انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل علاقه به گنو/لینوکس؟  (دفعات بازدید: 10001 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
دلیل علاقه به گنو/لینوکس؟
« : 02 خرداد 1390، 03:29 ب‌ظ »
سلام . وقتی ویندوز هست که محیط بهتر و کاربردی تری در اختیار قرار میده و نرم افزارهای موجود در محیط اون بسیار بیشتر و دسترسی به اونها راحتتره ! و براحتی مشکلات موجود در محیط اون حل میشه بدلیل وسیع تر بودن محیط استفاده اون (خودم الان 3 روزه که 11.04 رو بری اولین بار نصب کردم درگیر تنظیم رزلوشن مانیتور و تغییر سایز آیکونهای دسکتاپم ) و هنوز حل نشده  .  محیطی که باید دستورات رو بیشتر مواقع در ترمینال اجرا کرد و ارورها و پیغام های ناشناخته گرفت .در زمینه شناخت سخت افزارها مثل کارت گرافیک مشکل داره . سرعت پایینتری از ویندوز داره (سیستم خودم) . موارد بسیار دیگه که کم کم با اون مواجه میشم .
میبینم که بسیاری دارن از لینوکس استفاده میکنن و بسیار هم به این سیستم عامل علاقه مندن . اما نمیدونم دلیلش چیه
دوستان میتونن در این مورد توضیح بدن ؟ . دلیل علاقه به لینوکس چیه ؟
چه چیزی داره که انسان رو متقاعد به استفاده از اون میکنه ؟
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1394، 04:25 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین Z_Z

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
پاسخ به: دلیل علاقه به لینوکس؟
« پاسخ #1 : 02 خرداد 1390، 04:30 ب‌ظ »
سلام
من خودم رو میگم و کاری با بقیه ندارم .
۱ - کنجکاوی
۲ - یادگیری یک چیز جدید
۳ - توان مالی این رو ندارم که ۴ یا ۵ هزار دلار بابت نرم افزار پرداخت کنم
۴ - دوست های جدید با طرز فکرهای جدید پیدا میکنم
۵ - ................
من برای این گنو لینوکس کار میکنم .

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 02 خرداد 1390، 04:59 ب‌ظ »
3 مورد که گفتین شخصیه و من نمیتونم نظر بدم ولی مورد 3 که باید بگم در ایران که قانون کپی رایت معنی نداره و شما نرم افزارها رو کیلویی که چه عرض کنم . تنی هزار تومن میتونید تهیه کنید . نرم فزارهای کرک شده هم در اینترنت که ماشالا فت و فراوونه

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #3 : 02 خرداد 1390، 05:33 ب‌ظ »
عزیز این حرف های شما کاملا غلطه.

نقل‌قول
وقتی ویندوز هست که محیط بهتر و کاربردی تری در اختیار قرار میده

این حرف برای من عجیبه. محیط ویندوز فقط برای شما آشنا هست. دلیل این احساس همینه. شاید میز کار مناسب خودتون رو انتخاب نکردید. فقط یونیتی (درحقیقت گنوم) نیست.

نقل‌قول
نرم افزارهای موجود در محیط اون بسیار بیشتر و دسترسی به اونها راحتتره !

این از اون هم عجیب تره. :) دسترسی به نرم افزارهای ویندوز راحت تره؟ یا دو تا کلیک توی سافت ور سنتر؟ در مورد تعداد نمیشه دقیق نظر داد. ولی برای کار های متلف چندین نرم افزار وجود داره که نیاز هر کسی رو تامین میکنه.

نقل‌قول
و براحتی مشکلات موجود در محیط اون حل میشه بدلیل وسیع تر بودن محیط استفاده اون

این هم مشکل گنو/لینوکس نیست. شما میخواید چیزی یاد بگیرید یا نه؟ تازه وارد این دنیا شدید و نمیتونید توقع داشته باشید بتونید همه چیز رو راحت حل کنید. تغییر رزولوشن چه چیز مشکلی داره؟  :)

نقل‌قول
محیطی که باید دستورات رو بیشتر مواقع در ترمینال اجرا کرد و ارورها و پیغام های ناشناخته گرفت

