به نظر من خیلی از گفته های دوست عزیز ahmad000012 ، اگر از دید یه کاربر معمولی که میخواد کار های روزانشو بکنه ببینیم درسته(بر اساس اطلاعات محدود خودم میگم).
اما با این قسمتش زیاد موافق نیستم؛
برنامههای لینوکس اولا کمتنوعن
نظر من کاملا برعکس هستش
به نظر من با توجه به تجربه ای که داشتم، فعلا لینوکس واسه کسایی خوبه که یه کم به قول خودمون خوره کامپیوتر هستن و به قول کفار و منافقین Geek هستن. من خودم، وقتی که به مشکلی بر میخورم و میرم پی اون مشکل کلی چیز یاد میگیرم و کلی هم حال میکنم. یکی از دلایلی که ویندوز خیلی راحت تر هستش، اینه که خیلی از کار ها رو خودش انجام میده و این انتخاب رو از کاربر میگیره که خودش تصمیم بگیره، اما تو لینوکس خیلی از تنظیمات و خیلی از کارهای دیگه رو باید خود کاربر انجام بده تا به اون نتیجه نهایی برسه و شاید یه سری از مشکلات برای کاربرای مبتدی از اینجا نشات بگیره.
اما به نظر من با توجه به جامعه open source که هر روز یه ایده جدید میاد، هر روز یه گروه یه کار جدید میکنن و ... در آینده نزدیک خیلی از توزیع ها میان که کاربرای معمولی برای کارای روزانشون بدون دردسر بتونن استفاده کنن.(البته به نظر من کسی که یه ذره حوصله + یه ذره مهارت در جست و جوی google داشته باشه میتونه از لینوکس لذت ببره)
خلاصه این نظر من بود.
موفق باشید