پی نوشت: این نوشته قلت املایی دارد! خودم می دونم Cheesy
دوست من خیلی عذر میخوام که رک میگم.
این بچه بازی ها چیه؟ خوشت نمیاد از این حروف الفبا؟ فینگلیش بنویس. با خط میخی بنویس. با خط باستانی بنویس.
چرا بچه بازی در میاری؟ شما چند سالته؟
یعنی چی که انتخاب رو انتخواب مینویسی؟
حدس من اینه که شما املای ضعیف خودت رو میخوای با این روش پنهان کنی. این راهش نیست.
موفق باشی
1- اگر با غلط املایی شما و دیگر دوستان ناراحت شدید من پوزش می خواهم.
2- منظورم این بود که اگر غلط املایی بود و کسی خواست تذکر بدهد فروم را با (این غلطه اون غلطه) پر نکند و یا ... و منظورم فقط این بود مثل اینکه اومدم چشم رو درست کنم زدم ابرو را هم کور کردم.
3- در ضمن من 20 سالمه ولی در کل من کوچیک همه شما هستم
4- در دفعات بعدی سعی خواهم کرد غلط املایی نداشته باشم و از انتقادات شما دوستان ولو این که تند باشد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه آن را در راستای بهبود کیفیت مطالب خویش و در کل مثبت می دانم.
در ضمن نوشتن درست کلمات را نیز آن طور که فرمودید بنده سعی در رعایت خواهم داشت که موجبات ناراحتی شما دوستان شده است.
5- در ضمن از دوستان انتظارات فراتر بود ولی ...
در مورد مقاله تون هم با اینکه به سختی و با اکراه خوندمش ( به خاطر غلط های متعدد املایی ) فکر میکنم بهتره نتیجه گیری های شخصی خودتون رو بصورت مقاله در نیارید.
به احتساب شما توزیعی مثل آرچ قدرتمند نیست؟ خنده داره.
دوست عزیز چون دنیای گنو لینوکس دنیای انتخواب است و هر کس سلیقه ای دارد و دنیای امروز به خوبی نشان می دهد که تضارب آرا در هر موضوع خالی از ایراد است. باید در نظر گرفت که قدرت در نظر هر فرد متفاوت است. اما در کل خود من، (اگر من را بشناسید که می شناسید) نظر مثبتی به آرچ داشته و دارم ولی خوب مشکلاتی دارد که همه کاربران آرچ بر آن واقفند. در ضمن من نیز اشاره کردم که اول و أخر شما تصمیم گیرید و منظورم توزیع آرچ نبود.
به نظر من که نوشته ی خوبی بود
اطفاقا خیلی خوبه که بعضیا تجربیات یا احساسات شخصیه خودشون رو اراءه میدن
شما هم به جای اینکه به غلط املایی اون گیر بدین یا مثلا اگه ۹۰ سالتونه بیان خوب بحث کنی ننمیدونم دعوا کنین خیلی منطقی بگین که فلان گزینه نادرسته و درستش اینه
با اعضای این انجمن به حد اقل آزادی و فهم از آزادی رسیده باشن که به هم دیگه احترام بگزارن و مناسب در شان خودشون به بحث وارد شن و پاسخ بدن
با تشکر
ممنون. ولی دوستان حق دارند اعتراض کنند چون غلط املایی ممکن است آزارشان داده باشد در کل من باید اصلاح کنم که خواهم کرد. و نظراتی هم که دادم مقاله نبود بلکه یک عنوان در یک فروم بوده است. در ضمن آقای مسعود با سایت وزینشان در معرفی توضیع ها بسیار خوب کار کرده اند و ایشان در این مورد صاحب نظرند و نظرشان را باید توجه کرد.
اصولا من از انسان رک که حرفش را می زند ولو اگر ناراحت شوم خوشم می آید.
درود
تا حالا چند بار به آقا احسان (finaprp) در مورد نحوه نگارششون تذکر داده شده، اما ایشون از عمد رعایت نمیکنه (یا نمیتونه رعایت کنه؟!) و خب این باعث به وجود اومدن دلخوری میشه. اگر بار اول بود هیچ اشکالی نداشت.
چه بخوایم چه نخوایم زبان و کلمات عربی جزیی از زبان فارسی هستن، و این حروفِ (از نظر احسان) اضافی صرفا برای کلمات عربی کاربرد دارن و باید هم رعایت شن. در خیلی از موارد رعایت نکردن موجب تغییر معنای کلمه میشه و خوندن نوشته رو هم آزاردهنده میکنه. همچنین این روند موجب گسترش رعایت نکردن املا و حتی نکات دستوری در نت میشه که به شدت بده. استدلالهای احسان در مورد رعایت نکردن املای کلمات واقعا محلی از اعراب نداره و باعث صدمه هر چه بیشتر به زبان فارسیه.