برای چه کاری به ترمینال احتیاج پیدا کردی؟ این نظر شخصی منه : کارا با خط فرمان سریع تر و بهتر پیش میرن. ولی اگر توزیع مناسب خودتون رو انتخاب کنید هرگز نیازی به خط فرمان نخواهید داشت. در ضمن اون پیغام های به نظر شما ناشناخته هم دوباره به دلیل آشنا نبودن شماست و نه عجیب بودن گنو/لینوکس

نقل‌قول
در زمینه شناخت سخت افزارها مثل کارت گرافیک مشکل داره

از اون جهت که با ویندوز مقایسه میکنید میپرسم. ویندوز گرافیک شما رو میشناسه؟ کارت صدا چطور؟ بقیه سخت افزارها چطور؟ همه رو باید با درایور های شرکت های مختلف بهش بشناسونی. ولی گنو/لینوکس همه رو میشناسه. درایور گرافیک رو کی گفته نمیشناسه؟ بطور پیش فرض با اولین ورود شما بهتون میگه فلان درایور نیاز به نصب داره. حالا وصل شو به اینترنت و با دو کلیک نصبش کن.

نقل‌قول
سرعت پایینتری از ویندوز داره (سیستم خودم) . موارد بسیار دیگه که کم کم با اون مواجه میشم .

این هم از عجایبی بود که شنیدم. باز هم اشتباه در انتخاب توزیع ترکیب شده با عدم شناخت. سیستم هایی هستن که اگر گنو/لینوکس نبود الان مرده بودن و به واسطه گنو/لینوکس زنده شدند.

نقل‌قول
میبینم که بسیاری دارن از لینوکس استفاده میکنن و بسیار هم به این سیستم عامل علاقه مندن . اما نمیدونم دلیلش چیه

فکر میکنم پاسخ هام جنبه هایی از قدرت گنو/لینوکس رو روشن کرد. خیلی بیشتر از اینهاست. امنیت. کیفیت. کارایی. پایداری و هزار مورد دیگه.

و از همه مهم تر *********  فلسفه نرم افزار های آزاد  ****************** 
که اگه درکش کنید حتی در زندگی شخصی و درست کاری شما هم تاثیر میزاره.  ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 خرداد 1390، 05:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
3 مورد که گفتین شخصیه و من نمیتونم نظر بدم ولی مورد 3 که باید بگم در ایران که قانون کپی رایت معنی نداره و شما نرم افزارها رو کیلویی که چه عرض کنم . تنی هزار تومن میتونید تهیه کنید . نرم فزارهای کرک شده هم در اینترنت که ماشالا فت و فراوونه

حتی اگر همه نرم افزارهای تجاری هم رایگان باشه (بصورت رسمی) هرگز با قدرت گنو/لینوکس عوضشون نمیکنم.
و اگر کرکی و... باشه دیگه بدتر. عقل و وجدان و انسانیت چی میشه؟ صرف اینکه کشور به اصطلاح اسلامی ما دزدی رو حلال میدونه باید همچین کاری کرد؟
[/color]

آفلاین Z_Z

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
« پاسخ #5 : 02 خرداد 1390، 05:50 ب‌ظ »
http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=173&page=1
http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=184&page=1
http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=190&page=1
http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=196&page=1

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 خرداد 1390، 06:16 ب‌ظ »
عزیز این حرف های شما کاملا غلطه.

نقل‌قول
وقتی ویندوز هست که محیط بهتر و کاربردی تری در اختیار قرار میده

این حرف برای من عجیبه. محیط ویندوز فقط برای شما آشنا هست. دلیل این احساس همینه. شاید میز کار مناسب خودتون رو انتخاب نکردید. فقط یونیتی (درحقیقت گنوم) نیست.

***********به هر حال منم همینو میگم . وقتی این همه مدت باهاش کار کردیم و نسخه های جدید اراپه میشه با قابلیتهای بهتر

نقل‌قول
نرم افزارهای موجود در محیط اون بسیار بیشتر و دسترسی به اونها راحتتره !

این از اون هم عجیب تره. :) دسترسی به نرم افزارهای ویندوز راحت تره؟ یا دو تا کلیک توی سافت ور سنتر؟ در مورد تعداد نمیشه دقیق نظر داد. ولی برای کار های متلف چندین نرم افزار وجود داره که نیاز هر کسی رو تامین میکنه.

