انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.9.0  (دفعات بازدید: 52076 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : StarCalendar 1.9
« پاسخ #120 : 22 خرداد 1391، 08:43 ب‌ظ »
آخه تقویم پیش‌فرض و ولوم تو tray نیستن، نشانگر(اندیکاتور) هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #121 : 22 خرداد 1391، 08:48 ب‌ظ »
ها ببخشید حواسم به فرق بین اجزای مختلف که سمت راست نوار منو هستند نبود. راست میگی. اما من حتی برنامه‌های جانبی‌ای رو هم می‌شناسم که درست مثل استارکل نصب می‌شوند: مثلاً  GoldenDict یا Weather Indicator یا System Load Indicator. اون‌ها هم کاملاً مثل منو رفتار می‌کنند. این سه تا برنامه‌ای رو که نام بردم همین الان روی اوبونتوی ۱۲٫۰۴ من در حال اجرا هستند و آیکن‌هاشون مثل منو رفتار می‌کنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #122 : 22 خرداد 1391، 09:29 ب‌ظ »
خب آره. اونا اندیکاتور هستن و توشون نمی‌شه زیاد تغییرات ظاهری داشت. برای برنامه‌ای مثل starcal با این همه تنظیمات، اصلا مناسب نیست چنین چیزی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #123 : 24 خرداد 1391، 02:35 ق‌ظ »
سلام...
چه طوری این تقویم رو کاری کنم که همیشه زیر پنجره های فعال باشه....چون الان هر پنجره ای یا برنامه ای مثل فایرفاکس اجرا میکنم این تقویم روی اون قرار میگیره!
روی نوارابزار پنجرهٔ اصلی راست‌کلیک کنید و تیک On Top (یا در بالا) رو بردارید. در این صورت پنجره‌های جدید میان روش.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #124 : 24 خرداد 1391، 02:41 ق‌ظ »
ها ببخشید حواسم به فرق بین اجزای مختلف که سمت راست نوار منو هستند نبود. راست میگی. اما من حتی برنامه‌های جانبی‌ای رو هم می‌شناسم که درست مثل استارکل نصب می‌شوند: مثلاً  GoldenDict یا Weather Indicator یا System Load Indicator. اون‌ها هم کاملاً مثل منو رفتار می‌کنند. این سه تا برنامه‌ای رو که نام بردم همین الان روی اوبونتوی ۱۲٫۰۴ من در حال اجرا هستند و آیکن‌هاشون مثل منو رفتار می‌کنه.
مگه GoldenDict هم Indicator داره؟ بعد روی آیکونش کلیک می‌کنید چه اتفاقی میفته؟ پنجرهٔ اصلی‌ش با کل محتویاتش که نمی‌تونه بصورت popup باز بشه.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #125 : 25 خرداد 1391، 05:05 ب‌ظ »
مگه GoldenDict هم Indicator داره؟ بعد روی آیکونش کلیک می‌کنید چه اتفاقی میفته؟ پنجرهٔ اصلی‌ش با کل محتویاتش که نمی‌تونه بصورت popup باز بشه.
نه،‌گلدن دیکت یک منوی کوچولو داره که گزینه‌هاش این‌هاست:
Show main window
Scan popup که می‌شه تیک زد روش که پنجرهٔ شناور رو برای کلمه‌هایی که توی برنامه‌های دیگه انتخاب می‌کنیم نشون بده یا نده. این مهم‌ترین گزینهٔ این منوئه.
Quit
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1391، 08:44 ب‌ظ توسط امیرمسعود »

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #126 : 25 خرداد 1391، 05:06 ب‌ظ »
خب آره. اونا اندیکاتور هستن و توشون نمی‌شه زیاد تغییرات ظاهری داشت. برای برنامه‌ای مثل starcal با این همه تنظیمات، اصلا مناسب نیست چنین چیزی
خب فکر کنم در این باره اختلاف دیدگاه داریم. من نظر خودم رو می‌گم:
به نظر من استارکل یه برنامه‌ایه از جنس تقویم پیش‌فرض اوبونتو. یعنی یه پنجرهٔ کوچیک که بازش می‌کنی و اطلاعات روش رو می‌خونی. وقتی هم که خوندی دیگه کاری باهاش نداری. در مواردی هم ممکنه بری باهاش تاریخ‌های گذشته یا آینده رو ببینی. ولی در کل برهمکنش زیادی باهاش نداری. یعنی مثل پنجرهٔ لیبره‌آفیس یا فایرفاکس نیست که بازش کنی و توش ساعت‌ها وقتت رو بگذرونی. ربطی هم نداره که تنظیمات این برنامه چه قدر زیاد یا کمه و چه‌قدر می‌شه ظاهرش رو تغییر داد. بنابراین به نظرم، استارکل هم باید مثل ساعت و تقویم اوبونتو یا منوی ولوم یا چیزهایی شبیه این باشه. با یک کلیک ساده پدیدار بشه و خیلی هم سریع ناپدید بشه و فضایی اشغال نکنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #127 : 25 خرداد 1391، 07:32 ب‌ظ »
خب کارهایی مثل تبدیل تاریخ و افزودن روزهای تولد، سالگرد ازدواج و… رو واقعا نمی‌شه تو حالت اندیکاتور انجام‌داد. می‌شه یه نسخه‌ی محدود شده از استارکل رو باهاش ارائه کرد. ولی مثلا اگه بعدا بخواد امکاناتی مثل سینک‌شدن با تقویم گوگل و… هم بهش اضافه بشه با اون رابط تغییرش بسیار سخته

