انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا در لینوکس بازی نمی کنم؟  (دفعات بازدید: 15734 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: چرا در لینوکس بازی نمی کنم؟
« پاسخ #15 : 16 خرداد 1390، 06:28 ب‌ظ »
با PedramPaakzad  موافقم.
درسته که لینوکس نسبت به ویندوز مزایایی داره. همونطور که ویندوز نسبت به لینوکس مزایایی داره و اگه بخوایم بی تعصب نگاه کنیم مزایای ویندوز نسبت به لینوکس بیشتره.
لینوکس در دنیای بازی های کامپیوتری هیچ جایگاهی نداره به نظرم یه بازی خور هیچوقت نمیتونه بازی های لینوکسی رو تحمل کنه...
یه بازی خور می‌تونه لینوکس رو تحمل کنه به شرطی که یه کنسول بازی بخره. هر چیزی جای خودش رو داره.
ویندوز هم بخواید همش روش بازی نصب کنید بعد از چند ماه داغون میشه مجبورید دوباره ویندوز رو نصب کنید. برای بازی‌خورها، کنسول بهتر از هر چیزیه.
ولی برای لینوکس‌کارهایی که بعضی وقتا، فقط محض تنوع و مثلاً رفع خستگی کار روزانه می‌خوان بازی کنن، بازی‌های لینوکس جواب میده.
در ضمن یه جورایی بحث عرضه و تقاضاست. چون تعداد heavy gamer های توی لینوکس خیلی کمتر از ویندوزه (گذشته از اینکه تعداد لینوکس‌کارها خیلی کمتره) طبیعتاً تعداد developer هایی هم که تمایل به توسعهٔ بازی روی لینوکس (یا حتی پورت کردن بازی به لینوکس رو دارن) کمتر هست، حالا چه بصورت آزاد و چه تجاری.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #16 : 16 خرداد 1390، 06:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
ا PedramPaakzad  موافقم.
درسته که لینوکس نسبت به ویندوز مزایایی داره. همونطور که ویندوز نسبت به لینوکس مزایایی داره و اگه بخوایم بی تعصب نگاه کنیم مزایای ویندوز نسبت به لینوکس بیشتره.
لینوکس در دنیای بازی های کامپیوتری هیچ جایگاهی نداره به نظرم یه بازی خور هیچوقت نمیتونه بازی های لینوکسی رو تحمل کنه...

دوست عزیز کسی منکر برتری های ویندوز در دنیای بازی نیست. اما سوال 20 میلیون دلاری چیز دیگه ای هست. چرا ما مصرف کننده های دنیای باز ( به ویژه لینوکس) علاقه نداریم در دنیای لینوکس بازی بکنیم. من که به شخصه خیلی از بای های ویندوز رو هم در لینوکس با wine بازی می کردم.

نقل‌قول
شما از کجا مطمئنی من بازی‌های ویندوزی رو کرک و استفاده میکنم؟ اصلا مگر من رو میشناسید؟! مگر من خودم همچین حرفی زدم؟!

حالا فرض کنیم من نوعی کرک میکنم، آیا همه دنیا کرک میکنن؟ اینطوری که تمام شرکت‌های سازنده‌ی بازی باید سال‌ها پیش ورشکست میشدن! در حالی که میبینید دقیقا برعکسش صادقه و روز به روز بازار بازی‌های نوین داغ‌تر میشه.

منظور این جمله آخر رو من نفهمیدم.

نقل‌قول
اصل موضوع که شما باهاش مشکل دارید و نمیخواید قبول کنید و اونه که یک واقعیت تلخه و نه کرک کردن بازی‌ها توسط من نوعی (!) ناسازگار بودن آزادی نرم‌افزار با سیاست و منافع اقتصادی شرکت‌های تولید کننده‌ی بازیه. درسته که همه‌ی بازی‌ها متعلق به مایکروسافت نیستن ولی پلتفرم و بستر این بازی‌ها ویندوزه. مایکروسافت هم ارائه دهنده‌ی پرفروش‌ترین کنسول بازیه و هم تکنولوژی DirectX. مهم نیست OpenGL چقدر از لحاظ امکانات به DirectX نزدیکه، مهم اینه که بالای 90 درصد بازی‌های نوین از DirectX بهره میبره. اینه که یک واقعیته!
دوست عزیز خیلی از بازی ها هنوز از OpenGl استفاده می کنن و حتی در بعضی موارد من فکر میکنم که استفاده از OpenGL برای بازی روانتر و سریعتره نسبت به directX در صمن من یک آموزش گذاشته بودم برای نصب DirectX در wine برای اجرای بازی های ویندوزی. مسال این نیست که بازی فقط برای ویندوز طراحی شده باشه. مگه زمانیکه ویندوز NT با هسته ارائه شد طرفدارای لینوکس از اینکه مایکروسافت در ویندوز بی هستش! هسته قرار داده بود نا راحت شدند. همونطور که گفتم سوال من اینه که چرا در لینوکس بازی نکنیم. وقتی شما می تونید در دنیای باز زندگی کنید چرا باید دوباره برای بازی به محیط ویندوز برگشت. درحالیکه لینوکس هم بازی های مخصوص خودش رو داره و هم می تونه باز یهای ویندوزی رو اجرا کنه. بعضی از بازی ها در wine برای من با FPS بالاتری نسبت به ویندوز اجرا شدن.