**********اینو میخواین انکار کنید ؟ یعنی قبول ندارین در هر مورد هزاران و صدها هزار نرم افزار برای ویندوز وجود داره ؟

نقل‌قول
و براحتی مشکلات موجود در محیط اون حل میشه بدلیل وسیع تر بودن محیط استفاده اون

این هم مشکل گنو/لینوکس نیست. شما میخواید چیزی یاد بگیرید یا نه؟ تازه وارد این دنیا شدید و نمیتونید توقع داشته باشید بتونید همه چیز رو راحت حل کنید. تغییر رزولوشن چه چیز مشکلی داره؟  :)

***********من هم تازه وارد دنیای لینوکس شدم و دوست دارم یاد بگیرم و اگر چک کنید در 24 ساعت همش در سایت آنلاینم و دارم تایپیها رو چند باره مرور  میکنم و قبول کنید که لینوکس  دنیای بسیار کوچکی داره شاید نسبت اون در دنیا 1 به 100 و  در ایران 1 به 10000 باشه به همین دلیل امکانات و پاسخگویی و پاسخگیری کمتر و دیرتره . الان درگیر نصب npv هستم که نصب نشد حتی تایپیکی که زده شد بسته شده . سیستم چند بار هنگ کرده که مجبور شدم دستی ریست کنم . در xp این مورد بسیار کم پیش میومد

نقل‌قول
محیطی که باید دستورات رو بیشتر مواقع در ترمینال اجرا کرد و ارورها و پیغام های ناشناخته گرفت

برای چه کاری به ترمینال احتیاج پیدا کردی؟ این نظر شخصی منه : کارا با خط فرمان سریع تر و بهتر پیش میرن. ولی اگر توزیع مناسب خودتون رو انتخاب کنید هرگز نیازی به خط فرمان نخواهید داشت. در ضمن اون پیغام های به نظر شما ناشناخته هم دوباره به دلیل آشنا نبودن شماست و نه عجیب بودن گنو/لینوکس

***********من که هر دستوری و هر اینستالی میبینم در ترمینال باید اجرا بشه . حالتی نظیر محیط داس ویندوز در ذهن تداعی میکنه

نقل‌قول
در زمینه شناخت سخت افزارها مثل کارت گرافیک مشکل داره

از اون جهت که با ویندوز مقایسه میکنید میپرسم. ویندوز گرافیک شما رو میشناسه؟ کارت صدا چطور؟ بقیه سخت افزارها چطور؟ همه رو باید با درایور های شرکت های مختلف بهش بشناسونی. ولی گنو/لینوکس همه رو میشناسه. درایور گرافیک رو کی گفته نمیشناسه؟ بطور پیش فرض با اولین ورود شما بهتون میگه فلان درایور نیاز به نصب داره. حالا وصل شو به اینترنت و با دو کلیک نصبش کن.

***********بابا این کارت گرافیک رو که باهاش مشکل دارم و باید برم از سایت Nvidia آپدیت کنم که npv هم نصب نمیشه. اگر لینوکس میشناخت که مشکلی نبود

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17719.0.html

نقل‌قول
سرعت پایینتری از ویندوز داره (سیستم خودم) . موارد بسیار دیگه که کم کم با اون مواجه میشم .

این هم از عجایبی بود که شنیدم. باز هم اشتباه در انتخاب توزیع ترکیب شده با عدم شناخت. سیستم هایی هستن که اگر گنو/لینوکس نبود الان مرده بودن و به واسطه گنو/لینوکس زنده شدند.

***********تایپیکی زدم و دوستانی هم گفتن که سیستم اونها هم مشکل سرعت داره . گفته شده باید رم اقلا 2 گیگ و گرافیک 1 گیگ باشه . این که نمیشه . سیستم عامل باید بتونه قابلیت داشته باشه در سیستم های با سخت افزار ضعیف هم جوابگو باشه

نقل‌قول

فکر میکنم پاسخ هام جنبه هایی از قدرت گنو/لینوکس رو روشن کرد. خیلی بیشتر از اینهاست. امنیت. کیفیت. کارایی. پایداری و هزار مورد دیگه.

