انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: موبايل لينوكسي  (دفعات بازدید: 11156 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: موبايل لينوكسي
« پاسخ #15 : 27 آبان 1389، 08:41 ق‌ظ »
نقل‌قول
البته خاندان A موتورولا تا اونجایی که من می دونم تا A1600 رسیده.

A1680 is the latest one,android OS based on linux
Godisnowhere

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
« پاسخ #16 : 27 آبان 1389، 09:47 ق‌ظ »
سلام
بنظر من فقط به اندروید فکر کنید چون بعد از ios بهترین سیستم عامل موبایله و نرم افزارهای خیلی زیادی داره
من حدود 6 ماهه hd2 خریدم cpu خیلی خیلی قوی داره با صفحه نمایش بزرگ اندروید هم براش پورت شده و هیچ مشکلی نداره اوبونتو هم میشه روش نصب کرد  :)
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #17 : 27 آبان 1389، 10:35 ق‌ظ »
سلام
بنظر من فقط به اندروید فکر کنید چون بعد از ios بهترین سیستم عامل موبایله و نرم افزارهای خیلی زیادی داره
من حدود 6 ماهه hd2 خریدم cpu خیلی خیلی قوی داره با صفحه نمایش بزرگ اندروید هم براش پورت شده و هیچ مشکلی نداره اوبونتو هم میشه روش نصب کرد  :)

W0o0o0oW  :o :o
بابا این hd2 خیلی معرکس.
دوست عزیز یه سوال. ببینم الان این ubuntu که رو hd2 نصب میشه، از لحاظ سرعت و کارایی چه طور هستش؟ اذیت نمیکنه؟نصبش خیلی دنگ و فنگ داره؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1389، 10:43 ق‌ظ توسط Aref.Ariyapour »
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 27 آبان 1389، 10:47 ق‌ظ »
راستش من نصب نکردم ولی اول باید حدود ۷۰۰ اوبونتو مخصوص hd2 دانلد بشه و روی مموری کپی بشه و فایل exe اجرا بشه تا بوت شه همین
درمورد خوب کارکردنش هم خوبه میتونید توی یوتوب ببینید

برنامه حسابداری

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #19 : 27 آبان 1389، 10:53 ق‌ظ »
maemo یک توزیع بر پایه توزیع دبیان هست که برای معماری arm کامپایل و بهینه سازی شده
بعضی از برنامه ها هم براش پورت شده و  نرم افزار های زیادی هم براش نوشته شده و در حال حاضر هم داره نوشته میشه
این توزیع خیلی زیبا هست و افکت های جالبی داره در عین اینکه بسیار پایدار هست شما می تونید از تمام امکانات گوشی به سادگی استفاده کنید و همچنین با نصب نرم افزار های حرفه ای شبکه و کامندی و ادمینی لینوکس خیلی راحتی به یک سیستم حرفه ای لینوکس تبدیلش کنید
به راحتی می تونید تو ترمینال مانند دبیان آپدیتش کنید یا نرم افزار نصب کنید و....
این توزیع توسط نوکیا و جامعه کاربری توسعه داده میشه
که میشه گفت نسب به آندورید انعطاف بیشتری داره و برای لینوکس کارا هم شاید لذت بیشتری داشته باشه

MeeGo همونطور که دوستمون گفتند بعد از به هم پیوستن تیم نوکیا و اینتل به وجود اومد و هدفش هم نت بوک ها و گوشی ها و دیوایس های محدود و دستگاه هایی که مصرف انرژی در اونها مهم هست بهینه شده و قسمت های خوبی بهش اضافه شده
بر اساس توزیع فدورا هست و حتی می تونید اون ها رو در توزیع های فدورا و سوزه برای دسکتاپ خود از مخازن نصب کنید

به نظر میرسه آینده خوبی داشته باشه ولی چیزی که الان مشاهده میشه اینه که آندروید خیلی از بازار رو گرفته و رشد سریعی هم داره و رقابت باهاش آسون نیست
ولی فکر می کنم حداقل در نت بوک محصول کم نظیری باشه چون اینتل و نوکیا پشتش هستن

البته این توزیع هاهمشن به نفع گسترش گنو لینوکس هست و حتی میشه از نتایج کارهاشون و تولیداتشون در توزیع های دیگه هم استفاده کرد و در کل آینده بهتری برای موبایل و نتبوک برای گنو لینوکس تصور کرد

