انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل علاقه به گنو/لینوکس؟  (دفعات بازدید: 10000 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : دلیل علاقه به گنو/لینوکس؟
« پاسخ #60 : 04 تیر 1394، 04:23 ب‌ظ »
درسته، مایکروسافت می‌دونه که چند نفر ازش به صورت غیرقانونی استفاده می‌کنن و خب مسلّماً بدش هم نمی‌آد که اون‌ها هم یه پولی بدن و ویندوز رو بخرن. برای همین سعی می‌کنه ترغیبشون کنه به خرید ویندوز. ولی آیا نمی‌تونه ویندوز رو براشون غیرقابل استفاده کنه؟
چرا این‌کار رو نمی‌کنه؟ به این دلیل که می‌دونه خیلی از اون افراد اگه نتونن از ویندوز به صورت مجّانی استفاده کنن، هیچ دلیلی هم نداره برن و ویندوز بخرن. می‌رن سراغ سیستم‌عامل‌های دیگه و ویندوز یک کاربر بالقوه رو از دست می‌ده. ممکنه بگی اون یک کاربر که سودی به مایکروسافت نمی‌رسونده! ولی این فقط ظاهر قضیه‌است.
مایکروسافت با دادن اجازه‌ی استفاده‌ی ولو رایگان از محصولش، اکوسیستم خودش رو فراگیر می‌کنه. اگه به فرض پنجاه میلیون کاربر ویندوز داشته باشیم که با کرک ازش استفاده می‌کنن،فشار بیش‌تری روی بقیه‌ی اعضای جامعه می‌آره که اون‌‌ها هم از ویندوز استفاده کنن برای یک‌پارچگی با قالب‌ها و… که درون ویندوز به کار می‌ره. در حقیقت با این کار استانداردهای خودش رو زنده نگه می‌داره.
فکر کن همون پنجاه میلیون نفر به‌جای ویندوز از گنو/لینوکس و به‌جای آفیس مایکروسافت از لیبره‌آفیس و به‌جای قالب docx از odt استفاده کنن. این باعث می‌شه قالب غیراستاندارد مایکروسافت که فقط به دلیل کثرت استفاده غالب شده، جایگاه خودش رو از دست بده کم‌کم و این خودش شروعیه برای این که وابستگی افراد به محصولات و خدمات مایکروسافت کم بشه.
با کم شدن وابستگی مردم به این خدمات، خیلی راخت‌تر از الآن می‌تونن از ویندوز به چیزهای دیگه مهاجرت کنن و چه بسا خیلی از اون‌هایی که تا دیروز ویندوز رو می‌خریدن هم به فکر این بیفتن که با مهاجرت به نرم‌افزارهای آزاد، از هزینه‌هاشون کم کنن یا کیفیت بالاتری رو به دست بیارن.
برای همین مایکروسافت هرگز دوست نداره ولو با مجّانی دادن ویندوز به یک سری از افراد، پایگاه اجتماعی و اکوسیستم خودش رو تضعیف کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
پاسخ : دلیل علاقه به گنو/لینوکس؟
« پاسخ #61 : 04 تیر 1394، 05:46 ب‌ظ »
 (همه چیز را دوستان قبلی گفتند و من هم اعلام موجودیت می‌کنم:)

من تا جای ممکن از نرم‌افزارهایی استفاده می‌کنم که:
۱. مجبورم و بدون اونا کارم راه نمیفته
۲. بین بقیه که اجباری در کار نیست، سراغ اونایی میرم که:
 آ. هدفش عالی‌تر از بقیه باشه
 ب. کارش بهتر از بقیه باشه

با این اوصاف، گزینه‌ی اولم اوبونتو گنولینوکس (بخاطر تطابق بیشتر با موارد بالا) است و دوم ویندوز (اجبار دانشگاهی و بعضی نرم‌افزارهای اجباری دیگه)
وگرنه الآن خیلی دوست داشتم می‌رفتم سراغ گنوهرد و دبیانش و یا حداقل تریسکل و ...
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1394، 05:52 ب‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)