و از همه مهم تر *********  فلسفه نرم افزار های آزاد  ******************  
که اگه درکش کنید حتی در زندگی شخصی و درست کاری شما هم تاثیر میزاره.  ;)

***********شاید تنها نکته مثبت همین امنیت باشه که خودم به این امید سمتش اومدم . البته شاید اوپن سورس بودنش هم برای بسیاری که تخصص دارن مفید باشه

« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 06:21 ب‌ظ توسط janbarkaff »

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #7 : 02 خرداد 1390، 06:32 ب‌ظ »
در ایران استفاده از گنو/لینوکس برای کاربرانی عادی (منظورم کاربرانی هست که دولوپر، ادمین یا ... نیستن) فقط عشق و علاقه میخواد و درک مفهوم نرم افزار آزاد. به شخصه هیچ دلیل دیگه‌ای رو برای توجیه استفاده از گنو/لینوکس قبول ندارم حتی امنیت (تاکید میکنم در ایران و برای کاربران عادی)، یک ساله برا دخترخالم ویندوز سون و ESS نصب کردم و تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشته، اونم یه کاربر تقریبا مبتدی که هر لحظه ممکنه خرابکاری کنه.

اگر علاقه به یادگیری، آزادی نرم افزار، کنجکاوی و حس خوبی که بعد از یادگیری مسائل تازه و جذاب به آدم دست میده رو در نظر بگیریم احتیاج به دلیل دیگه‌ای نیست.
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 06:34 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 خرداد 1390، 06:41 ب‌ظ »
نکته اول اینکه در نقل قول کردن دقت کنید. من فکر کردم اصلا پاسخ ندادین....

اکثر حرف های شما نیازی به پاسخ نداره. این بحث هزاران بار مطرح شده و شما بهتره به اونها مراجعه کنید. سایت ها پر از تکرار مکررات شدند.

نقل‌قول
اینو میخواین انکار کنید ؟ یعنی قبول ندارین در هر مورد هزاران و صدها هزار نرم افزار برای ویندوز وجود داره ؟

من اینطور حرفی زدم؟ من میگم دسترسی به برنامه ها در لینوکس به مراتب ساده تره. و کمبود شدیدی هم احساس نمیشه.

نقل‌قول
من هم تازه وارد دنیای لینوکس شدم و دوست دارم یاد بگیرم و اگر چک کنید در 24 ساعت همش در سایت آنلاینم و دارم تایپیها رو چند باره مرور  میکنم و قبول کنید که لینوکس  دنیای بسیار کوچکی داره شاید نسبت اون در دنیا 1 به 100 و  در ایران 1 به 10000 باشه به همین دلیل امکانات و پاسخگویی و پاسخگیری کمتر و دیرتره . الان درگیر نصب npv هستم که نصب نشد حتی تایپیکی که زده شد بسته شده . سیستم چند بار هنگ کرده که مجبور شدم دستی ریست کنم . در xp این مورد بسیار کم پیش میومد

یادمه یه گرافیک نسبتا قدیمی داشتم که با اومدن ویندوز ویستا توی اون کار نمیکرد. از اونجا که شرکت پشتیبان هم دیگه پشتیبانی انجام نمیداد عملا من باید سیستم رو مینداختم دور. وقتی با محیط کی دی ای کار کردم واقعا احساس کردم پرقدرت ترین سیستم دنیا رو دارم. چون حتی در حالتی که شرکت اصلی پشتیبانی رو قطع کرده درایور اپن سورس ازتون حمایت میکنه.  جامعه لینوکس کوچیکه . چون کسی نمیدونه چیزی به اسم لینوکس وجود داره. اطلاعی از گنو ندارن. ولی آمار رو به رشده... انکار میکنید؟
مسلما هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. من هم وقتی شروع میکردم خیلی مشکل داشتم. ولی وقتی ساختار دستتون بیاد میفهمید که خیلی جاها اشتباه از خودمون بوده. منم یکی بودم مثل شما. ( البته همین الان هم چیز زیادی بلد نیستم )

نقل‌قول
من که هر دستوری و هر اینستالی میبینم در ترمینال باید اجرا بشه . حالتی نظیر محیط داس ویندوز در ذهن تداعی میکنه

بر میگرده به همون مورد راحتی که گفتم. کاربرایی که راهنماییتون میکنن ترجیه میدن از این روش استفاده کنید تا خروجی ها رو بشه دید و مشکل رو تشخیص داد.