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #128 : 25 خرداد 1391، 08:42 ب‌ظ »
خب کارهایی مثل تبدیل تاریخ و افزودن روزهای تولد، سالگرد ازدواج و… رو واقعا نمی‌شه تو حالت اندیکاتور انجام‌داد. می‌شه یه نسخه‌ی محدود شده از استارکل رو باهاش ارائه کرد. ولی مثلا اگه بعدا بخواد امکاناتی مثل سینک‌شدن با تقویم گوگل و… هم بهش اضافه بشه با اون رابط تغییرش بسیار سخته
من فکر می‌کنم برای طراحی یونیتی خیلی فکر شده. به‌ویژه روی اندیکاتورها مدت خیلی زیادی کار شده. این‌ها رو از نوشته‌های وبلاگ design.canonical.com می‌شه فهمید. برای همین به نظر من خوبه که در طراحی رابط استارکل از استانداردهای یونیتی پیروی بشه. البته جسارت نباشه به سعید و بقیهٔ دوستان دست‌اندرکار! من که واضحه هیچ‌کاره‌ام  ;) فقط نظرم رو به عنوان یه کاربر پرچونه دارم می‌گم  :P

ساعت و تقویم پیش‌فرش اوبونتو هم یه تنظیماتی داره، مثلاً تعیین منطقهٔ زمانی و این که ساعت رو چه جوری نمایش بده و غیره. وقتی که تقویم رو باز می‌کنیم، یه گزینهٔ منویی به نام زیر تقویم نشون داده می‌شه که توش می‌شه همهٔ این تنظیمات رو تغییر داد. تا جایی که به نمایش روزها توی تقویم مربوطه، استارکل فرق بنیادی‌ای با تقویم پیش‌فرض اوبونتو نداره. تنها فرقش اینه که مقدار اطلاعاتی که نشون می‌ده خیلی بیشتر از اونه (تقویم شمسی، میلادی، قمری، مناسبت‌ها، و اوقات شرعی). با این حال می‌شه همهٔ این اطلاعات رو توی پنجرهٔ کوچیکی جا داد (البته نه به کوچیکی اون تقویم) و همه‌ش رو به شکل منو در آورد. برای همهٔ‌ تنظیمات استارکل هم می‌شه اون زیرش یک یا چند تا منو گذاشت.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #129 : 26 خرداد 1391، 03:02 ق‌ظ »
پشتیبانی از indicator رو بصورت منو اضافه کردم (که گزینهٔ اول منو، نمایش پنجرهٔ اصلی هست)
در ورژن بعدی خواهد اومد.

ولی اینکه یه پنجرهٔ کوچیک حاوی یک نمونهٔ ساده‌شدهٔ پنجرهٔ اصلی رو بجای اون منو نشون بده، هم پیشنهاد خوبیه. میشه بعنوان یک آپشن به یوزر اجازه داد که منو نشون بده یا این تقویم ساده رو. ببینم چی میشه... ممنون از پیشنهاد. (یه نکتهٔ مهم portability هست چون زیاد دوست ندارم distro-dependent بشه)

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #130 : 26 خرداد 1391، 03:29 ق‌ظ »
پشتیبانی از indicator رو بصورت منو اضافه کردم (که گزینهٔ اول منو، نمایش پنجرهٔ اصلی هست)
در ورژن بعدی خواهد اومد.

