انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تجربه شخصی از کار با arch  (دفعات بازدید: 6214 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
تجربه شخصی از کار با arch
« : 05 خرداد 1390، 02:42 ب‌ظ »
الآن سه روز می شه که دارم از آرچ لینوکس استفاده می کنم. تجربه پرسنال خودم  رو اول با چاکرا بگم بعد درباره آرچ.

اول که خواستم آرچ نصب کنم گفتن چاکرا بهتره و نصبشم راحت تره اون رو نصب کنی راحت تری. حدود 700 مگ رو دانلود کردم رو یه dvd رایت زم.

بعد dvd رو داخل کامپیوتر گذاشتم و شروع کردم به نصب کردن چاکرا تا رسید به مرحله بوت لودر و دو ساعت گذشت نصب نشد!  ](*,)

رفتم تو اینترنت یه گشت زدم دیدم یه باگه اونم تو دستگاه هایی که فلاپی ندارن! و هر کی یه چیز می گفت خلاصه که نصب نشد.

رفتم اینترنت یه arch net nstall گرفتم 160 lمگ بود حدودا و برا محکم کاری یه arch core ریختم تو dvd اولیه نصب نشد و لی دومی نصب شد.

بعد از نصب آرچ کا دی ای و xorg و alasa و nvidia رو نصب کردم سیستم رو خاموش کردم آرچ اومد بالا! (یوزر و پسورد و ... هم همچنین)

حالا اینکه کدوم بهتر بود خودتون قضاوت کنید  :D

pacman قدرت بالایی داشت و به راحتی با دیتابیسش سینک می شد و راحت دانلود و برنام رو نصب می کرد و بر خلاف apt-get

سرعت بالاتری تو نصب داشت.
 من که به شخصه فکر می کردم توضیع سختی باشه ولی می دونم شاید برای من اینطور بوده. ولی برام با دبیان به
جز یه چیزای جزیی زیاد فرقی نداره چون تو ر دو از محیط ترمینال برنام نصب می کردم و محیط کار هر دو kde بود. زیاد فرقی احساس نکردم جز اینکه آرچ به
 روز تر هم ست.

مشکلاتی که دارم: (جزیی)

یه نرم افزار dock خوب مثل docky یا هر چیز دیگه که تو آرچ کار کنه و با کا دی ای مچ باشه. (این حل شد)
umplayer رو نتونستم نصب کنم. (حل شد)
و یه مشکل با gtk داشتم (حل شد)
یه مشکلم موقع نصب خودم داشتم که کا دی ای رو هر چی دارو ندارش بود رو نصب کردم! یه گیگ شد از بازی گرفت تا تمام ابزار ها  و ... همه رو نصب کرده!

پی نوشت: دو سه بار خوندم ایراد گیری کردم. اگر چیز غلطی دیدید خصوص گزارش بدید :)

پی نوشت ایکی! ;) phonon backend ro gstream  صدا رو پخش نمی کرد تو آماروک و vlc اکولایزر نداشت ولی کیفیتش خوب بود ولی xine هم صدا داشت هم کیفیت هم اکولایزر. گفتم که  هر کی خواست نصب کنه اینو نصب کنه بهتره. (الآن فهمیدم چون pulse audio نصب نکرده بودم :))

پی نوشت اوچ! :)

مشکل جدید : این sh script هایی که وقتی بخوان یه bin رو اجرا کنن خطا می دهد که فایل bin پیدا نشد. (resolved)
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1390، 09:48 ق‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: تجربه شخصی از کار با arch
« پاسخ #1 : 05 خرداد 1390، 05:15 ب‌ظ »
برای umplayer شما از aur نصب کن من نصب کردم(نسخه ی svn ) بعدش پاکش کردم همون mplayer ساده از هموشون بهتر بود
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1390، 01:03 ب‌ظ »
من آرچ رو نصب کردم...هنوز کاملا کانفیگش انجام نشده و خیلی کاراش مونده...
اما نمیدونم چرا دوس دارم دوباره برگردم مینت کار کنم

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #3 : 06 خرداد 1390، 02:09 ب‌ظ »
من آرچ رو نصب کردم...هنوز کاملا کانفیگش انجام نشده و خیلی کاراش مونده...
اما نمیدونم چرا دوس دارم دوباره برگردم مینت کار کنم

چون بدون پشتکار و انگیزه‌اید. مثل خیلی از کاربران ویندوز که میان گنو/لینوکس رو امتحان میکنن ولی دوس دارن دوباره برگردن ویندوز کار کنن و برمیگردن!