نقل‌قول
تایپیکی زدم و دوستانی هم گفتن که سیستم اونها هم مشکل سرعت داره . گفته شده باید رم اقلا 2 گیگ و گرافیک 1 گیگ باشه . این که نمیشه . سیستم عامل باید بتونه قابلیت داشته باشه در سیستم های با سخت افزار ضعیف هم جوابگو باشه

اول اینکه همین الان روی سیستم پسر عموم با رم 256 و گرافیک 128 ati محیط یونیتی سه بعدی با نهایت سرعت داره کار میکنه. این رو از اون جهت گفتم که یعنی کسی که این حرف رو بهتون زده یه مقدار عجیب بوده کارش.
دوم اینکه مشکل شما اینه که گنو/لینوکس رو فقط اوبونتو میدونید. به نظر من این نسخه اوبونتو مناسب شما نیست. چون یه نسخه جهشی و تحولی هست و تغییرات زیادی کرده که به طبع اون مشکلاتی هم وجود داره. بهتره نیازهاتون رو دقیقا به من بگید تا راهنماییتون کنم به یه توزیع مناسب تر. و اگر اصرار بر استفاده از اوبونتو دارید بهتره از نسخه های LTS مثل 10.04 استفاده کنید.

در نهایت بهتره مقاله ی گنو/لینوکس ویندوز نیست رو که آقای باغومیان زحمتش رو کشیدن حتما بخونید. و به سایت ما هم سر بزنید تا بیشتر با توزیع ها آشنا بشید.
[/color]

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #9 : 02 خرداد 1390، 06:42 ب‌ظ »
love :D

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 خرداد 1390، 06:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
در ایران استفاده از گنو/لینوکس برای کاربرانی عادی (منظورم کاربرانی هست که دولوپر، ادمین یا ... نیستن) فقط عشق و علاقه میخواد و درک مفهوم نرم افزار آزاد. به شخصه هیچ دلیل دیگه‌ای رو برای توجیه استفاده از گنو/لینوکس قبول ندارم حتی امنیت (تاکید میکنم در ایران و برای کاربران عادی)، یک ساله برا دخترخالم ویندوز سون و ESS نصب کردم و تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشته، اونم یه کاربر تقریبا مبتدی که هر لحظه ممکنه خرابکاری کنه.

اگر علاقه به یادگیری، آزادی نرم افزار، کنجکاوی و حس خوبی که بعد از یادگیری مسائل تازه و جذاب به آدم دست میده رو در نظر بگیریم احتیاج به دلیل دیگه‌ای نیست.

اون موقع که من به لینوکس رو آوردم هیچ کدوم از اینا دلیلم نبود.
من واقعا گنو/لینوکس رو به مراتب قویتر از هر سیستم عامل دیگه ای میدونم. براش دلیل هم آوردم و حاضرم براش بحث کنم.

ولی من دعا میکنم هرگز کنونیکال به هدفش نرسه. چون گنو/لینوکس به خاطر فلسفه ش اصلا نباید با چشم بسته انتخاب بشه.
من دلم میخواد همچنان کاربران لینوکس به خاطر مسایل فلسفی و حرفه ای بودن به سمتش بیان. الان اکثر کاربران لینوکس کسانی هستن که میفهمن چیکار میکنن. از قشر با سواد جامعه هستن و شخصیت جالبی دارن. دلیلش رو من همین میدونم که کاربرا خودشون لینوکس رو انتخاب میکنن. نه اینکه با خرید سیستم بهشون تحمیل شده باشه.
و در آخر موضوع اخلاقی قضیه برای من خیلی مهمه
[/color]

