سلام دوست عزیز. من کنار لینوکس ویندوز دام.
سعی میکنم به ترتیب جواب سوالاتتون رو بدم.
اول این رو بگم که من شدیدا تمایل دارم همه کارهام رو تو لینوکس انجام بدم و وقتی نمیتونم میرم سراغ ویندوز.
اول در مورد این سوال: آیا لینوکس پاسخگوی تمام نیاز های شما نیست؟
خیر. پاسخگوی تمام نیاز های من نیستش. من اگه بخوام بازی کنم و اگه یه گیمر متوسط باشم، صد در صد یه ویندوز نصب میکنم.
دلیل دیگه من اینه که (فکر کنم این مشکل واسه من باشه) من سیستم اوبونتوم بعضی وقت ها هنگ میکنه (بعضی وقت ها بدجور میره رو اعصاب، مخصوصا وقتی یه نفر که ویندوزی هستش میاد دم سیستمم این شروع میکنه به هنگ کردن
) و واقعا این موقع ها که کار مهم دارم میرم سراغ ویندوز.
دوم:پس چرا از لینوکس استفاده می کنید؟
واقعا با لینوکس حال میکنم. من تا چند وقت پیش هم که تو windows بودم نمیدونم چرا، ولی رفته بودم به سمت اینکه Freeware ها رو رو سیستمم نصب میکردم و سعی میکردم واسه هر برنامه ای معادل free و معمولا open source اون رو هم پیدا کنم. دلیل دیگه ام اینه که لینوکس خیلی گسترده هستش و رمز و راز زیاد داره و مثل windows تو یه محیط بسته نیستی. تو لینوکس همه چی دسته خودته و هرجایی و هر کاری رو میتونی با سلایق و خواسته های خوودت درستش کنی ولی باز تو ویندوز تو یه محیط نسبتا محدود گیر کردی و باید باهاش کنار بیای و .....
سوم:آیا در مورد نقل و انتقال فرمت فایلهایتان با افراد ویندوزی مشکل دارید؟
نه. تا حالا مشکل نداشتم. خداروشکر تا اونجایی که من دیدم، نرم افزار های لینوکسی همه فرمت های windows رو support میکنن. (فعلا که به مشکلی نخوردم)
سوال چهارم: آیا در شرکتی کار می کنید که مجبور به استفاده از ویندوز هستید؟ این مشکل چطور قابل حل نیست؟
خیر کار نمیکنم.
سوال پنجم: راجع به داشتن ویندوز در کنار لینوکس چه حسی دارید؟
واقعا ترجیح میدم که لینوکس رو تنها داشته باشم. (یعنی یه روز میشه هیچ نیازی به ویندوز نداشته باشم؟!!!!
)
موفق باشید