منم مثل خیلی های دیگه وقتی این خبر رو شنیدم خیلی خوشحال شدم و بسیار امیدوار.
ولی به نظر من بعید نیست از جمله اینکه تا قبلا از اینکه یونیتی بیاد وقتی گنوم با ابونتو منتشر میشد بخاطر زیبایی و راحتیش باعث شد توزیع های دیگه هم به سمت گنوم کشید بشن و دقیقا کپی ابونتو بشن(تا حدود زیادی) . مثل بک ترک ۴ و فدورا که نسخه گنوم داره.یعنی ابونتو باعث کسترش گنوم شد.
یکی دیگه ای هم که ببنظرم میرسه اینکه که دیگه سی دی ارسال نمکنن چون به اندازه کافی شهرت و محبوبیت پیدا کرده .
ضمن اینکه از لحاظ زیبایی و قدرت تنها سیستم عاملی هست که میتونه با سون-۷ رقابت کنه و همچنین با ویندوز ۸ . تا جایی که من میدونم سیستم عامل رایگان -زیبا - قدرتمند در پایداری با این محبوبیت و ... در دنیا به جز ایونتو نیست.
و در نظر بگیریم که دید ما در ایران نسبت به دید دیگران در خارج از اینجا کاملا متفاوت محسوب میشه. پس نباید بخندیم چون رشد دنیا رو نباید با رشد ایران مقایسه کرد مثلا :
اگه به سایت زیر مراجه کنید فروم زبان ایتالیایی رو میبینید که اگه یه کم به بخش آمار سایت در پایین دقت کنید خواهید دید که لااقل از لحاظ تعداد کاربران و مباحث چه قدر با فروم ما تفاوت دارند :الان چند ماهی هست ما کابر جدید نداریم ! اونجا بالای ۱۴۰ هزار کاربر دارند! ؟
http://forum.ubuntu-it.org/