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 27 آبان 1389، 11:13 ق‌ظ »
البته با اندروید هم ادم احساس لینوکس رو میتونه بکنه  :)
اندروید ترمینال داره با بیشتر فرمانهای ترمینال و shell .... و میشه با usb به کامپیوتر وصلش کرد و با ترمینال لینوکس یا cmd ویندوز یا از داخل گوشی با ترمینالش کار کرد  ;)
اندروید ext4 رو هم پشتیبانی میکنه
http://androidandme.com/2009/08/news/how-to-manually-partition-your-sd-card-for-android-apps2sd/
از نظر نرم افزار هم تعداد نرم افزارهای هیچ سیستم عاملی به گرد پای ios و اندروید نمیرسه
افکت هم زیاد داره
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1389، 11:22 ق‌ظ توسط بهزادubuntu »

برنامه حسابداری

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
« پاسخ #21 : 27 آبان 1389، 12:06 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز. فکر کنم واسه استفاده از terminal تو گوشی باید یه نرم افزاری به اسم Terminal Emulator رو نصب کنی و به صورت پیش فرض ترمینال قابل دسترسی نباشه. البته من این ترمینال رو، رو Touch Pro امتحان کردم و از اونجایی که این گوشی Keyboard داره من با کی بورد تایپ میکردم اما خبر ندارم که واسه گوشی های بدون کی برد هم کیبرد خود os رو میاره یانه. اما تو فروم های دیگه دیده بودم که دوستانی که گوشیشون keyboard نداره هم با این برنامه کار میکنن.

عکس بزرگتر:
http://upload1.imgdl.ir/images/857IMAG0035.jpg
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1389، 12:08 ب‌ظ توسط Aref.Ariyapour »
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 27 آبان 1389، 12:17 ب‌ظ »
اندروید ترمینال داره با بیشتر فرمانهای ترمینال و shell .... و میشه با usb به کامپیوتر وصلش کرد و با ترمینال لینوکس یا cmd ویندوز یا از داخل گوشی با ترمینالش کار کرد  ;)
http://androidandme.com/2009/08/news/how-to-manually-partition-your-sd-card-for-android-apps2sd/
از نظر نرم افزار هم تعداد نرم افزارهای هیچ سیستم عاملی به گرد پای ios و اندروید نمیرسه
افکت هم زیاد داره

بله درسته می تونید
ولی اگر با هر دو سیستم کار کنید چیزی رو که می گم احساس می کنید
وقتی با mameo کار می کردم احساس اینکه دارید بایک میکرو کامپیوتر کار می کنید بهتون دست می ده
این حتی در نحوه ی کار و چینش منو ها و نرم افزار ها دیده میشه به طوری که در maemo خیلی خودتون رو به لینوکس احساس می کنید
ولی آندرید بسیار زیاد تغییر داده ( شاید HTC  با نرم افزار های خودش هم به این موضوع کمک کرده ) و شما وقتی باهاش کار میکنید دقیقا یک سیستم عامل موبایل می بینید
هر چیزی برای استفاده موبایل و فقط راحتی و سادگی طراحی شده شما در هیچ لحظه احساس پیچیدگی نمی کنید
اگر کسی به شما نگه این لینوکس هست نمی تونید از هیچ جا این موضوع رو بفهیمد حتی اگر با لینوکس مدت زیادی کار کرده باشید

شما با هر دو سیستم کار کردید؟

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: موبايل لينوكسي
« پاسخ #23 : 27 آبان 1389، 12:38 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز. فکر کنم واسه استفاده از terminal تو گوشی باید یه نرم افزاری به اسم Terminal Emulator رو نصب کنی و به صورت پیش فرض ترمینال قابل دسترسی نباشه. البته من این ترمینال رو، رو Touch Pro امتحان کردم و از اونجایی که این گوشی Keyboard داره من با کی بورد تایپ میکردم اما خبر ندارم که واسه گوشی های بدون کی برد هم کیبرد خود os رو میاره یانه. اما تو فروم های دیگه دیده بودم که دوستانی که گوشیشون keyboard نداره هم با این برنامه کار میکنن.

عکس بزرگتر:
درسته از کیبرد خود اندروید استفاده میکنه!
افکت هم زیاد داره

بله درسته می تونید
وقتی با mameo کار می کردم احساس اینکه دارید بایک میکرو کامپیوتر کار می کنید بهتون دست می ده
این حتی در نحوه ی کار و چینش منو ها و نرم افزار ها دیده میشه به طوری که در maemo خیلی خودتون رو به لینوکس احساس می کنید
ولی آندرید بسیار زیاد تغییر داده ( شاید HTC  با نرم افزار های خودش هم به این موضوع کمک کرده ) و شما وقتی باهاش کار میکنید دقیقا یک سیستم عامل موبایل می بینید
هر چیزی برای استفاده موبایل و فقط راحتی و سادگی طراحی شده شما در هیچ لحظه احساس پیچیدگی نمی کنید
اگر کسی به شما نگه این لینوکس هست نمی تونید از هیچ جا این موضوع رو بفهیمد حتی اگر با لینوکس مدت زیادی کار کرده باشید