من پوزش می خواهم و سعی می کنم رفع کنم و بیشتر دقت کنم و مطلبی را که می نویسم چندین بار ویراست و غلط یابی کنم.
متاسفانه اینگونه نگارش گاها میتونه ماهیت علمی نوشته رو تحت شعاع قرار بده - در واقع به مخاطب اینطور القا میشه که کاتب مقاله از توانایی علمی پایینی برخورداره که حتی قدرت نگارش صحیح کلمه رو نداره و همچنین عدم همخوانی واژگان نوشته شده با دایره املایی مخاطب باعث دلزدگی و بیزاری او از متن میشه
مقایسه کنید :
مطاصفانه اینگونح نگارش گاحا میطونه ماحیت علمی نوشته رو تهت شعاع قرار بده - در واقح به مخاتب اینتور القا میشه که کاطب مقاله اض طوانایی علمی پایینی برخورداره که هطی قدرت نگارش سهیح کلمه رو نداره و حمچنین عدم حمخوانی واژگان نوشته شده با دایره املایی مخاتب باعث دلزدگی و بیظاری او از متن میشه
در کل حرف شما صحیح هست .
در جواب پست اول:
1. واژهی حرفهای که در مورد توزیعهای لینوکس بیمعنیه کلا، نمیدونم چرا بعضیها اینقدر به این کلمه علاقه دارن. اما قدرتمند؛ قدرتمند توزیعی هست که ابزارهای قوی و تا جای ممکن ناپیچیده داشته باشه، اینکه توزیعی به صورت اتوماتیک و پنهان از چشم شما کاری رو براتون انجام بده (مثل اوبونتو) به هیچ عنوان نشانهی قدرتمندی نیست، همونطور که اگر توزیعی برای انجام کاری ساده وقت زیادی رو از شما بگیره دلیل بر قدرتمندیش نیست! برای مثال از قدرتمند بودن میتونم به سیستم init آرچ که BSD Like و بسیار ساده هست یا سیستم مدیریت پکج اون که باز در عین سادگی بسیار قدرتمنده، اشاره کنم.
2. بالاخره وقتی ورژن جدیدی از نرم افزاری یا گروهی از نرم افزارها مثل KDE، منتشر میشه، باید در تعدادی از توزیعها اونها رو ببینیم، وگرنه نباید توقع داشت باگهاشون سریع برطرف شه. این به فلسفه و هدف یک توزیع برمیگرده و هیچ ربطی به خوب یا بد بودن، قدرتمند یا ضعیف بودن توزیع نداره. کاربرا هم طبق علاقه و اولویتشون توزیعشون رو انتخاب میکنن، هیچ توزیعی هم کاربراش رو مجبور به استفاده از اون نمیکنه!
3. نظری ندارم، گرچه توی حرفات تناقض وجود داره؛ مثلا "اگر روزی سیستم عاملی باشد که کاملا همانند مک بود..." متناقضه با "اگر از یک سیستم قوی الهام گرفت (دقت کنید الهام نه تقلید) بد نیست"؛ اگر چیزی کاملا همانند چیز دیگری باشه پس از اون تقلید کرده و در این شکی نیست!
4، 5 و 6. تقریبا موافقم، تنها قسمتی که قبول ندارم اینه: "اگر حال و حوصله ور رفتن با سیستم و یا رفع خطاهای بروزرسانی را ندارید غید توزیع رلینگ را بزنید"
توزیعهای رولینگ ریلیس در مقایسه با مزایایی که دارن اشکالاتشون قابل چشم پوشیه، در ضمن مشکل بعد از بروز رسانی خیلی به ندرت پیش میاد و تازه اگر هم پیش بیاد باعث میشه با حل کردنش دو تا نکته جدید به معلوماتتون اضاف شه.
من منظورم این بود که مطلق نگاه نکنیم مثلا نگوییم چون فلان چیز فلان است وانگهی چنین نتیجه می دهد بلکه پارامتر های دیگری را هم دخیل بدانیم.
سلام
من نوشته اول رو تا آخر و بدون مشکل خواندم . بعد دیدم نوشته غلط داره . بعد دوباره خواندم . دیدم آره .....
ولی برای خودم جالب بود که اول متوجه نشدم
پست " javandata " رو هم بدون مشکل خواندم .
آقا یکی به من بگه . من چه مشکلی دارم که با غلط و بی غلط هر دو رو راحت و بی اعصاب خوردی میخوانم ؟
دکتر خوب سراغ دارین ؟
چون شما مقاله زیاد مطالع کرده اید چشم خودکار تصحیح کرده و مقاله را درست می خواند. نوعی خطای چشمی است.