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
« پاسخ #11 : 02 خرداد 1390، 07:27 ب‌ظ »
باز این بحث پیش کشیده شد!!؟
Masoud.m عزیز به درستی اشاره کردند. منم به چند مورد اشاره کنم؟ هان؟
وقتی ویندوز هست که محیط بهتر و کاربردی تری در اختیار قرار میده و نرم افزارهای موجود در محیط اون بسیار بیشتر و دسترسی به اونها راحتتره! خودم الان 3 روزه که 11.04 رو برای اولین بار نصب کردم ...
محیط کابردی تر؟ بهتر؟ دسترسی راحت تر؟
بر اساس چه ملاکی؟ آیا بر این اساس که در طی سالیان، ممکن است ریزه کاری های ویندوز را فراگرفته باشید و حتی در آن، چشم بسته کارها را انجام بدهید؟(که بعیده)، چه قدر زمان برده تا شما این توانایی را به دست آورید. آیا در همان سه روز اولی که با ویندوز شروع کردید؟

براحتی مشکلات موجود در محیط اون(ویندوز) حل میشه بدلیل وسیع تر بودن محیط استفاده اون[/color] ...
اگر منظور شما از مشکل، دشواری کار ناشی از ناآگاهی است، که اطلاعاتتان را بالا ببرید. بیش تر فرا بگیرید. همان طور که ویندوز را فرا گرفتید که امروز خیال می کنید ویندوز راحتتره.
اما اگر منظور، مسائل اساسی سیستم عامل، مشکلات امنیتی و به اصطلاح باگ ها است که خلاف عقیده ی شما آنچه عرف و واقع است این که دانش کاربران جامعه ی گنو/لینوکس به رغم قلتش نسبت به تعداد کاربران ویندوز که شما هم به آن اشاره کردید در سطح بالاتری است. مشکلات موجود در محیط ویندوز را چه کسانی حل می کنند؟ جز این که کاربران حرفه ای و با تجربه های اون محیط(=انحصاراْ مایکروسافت)؟ این جا هم مشکلات و باگ ها را حرفه ای ها حل می کنند. به محض پیدا شدن یک باگ، هزاران کاربر علاقه مند و یا دانشجویان در قالب پروژه های درسی در سراسر دنیا به حل آن پرداخته و پس از گرفتن تاییدهای لازم در اولین آپدیت های سیستم، در اختیارتان است.
و اما وسیع تر بودن: برای این مسئله هم باید معیار تعریف کرد. تعداد کاربران؟ گستردگی جامعه ی کاربری، تعداد مراکز پشتیبان؟ تعداد سرویس/خدمات دهندگان؟ شما می توانی روی سیستم عامل یک دانش آموز اروپایی تا سرورهای ویکی پدیا و یا خارج از جو زمین روی ماهواره ها لینوکس را پیدا کنی. شاید امروز از نظر تعداد کاربران شکاف بزرگی دیده می شود - که یک علت آن سیاست های یک جانبه ی مایکروسافت از گذشته بوده است - اما آینده نوید دیگری می دهد.

(لینوکس)سرعت پایینتری از ویندوز داره(سیستم خودم) [/color] ...
:o؛ این کلام را باید در تاریخ ثبت کرد!

و میبینم که بسیاری دارن از لینوکس استفاده میکنن و بسیار هم به این سیستم عامل علاقه مندن . اما نمیدونم دلیلش چیه[/color] ...
این که شما انتخاب های پیرامون خود را بشناسی و از لاک تک بعدی نگری بیرون بیای به خودی خود کفایت می کند که بخواهی از لینوکس بیشتر بدانی، حالا جه در آخر به این نتیجه برسی که به ویندوز برگردی یا نه؟