من با maemo کار نکردم فقط چند ویدیو ازش دیدم
ولی این استدلال شما برای انتخاب سیستم عامل کمی غیر منطقیه !
اینکه اندروید پشتیبانی گوگل رو با تعداد بسیار زیادی نرم افزار متنوع (که بنظر من خیلی مهمه) و پیشرفت خیلی سریعی که داره و نرم افزارهای خود گوگل و... نمیشه کم اهمیت فرض کرد
خود اندروید هم بنظر من اگه روت بشه کاملا شبیه لینوکسه ! از چه نظر به لینوکس شبیه نیست؟
واینکه بصورت پیشفرض اندروید روت نیست احتمالا بدلیل اینه که موبایل اگه سیستم عاملش کمی دستکاری بشه و بوت نشه مثل کامپیوتر نیست که cd بذاریم سیستم عامل نصب کنیم!
البته درکل سلیقه ایه :)
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1389، 12:51 ب‌ظ توسط بهزادubuntu »

برنامه حسابداری

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 27 آبان 1389، 01:59 ب‌ظ »

عکس بزرگتر:
درسته از کیبرد خود اندروید استفاده میکنه!
البته با اندروید هم ادم احساس لینوکس رو میتونه بکنه  :)
اندروید ترمینال داره با بیشتر فرمانهای ترمینال و shell .... و میشه با usb به کامپیوتر وصلش کرد و با ترمینال لینوکس یا cmd ویندوز یا از داخل گوشی با ترمینالش کار کرد  ;)
افکت هم زیاد داره

بله درسته می تونید
ولی آندرید بسیار زیاد تغییر داده ( شاید HTC  با نرم افزار های خودش هم به این موضوع کمک کرده ) و شما وقتی باهاش کار میکنید دقیقا یک سیستم عامل موبایل می بینید

من با maemo کار نکردم فقط چند ویدیو ازش دیدم
ولی این استدلال شما برای انتخاب سیستم عامل کمی غیر منطقیه !
اینکه اندروید پشتیبانی گوگل رو با تعداد بسیار زیادی نرم افزار متنوع (که بنظر من خیلی مهمه) و پیشرفت خیلی سریعی که داره و نرم افزارهای خود گوگل و... نمیشه کم اهمیت فرض کرد
خود اندروید هم بنظر من اگه روت بشه کاملا شبیه لینوکسه ! از چه نظر به لینوکس شبیه نیست؟
واینکه بصورت پیشفرض اندروید روت نیست احتمالا بدلیل اینه که موبایل اگه سیستم عاملش کمی دستکاری بشه و بوت نشه مثل کامپیوتر نیست که cd بذاریم سیستم عامل نصب کنیم!
البته درکل سلیقه ایه :)

بنده وقتی برادرم گوشی می خرید بهش آندرواید رو پیشنهاد کردم :) و الان هم بسیار راضی هست

دوست عزیز بنده هم انتخاب نکردم :) و دلیل  انتخاب رو هم نگفتم :)

یکی از دوستان در مورد Meego , maemo پرسید من در مورد این دو تا صحبت کردم :) برای همین شاید شما احساس کردید من این دو تا رو بر آندروید ترجیح دادم :)

صحبت من در مورد برتری این دو تا نبود بلکه داشتم تفاوت هایی که درشون دیدم رو می گفتم( که هیچ کدوم هم دلیل برتری نیست :) )  برتری یک محصول به حرف بنده نیست و خریدار ها و میزان فروشش مشخص می کنه ( البته به جز بحث  تکنیکی و فنی که همشون خوب هستن و قابل قبول)
در مورد احساس هم وقتی شما در گوشیتون نرم افزار های -wget -htop-pidgin - firefox - abiword -mplayer nmap - midori رو ببینید بیشتر احساس لینوکسی بودن می کنید یا وقتی هیچ ابزار آشنایی نبینید؟ :) ( البته جدیدا ffبرای آندرواید هم اومده و بعضی از این ابزارها پورت شده ولی باز هم می گم بودن این برنامه ها دلیل بر برتری maemo نیست و آندرواید هم نرم افزار های خوبی داره که در حد خودشون کامل هستن و این فقط یک احساس آشنا هست :) )
وقتی که شما ریپو دارید و دستور apt استفاده می کنید بیشتر احساس لینوکسی می کنید یا وقتی از آندرواید مارکت ( که البته در ایران کار نمی کنه  ) استفاده می کنید؟ ( بازم می گم این نه مزیت و نه بدی بعضی ها اینو دوست دارن و بعضی ها اون :) )