ولی اینکه یه پنجرهٔ کوچیک حاوی یک نمونهٔ ساده‌شدهٔ پنجرهٔ اصلی رو بجای اون منو نشون بده، هم پیشنهاد خوبیه. میشه بعنوان یک آپشن به یوزر اجازه داد که منو نشون بده یا این تقویم ساده رو. ببینم چی میشه... ممنون از پیشنهاد. (یه نکتهٔ مهم portability هست چون زیاد دوست ندارم distro-dependent بشه)
ای ول! خیلی ممنون که این قدر سریع این کار رو کردی! پیشنهاد می‌کنم نخستین سه تا گزینهٔ این منو توش تاریخ‌ها رو نوشته باشه، و اگه روش کلیک کنیم، هیچی نشه. می‌دونم چندان خوشگل نیست، ولی بهتر از اینه که نشه تاریخ رو با یک کلیک دید. و پیشنهاد دیگه‌م هم اینه که گزینه‌های دیگهٔ منو رو برداری که شلوغ نشه. من می‌گم فقط همین گزینه‌ها رو داشته باشه:

- ۲۶ خرداد ۱۳۹۱
- ۱۵ ژوئن ۲۰۱۲
- ۲۴ رجب ۱۴۳۳
[خط جداکننده]
-نمایش پنجرهٔ اصلی
- درباره
- خروج

این جوری با یک کلیک ساده می‌شه همهٔ تاریخ‌ها رو دید، و اگه نیاز به کار بیشتری هم باشه (ترجیحات، کپی تاریخ، مدیریت رویدادها...) می‌تونه اول پنجرهٔ اصلی رو نشون بده و بعد با دکمه‌های روی اون پنجره کارش رو بکنه. البته فکر نکنم کسی بخواد دم به ساعت با ترجیحات استارکل ور بره. عوضش این جوری این منو تروتمیز می‌مونه.

باز هم بی‌نهایت ممنون به خاطر چنین نرم‌افزار فوق‌العاده‌ای.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #131 : 26 خرداد 1391، 03:36 ق‌ظ »
همین الان نسخهٔ تازه رو گرفتم و نصبیدم. تا حالا روی اوبونتوی ۱۲٫۰۴ این رو ننصبیده بودم. درست بعد از نصب استارکل، آپدیت منیجر اوبونتو این پیغام خطا رو نشون داد:

The package system is broken

Check if you are using third party repositories. If so disable them, since they are a common source of problems.
Furthermore run the following command in a Terminal: apt-get install -f

The following packages have unmet dependencies:

starcal2: Depends: python (>= 2.6) but 2.7.3-0ubuntu2 is installed
          Depends: python-gtk2 (>= 2.8) but 2.24.0-3 is installed
          Depends: python-gflags but it is not installed

محض اطلاع عرض کردم.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #132 : 26 خرداد 1391، 05:42 ق‌ظ »
همین الان نسخهٔ تازه رو گرفتم و نصبیدم. تا حالا روی اوبونتوی ۱۲٫۰۴ این رو ننصبیده بودم. درست بعد از نصب استارکل، آپدیت منیجر اوبونتو این پیغام خطا رو نشون داد:

Check if you are using third party repositories. If so disable them, since they are a common source of problems.

Depends: python-gtk2 (>= 2. 8) but 2.24.0-3 is installed

محض اطلاع عرض کردم.
apt-get install -f رو بزن تا ایراد ها رو بر طرف کنه خب

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #133 : 27 خرداد 1391، 02:29 ق‌ظ »

محض اطلاع عرض کردم.

از git hub دانلود کردی دیگه نه؟

این اروری هم که نشون میده خیلی غیرعادیه. چون 2.7.3 بیشتر از 2.6 هست!! 2.24 هم بیشتر از 2.8 هست. python-gflags رو هم خودش باید نصب کنه چون توی مخازن هست

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #134 : 27 خرداد 1391، 03:40 ق‌ظ »

محض اطلاع عرض کردم.

از git hub دانلود کردی دیگه نه؟

این اروری هم که نشون میده خیلی غیرعادیه. چون 2.7.3 بیشتر از 2.6 هست!! 2.24 هم بیشتر از 2.8 هست. python-gflags رو هم خودش باید نصب کنه چون توی مخازن هست
من که زیاد از امور فنی سر در نمیارم، ولی اگر این استارکل به یه بسته‌ای نیاز داشته باشه، با فرمان
sudo bash install_debianآیا اون پیش‌نیازها خودبه‌خود نصب می‌شن؟

من حدس می‌زنم فقط در صورتی بسته‌های مورد نیاز نصب می‌شن که من استارکل رو از پروندهٔ deb نصب کنم. آخه اون جوری استارکل توی Ubuntu Software Center نصب می‌شه و اون جا حواسش به همهٔ این جور پیش‌نیازها هست. ولی وقتی توی ترمینال دارم از سورس کامپایلش می‌کنم، کسی نیست که بسته‌های پیش‌نیاز رو نصب کنه. مگر این که من اشتباه کنم و تو در اون اسکریپت install_debian گنجونده باشی که apt-get install folan behman.