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 06 خرداد 1390، 10:30 ب‌ظ »
ربطی  به  انگیزه نداره. هر کسی با یه (سری) توزیعی راحته :)  بعضیها دوست دارن وقت بذارن و با سیستم وتنظیماتش کار کنن و  بعضیها دوست دارن که کمتر وقت بذارن.  :) دوستان رعایت کنن. هر کسی می تونه هر انتخابی رو به هر دلیلی توی گنو/لینوکس داشته باشه.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #5 : 07 خرداد 1390، 06:07 ق‌ظ »
ربطی  به  انگیزه نداره. هر کسی با یه (سری) توزیعی راحته :)  بعضیها دوست دارن وقت بذارن و با سیستم وتنظیماتش کار کنن و  بعضیها دوست دارن که کمتر وقت بذارن.  :) دوستان رعایت کنن. هر کسی می تونه هر انتخابی رو به هر دلیلی توی گنو/لینوکس داشته باشه.
دقیقا و صد البته که،  اینکه کسی چیزی رو دوست داشته باشه یا نداشته باشه به خودیه خود ، بد یا خوب نیست
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
« پاسخ #6 : 07 خرداد 1390، 03:37 ب‌ظ »
ممنون....
اتفاقا آرچ رو خیلی دوست دارم اما توی نصبش درگیر مسائلی بودم که کمی دل زده ام کرد...منظورم روش نصبش و نصب خود آرچ نیست...مسائل حاشیه ای باعث شد کمی منصرف بشم از نصب اون...اما بهرحال نصب کردم...
اما الان فکر میکنم کمی زوده که برم سراغ نصب یه توزیع قدرتمندی مثل آرچ...فکر میکنم کمی دیگه با مینت کار کنم و وقتی واقعا حس کردم که میتونم توی آرچ گلیم خودمو از آب بکشم برم سراغ اون

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #7 : 08 خرداد 1390، 07:13 ب‌ظ »
به نظرم قبل از امتحان کردن یک دیسترو باید ذهنیات رو نسبت به اون change کنیم.
من مشکلاته زیادی داشتم. ولی ۹۰ درصد resolved شدن .   
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین kazemifar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #8 : 08 خرداد 1390، 07:28 ب‌ظ »
من واقعا ار آرچ راضیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توصیه میکنم همه نصب کنین!  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/  \\:D/

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #9 : 09 خرداد 1390، 01:25 ب‌ظ »
آرچ واقعا توزیع محشریه :)
اوایلش یک مقدار سخته بعد از مدتی کار با آرچ دیگه با هیچ توزیعی کار نخواهید کرد!!!
نکته جالب توجهش بروز بودن + پایداریش هست :)
من یه چند وقتی هست که توزیع پایم آرچ هست هنوز به یک مشکل غیرقابل رفع بر نخوردم
اصلا خیلی کم پیش میاد که به مشکل بربخرید... توزیع خیلی جالبی هست.
من خیلی ازش راضیم.. \\:D/

راجب umplayer :
من از aur نصبش کردم .بد نیست ولی با یک سری ویندوز دکوریشن ها مشکل داره ???
ولی در کل خوبه..من هم از smplayer استفاده میکنم هم از um.

