می کردم احساس اینکه دارید بایک میکرو کامپیوتر کار می کنید بهتون دست می ده
این حتی در نحوه ی کار و چینش منو ها و نرم افزار ها دیده میشه به طوری که در maemo خیلی خودتون رو به لینوکس احساس می کنید
ولی آندرید بسیار زیاد تغییر داده ( شاید HTC با نرم افزار های خودش هم به این موضوع کمک کرده ) و شما وقتی باهاش کار میکنید دقیقا یک سیستم عامل موبایل می بینید
هر چیزی برای استفاده موبایل و فقط راحتی و سادگی طراحی شده شما در هیچ لحظه احساس پیچیدگی نمی کنید
اگر کسی به شما نگه این لینوکس هست نمی تونید از هیچ جا این موضوع رو بفهیمد حتی اگر با لینوکس مدت زیادی کار کرده باشید
شما با هر دو سیستم کار کردید؟
من با maemo کار نکردم فقط چند ویدیو ازش دیدم
ولی این استدلال شما برای انتخاب سیستم عامل کمی غیر منطقیه !
اینکه اندروید پشتیبانی گوگل رو با تعداد بسیار زیادی نرم افزار متنوع (که بنظر من خیلی مهمه) و پیشرفت خیلی سریعی که داره و نرم افزارهای خود گوگل و... نمیشه کم اهمیت فرض کرد
خود اندروید هم بنظر من اگه روت بشه کاملا شبیه لینوکسه ! از چه نظر به لینوکس شبیه نیست؟
واینکه بصورت پیشفرض اندروید روت نیست احتمالا بدلیل اینه که موبایل اگه سیستم عاملش کمی دستکاری بشه و بوت نشه مثل کامپیوتر نیست که cd بذاریم سیستم عامل نصب کنیم!
البته درکل سلیقه ایه
بنده وقتی برادرم گوشی می خرید بهش آندرواید رو پیشنهاد کردم
و الان هم بسیار راضی هست
دوست عزیز بنده هم انتخاب نکردم
و دلیل انتخاب رو هم نگفتم
یکی از دوستان در مورد Meego , maemo پرسید من در مورد این دو تا صحبت کردم
برای همین شاید شما احساس کردید من این دو تا رو بر آندروید ترجیح دادم
صحبت من در مورد برتری این دو تا نبود بلکه داشتم تفاوت هایی که درشون دیدم رو می گفتم( که هیچ کدوم هم دلیل برتری نیست
) برتری یک محصول به حرف بنده نیست و خریدار ها و میزان فروشش مشخص می کنه ( البته به جز بحث تکنیکی و فنی که همشون خوب هستن و قابل قبول)
در مورد احساس هم وقتی شما در گوشیتون نرم افزار های -wget -htop-pidgin - firefox - abiword -mplayer nmap - midori رو ببینید بیشتر احساس لینوکسی بودن می کنید یا وقتی هیچ ابزار آشنایی نبینید؟
( البته جدیدا ffبرای آندرواید هم اومده و بعضی از این ابزارها پورت شده ولی باز هم می گم بودن این برنامه ها دلیل بر برتری maemo نیست و آندرواید هم نرم افزار های خوبی داره که در حد خودشون کامل هستن و این فقط یک احساس آشنا هست
)
وقتی که شما ریپو دارید و دستور apt استفاده می کنید بیشتر احساس لینوکسی می کنید یا وقتی از آندرواید مارکت ( که البته در ایران کار نمی کنه ) استفاده می کنید؟ ( بازم می گم این نه مزیت و نه بدی بعضی ها اینو دوست دارن و بعضی ها اون
)
اگر آندروید فروش زیاد و بسیار سریعی داره کاملا مشخصه که محصول خوبیه
اگر برنامه های زیادتری براش هست و حتی بعضی از تولید کننده ها که محصول لینوکسی نداشتن براش محصول تولید می کنن خودش گویا هست
در چند تاپیک دیگه هم می تونید ببینید در موردش صحبت کردم و مزایاش رو گفتم
برای بنده نتیجه این عمل ارزش بیشتری داره که در پست قبلی گفتم
البته این توزیع هاهمشون به نفع گسترش گنو لینوکس هست و حتی میشه از نتایج کارهاشون و تولیداتشون در توزیع های دیگه هم استفاده کرد و در کل آینده بهتری برای موبایل و نتبوک برای گنو لینوکس تصور کرد