سلام و عشق؛
من با ابونتو نت بوک کار کردم و تجربیاتی در استفاده از نسخه های اولیه یونیتی دارم؛ قبلا هم بحث شده بود در این زمینه که من نظر مخالف داشتم ولی خوب با گذر زمان و دیدن برخی تغییرات و خبرها در نظریاتم یک سری تغییرات ایجاد شده که به بیان اونها می پردازم.
نسخه های اولیه یونیتی بسیار منو محور هستن، مثل منو های موبایل البته با این تفاوت که سعی شده حالت پنجره ای بودن برنامه ها کماکان حفظ بشه که بسیار با دسکتاپ های معمولی فرق می کنه و برای کسانی که اولین بار هست اون رو می بینن تا حدی کار رو مشکل می کنه در استفاده از اون، چرا که تغییراتی در نحوه ی عملکرد وجود داره خواه ناخواه.
به نظر من سیاست کانونیکال از دید مخاطب ( این نظر من هست و ممکنه درست نباشه ) اینه که کانونیکال داره یک سیستم عامل با رابط کاربری یک پارچه می سازه که بتونه به راحتی با سایر میزکارها و سیستم عامل های تجاری رقابت کنه، به نظر من یونیتی داره گلچینی از محاسن دسکتهاپ های ویندوز، مکینتاش و دسکتاپ های خود گنو/لینوکس رو برای خودش انتخاب می کنه.
به این عکس دقت کنید :
قبلا هم این مطلب رو گفتم که این طرح دسکتاپ بسیار شبه اون چیزی هست که توی مکینتاش دیده میشه.
اما یک مشکل اینه که جمع کردن کلیه محاسن در یک جا دلیل بر برتری نیست و باید نحوه ی چیدمان صحیحی برای اونها اعمال بشه، من هم با نحوه ی چیدمان المانهای یونیتی در اوبونتو 10.04 نت بوک ادیشن یه سری مشکلات داشتم، البته هنوز با نسخه ی جدید کار نکردم ولی خیلی در موردش تحقیق کردم.
باید دید که نسخه ی نهایی این دسکتاپ چه تغییراتی رو شامل میشه اما میشه امیدوار بود که اگر به نحو احسن از محیط استفاده کنند بتونن جایگاه مطلوبی رو در بین کاربران بدست بیارن.
با تشکر