یکی دیگه از قدرت های آرچ داشتن یک wiki بسیار قدرتمند و غنی میباشد..
« آخرین ویرایش: 09 خرداد 1390، 01:30 ب‌ظ توسط sayres »

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #10 : 09 خرداد 1390، 02:46 ب‌ظ »
من از آرچ KDE استفاده می کنم.میشه یکی از کاربرا که آرچ Gnome داره و روش کار کرده. یه عکس بذاره من ببینم.
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #11 : 09 خرداد 1390، 03:06 ب‌ظ »
من از آرچ KDE استفاده می کنم.میشه یکی از کاربرا که آرچ Gnome داره و روش کار کرده. یه عکس بذاره من ببینم.

درود
منم از kde  استفاده می کنم ولی یک سیستم دیگه دارم که روش آرچ رو با گنوم نصب کردم
تا ۲ هفته پیش مشکل زیاد داشت ولی با چند تا آپدیت خیلی خوب شده و تقریبا مشکلی باهاش ندارم

همون گنوم شل  هست و وقتی نصب می کنید فرقی با گنوم استاندارد نداره و باید خودتون شخصی سازیش کنید

هنوز گنوم شل کار داره ولی در کل بعضی از ایده هاش خیلی جالب وقشنگ هست

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
« پاسخ #12 : 09 خرداد 1390، 03:11 ب‌ظ »
اگه خیلی علاقه به گنوم دارید و میخواهید حتمی گنوم داشته باشید
خوب یک آرچ با طعم kde و یک آرچ دیگه با طعم گنوم داشته باشید..

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #13 : 10 خرداد 1390، 01:01 ق‌ظ »
من خودم همیشه ۲ تا سیستم عامل نصب می کنم رو کامپیوتر هر دوش گنو/لینوکس.یکی بر پایه KDE و  یکی برپایه GNOME.
الان آرچ KDE و اوبونتو ۱۱٫۰۴ دارم.از آرچ KDE راضی هستم.ولی اوبونتو تا ۱۰٫۱۰ خوب بود ولی از وقتی ۱۱٫۰۴ نصب کردم چون کارت گرافیکم ضعیفه(حافظه ۱۲۸) با unity کلی مشکل دارم.هی کرش می کنه.به همین دلیل جدیدن یه فکری به ذهنم رسید که توزیع Gnome رو عوض کنم.چند تا گزینه خوب برای Gnome به ذهنم رسید که آرچ و اوپن سوزه بودن و در مرتبه بعدی هم mint.
از یه نظرم حیفم میاد.روی اوبونتو کلی نرم افزار دارم که دوباره باید رو توزیع جدید نصب کنم.
نظر شما چیه؟
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1390، 01:09 ق‌ظ توسط shervinkh »
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
« پاسخ #14 : 10 خرداد 1390، 01:35 ق‌ظ »
نقل‌قول

من خودم همیشه ۲ تا سیستم عامل نصب می کنم رو کامپیوتر هر دوش گنو/لینوکس.یکی بر پایه KDE و  یکی برپایه GNOME.
الان آرچ KDE و اوبونتو ۱۱٫۰۴ دارم.از آرچ KDE راضی هستم.ولی اوبونتو تا ۱۰٫۱۰ خوب بود ولی از وقتی ۱۱٫۰۴ نصب کردم چون کارت گرافیکم ضعیفه(حافظه ۱۲۸) با unity کلی مشکل دارم.هی کرش می کنه.به همین دلیل جدیدن یه فکری به ذهنم رسید که توزیع Gnome رو عوض کنم.چند تا گزینه خوب برای Gnome به ذهنم رسید که آرچ و اوپن سوزه بودن و در مرتبه بعدی هم mint.
از یه نظرم حیفم میاد.روی اوبونتو کلی نرم افزار دارم که دوباره باید رو توزیع جدید نصب کنم.
نظر شما چیه؟
با کدام راحت تری؟؟؟
من هنوز اوبونتو 11.4 نصب نکردم و فقط آرچ + kde دارم و اگه بخوام گنوم هم نصب کنم با آرچ نصب میکنم...
البته وسوسه شدم گنوم با اسلکور نصب کنم :D