در ایران که قانون کپی رایت معنی نداره و شما نرم افزارها رو کیلویی که چه عرض کنم . تنی هزار تومن میتونید تهیه کنید . نرم فزارهای کرک شده هم در اینترنت که ماشالا فت و فراوونه [/color] ...
خوب این عقیده ی شما است. بسیاری اخلاقاْ حاضر نیستند که حق مولف را زیرپا بگذارند و یک آب هم روش! برای من که هضم این مسئله دشوار است و از طرفی حاضر نیستم 150-50 دلار بابت چیزی پرداخت کنم که به اعتقاد و تجربه ی خودم جایگزین بهتر از اون وجود داره. و بعد همین حدود بدهم که امنیتش را تامین کنم و بعد باز پول بدهم که بتوانم بهش utility اضافه کنم(منظورم تهیه ی نرم افزار و ... است) و بعد ندونم که کار من را با چه فرایندی انجام میده. می خوام علاوه بر خروجی وظیفه ای که به سیستم عامل میدهم، مسیری که اون این کار را انجام می دهد را هم مانیتور کنم.
و اما اندر باب ترمینال: برای رسیدن به پاسخ و حتی شروع بحث باید سنخیت دانش طرفین وجود داشته باشه. من به هیچ وجه برای دوستم که دانشجوی فلسفه است و از سیستم عامل تنها برای گشتن اینترنت و مالتی مدیا استفاده می کند  دشوار بتوانم به گونه ای موضوع را شرح دهم که بپذیرد ترمینال محیطی قدرتمند و بهینه است. مطمئناْ در همان گام اول: "تایپ کردن دستور"، متوقف خواهم شد. ترمینال را خود شما باید شخصاْ تجربه کنید. خوب اگر سخت می نماید، اجباری وجود ندارد به استفاده، اگر انتخاب صحیحی داشته باشید. شما چرا مجبور شده اید بروید سراغ ترمینال؟ به نظرم GUIی اوبونتو وظایفی که انتظار دارید به نحو احسنت برایتان انجام می دهد.
* لینوکس یک سیستم چندکاربره-جندوظیفه ای است در حالی که ویندوز تک کاربره است.
* ویندوز به ادعای سازندگانش مبتنی بر هسته ی Micro است که همگان اذعان دارند واقعیت ندارد. در واقع محیط گرافیکی سنگینش با هسته ادغام شده و اگر شما نخواهید که از یک محیط گرافیک استفاده کنید باید گفت: دلبخواه شما نیست، باید استفاده کنید. اما لینوکس واقعاْ یک کرنل Monolithic دارد.
* در لینوکس شما می توانید میزکار دلخواه تان را از میان گزینه های بسیار انتخاب کنید و یا حتی طراحی کنید!
~ قصد ندارم به یک مقایسه بپردازم. می خواiم این نکته القا شود که همه چیز به حق انتخاب برمی گردد که ویندوز به شما نمی دهد و یا محدودیت ایجاد می کند.
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 09:28 ب‌ظ توسط Hadron »

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #12 : 02 خرداد 1390، 07:35 ب‌ظ »
خوشم میاد Masoud.M جان خیلی خوب توضیح میده !!! آفرین Masoud.M
دوست عزیز لینوکس رو باید حسش کنید !!! روز اول من کلی مشکل داشتم تا خودمو با لینوکس تطبیق بدم اما الان اصلا دلم نمیخواد سیستمم را با ویندوز بالا بیارم !!!
یکی از فواید بزرگ لینوکس اینه که در حل اشکالات به وجود آمده , به معلومات آدم اضافه میشه !!! این بهترین نکته ای هست که منو نگه داشته تووی محیط لینوکس !!!
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #13 : 02 خرداد 1390، 07:38 ب‌ظ »
بازم از این بحثا!
آخه ماهی چندتا از این مباحث مشابه باید ایجاد بشه.آفرین به این دوستان که حوصله دارن  و کاملا جوابشون رو میدن.
+۱ به Masoud M و Hadron
آخه مگه زورتون کردیم.اگه نمی خواید از گنو/لینوکس استفاده نکنید دیگه.یه شعاری هست که میگه:
Linux For Open Minds
 :D
هر کی دوست نداره بره همون ویندوز رو استفاده کنه (توی قفس بمونه).
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #14 : 02 خرداد 1390، 07:49 ب‌ظ »
اگر این پست رو زدید بدونید دلیل علاق ما به لینوکس چیه باید بگم که دلایل متعددی هستند ولی برای من مهمترین دلیل اپن سورس بودن بود. یعنی از اول که رد هت رو نصب کردم 4 سال پیش بود انگار دلیل جز اپن سورس بودن نداشتم. ولی حالا مواردی ک دوستان اشاره کردن هم اضافه شده.

پی نوشت:

اگه روزی لینوکس اپن سورس نباشه اون رو کنار می گذارم و از بی اس دی یا یک اپن سورس دیگه استفاده می کنم. اگه ویندوز اپن سورس بود لینوکس کلوز سورس ویندوز را انتخواب می کردم.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،