اگر آندروید فروش زیاد و بسیار سریعی داره کاملا مشخصه که محصول خوبیه :) اگر برنامه های زیادتری براش هست و حتی بعضی از تولید کننده ها که محصول لینوکسی نداشتن براش محصول تولید می کنن خودش گویا هست :)
در چند تاپیک دیگه هم می تونید ببینید در موردش صحبت کردم و مزایاش رو گفتم

برای بنده نتیجه این عمل ارزش بیشتری داره که در پست قبلی گفتم

نقل‌قول
البته این توزیع هاهمشون به نفع گسترش گنو لینوکس هست و حتی میشه از نتایج کارهاشون و تولیداتشون در توزیع های دیگه هم استفاده کرد و در کل آینده بهتری برای موبایل و نتبوک برای گنو لینوکس تصور کرد
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1389، 02:58 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
« پاسخ #25 : 27 آبان 1389، 03:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
وقتی که شما ریپو دارید و دستور apt استفاده می کنید بیشتر احساس لینوکسی می کنید یا وقتی از آندرواید مارکت ( که البته در ایران کار نمی کنه  ) استفاده می کنید؟
البته کرگدن جان تحریم که هستیم اما میشه استفاده کرد:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=97401
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 27 آبان 1389، 05:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
وقتی که شما ریپو دارید و دستور apt استفاده می کنید بیشتر احساس لینوکسی می کنید یا وقتی از آندرواید مارکت ( که البته در ایران کار نمی کنه  ) استفاده می کنید؟

شما با vpn و اینکه کشور و اوپراتور سیمکارتتون رو الکی نشون بدید دارید می گید که من ایرانی نیستم :) و مارکت رو گول می زنید
این معنیش این نیست که مارکت برای ایرانی ها کار نمی کنه؟ و باید با مخفی کردن ip و اوپراتورتون سرور گوگل رو گول بزنید؟
اگر این کارها معنیش اینه که مارکت در ایران کار می کنه:) خب حق با شماست :)

البته  تنها راه نصب نرم افزار در آندرويد مارکت نیست و حتی سیستم های مشابهی هم وجود داره که مشابه مارکت هست ولی نه به کاملی اون:)

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
« پاسخ #27 : 27 آبان 1389، 07:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
وقتی که شما ریپو دارید و دستور apt استفاده می کنید بیشتر احساس لینوکسی می کنید یا وقتی از آندرواید مارکت ( که البته در ایران کار نمی کنه  ) استفاده می کنید؟

شما با vpn و اینکه کشور و اوپراتور سیمکارتتون رو الکی نشون بدید دارید می گید که من ایرانی نیستم :) و مارکت رو گول می زنید
این معنیش این نیست که مارکت برای ایرانی ها کار نمی کنه؟ و باید با مخفی کردن ip و اوپراتورتون سرور گوگل رو گول بزنید؟
اگر این کارها معنیش اینه که مارکت در ایران کار می کنه:) خب حق با شماست :)

البته  تنها راه نصب نرم افزار در آندرويد مارکت نیست و حتی سیستم های مشابهی هم وجود داره که مشابه مارکت هست ولی نه به کاملی اون:)
نه کرگدن جان، حرف شما کاملا درسته. تحریم که هستیم خوبشم هستیم. با vpn رفتن هم به این معنی نیستش که این امکانات در اختیار ما هستش.(کاملا درست می گید و ببخشید که منظورم رو بد رسوندم)
من گفتم شاید دیگران بر اساس اون جمله که quote کردم تو پست قبل فکر کنن هیچ جوره نمیشه از مارکت استفاده کرد، گفتم شاید این لینک این ابهام رو برطرف کنه.
من کاملا با حرفتون موافقم.
موفق باشید
That's me in the corner
Losing my religion

آفلاین reza1615

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
« پاسخ #28 : 27 آبان 1389، 11:23 ب‌ظ »
اندروید بزرگترین مزیتی که نسبت به بقیه دارد این هست که به روز رسانیش سریع هست و گوگل هر از چندی سرویس های عجیب و غریب واسش ارایه میده

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 28 آبان 1389، 01:38 ق‌ظ »
و در آخرین اخبار AMD هم به جمع MeeGo پیوست
بعد از اینکه پردانده ارزون (APU) و که همراه با gpu هست رو برای نت بوک ها معرفی کرد ( که انتظار میره باعث کاهش قیمتشون بشه) حالا به حامیان Meego پیوست که آینده بهتری برای گنو لینوکس در نت بوک ها انتظار داشته باشیم :)
البته این اتفاق سه روز پیش افتاده:)

http://www.ubuntuhq.com/content/amd-joins-meego-linux-open-source-project
http://blogs.amd.com/press/2010/11/15/amd-joins-meego-linux-open-source-linux-project-for-next-generation-mobile-embedded-platforms/
http://sites.amd.com/us/fusion/apu/Pages/fusion.aspx