نقل‌قول
توقع نداشته باشید پروژه‌ای که صدها نفر روش کار کردن و میلیون‌ها دلار هزینش شده اوپن سورس و رایگان در اختیار شما قرار بگیره. اگر بازی‌ای برای پلتفرم ویندوز مثلا در طی 6 ماه و با هزینه‌ی 6 میلیون دلار ساخته بشه، همین بازی روی گنو/لینوکس حداقل 6 سال زمان میبره ساختش (اگر قرار باشه رایگان و اوپن سورس باشه) و مطمئن باشید یا هرگز بازی‌های در حد ویندوز برای گنو/لینوکس ارائه نمیشه (چه اوپن سورس چه غیر از اون) یا اگر بشه به همون مقدار بازی‌های ویندوزی بهاشونه (یعنی هرگز رایگان نخواهند بود). این یه بحث 2 2 تا 4تاست و اصلا احتیاجی نیست من بخوام توجیهش کنم.

دوست من من فکر می کنم شما داستان اینوکس رو بر عکس بیان کردید. بحث سر پولی و رایگان بودن نیست. خیلی از بازی های لینوکس پولی هستند (مثل بازی بسیار زیبای uplink). متن باز بودن مساله ای که خیلی بر سرش صحبت میشه. به این مساله اینطور فکر کن یک ماشین خریدی مثل 206 اما ایران خودرو بهت میگه عزیزم 15 هزار دلار پول دادی اما حق نداری در کاپوت رو باز کنی هر بار که خواستی درشو باز کنی باید بیاری پیش خود ما. بر خلاف شما به نظر من مشکل گنو در بازی ها مربوط به فروش و اوپن سورس بودن نیست. قبلا هم بحث کردیم. این مشل بیشتر به دلیل عدم همکاری شرکت های سخت افزاریه. شرکت هایی مثل nvidia که درایور های اوپن ارائه نمی کنن و می ترسن با همین درایور ها تکنولوژی ساختشون لو بره. تولید کننده های بزرگی مثل EA به دلیل نداشتن پشتیبانی درایوری دقیق در لینوکس نمی تونن در لینوکس فعالیت کنن. البته این مشکل دردراز مدت حل میشه. نمونش رو میشه در بازی بسیار زیبای starcraft 2 تولید بلیزار دیدکه بلیزارد تا دقاقیق آخر در نظر داشت اونو برای لینوکس هم ارائه بده اما در آخر بدلیل احتمال کاهش کیفیت در گنو (بدلیل مشکلات سخت افزاری) کنسل کرد. اما احتمال داره این مورد در مورد بازی DiabloIII   حل بشه.

نقل‌قول
حالا که از واقعیت آگاه شدین، بهتره تا تلخ نشده قبولش کنید و سرسختی و تعصب به خرج ندین و خیال پروری نکنید  Smiley
دوست عزیز این واقعیت رو که شما میگین الان سالهاست موضوع بحث هست. اما همونطو رکه قبلا هم گفتم پیشنهاد می کنم نسخه لینوکسی بازی Unreal III رو نصب کنید و ببینید که شرکتهایی هستند که می تونن بازی های با کیفیت ویندوزی برای لینوکس بسازند.

نقل‌قول
TeeWorlds

+1 عالیه
موفق باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #17 : 16 خرداد 1390، 06:58 ب‌ظ »
نقل‌قول

حالا که از واقعیت آگاه شدین، بهتره تا تلخ نشده قبولش کنید و سرسختی و تعصب به خرج ندین و خیال پروری نکنید

مغالطه پهلوان‌پنبه یا مغالطه حمله به مرد پوشالی از مغالطات مقام نقد است؛ که شخص وقتی با مدعایی مخالف است و آن را نادرست می‌داند، برای نشان دادن نادرستی آن از راه غیرمنطقی مغالطه استفاده می‌کند؛ در مغالطه پهلوان‌پنبه هیچ‌گاه دلیل و برهانی بر ضد مدعای نخستین مطرح نمی‌شود، بلکه ناقد مدعایی را که قدرت نقد آن را ندارد، کنار می‌گذارد؛ یک مدعای سست و ضعیف را که توانایی نقد آن را دارد، به طرف مقابل خود نسبت می‌دهد و به جای رد کردن مدعای اصلی، به رد کردن این مدعای ضعیف می‌پردازد. مغالطه پهوان‌پنبه ترفندی‌است که از این راه شخص می‌تواند میزان تأثیرگذاری و مقبولیت شخص مدعی را کاهش دهد؛ هرچند مدعای نخستین پاسخ داده نمی‌شود. این مغالطه، به نوع خود پرکاربرد است و در نقد مکاتب و نظریه‌های دینی، مذهبی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به کار می‌رود؛ برخی افراد غیرمتخصص نیز در جریان نقد جامعه مرتکب چنین مغالطه‌ای می‌شوند. علت نامگذاری این مغالطه به پهلوان‌پنبه این است که ناقد به جای مبارزه با پهلوان اصلی، پهلوان‌پنبه‌ای ساخته، آن را بر زمین می‌زند.

« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1390، 07:00 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #18 : 16 خرداد 1390، 11:53 ب‌ظ »
@ finaprp

من موندم شما که نمیتونی 4 تا کلمه با املای درست به کار ببری چطور بحث از مغالطه میکنی! خدا پدر گوگل و کپی/پیست رو بیامرزه که شده سواد لحظه‌ای بی‌سوادان (البته کلی میگم، به شما برنخوره!)

من که دلایل رو گفتم، حالا شما میخوای خودتو گول بزنی، بزن!

@ snake

بحثی که پیش اومد و من پاسخ دادم فقط بر سر پول بود، doomhammer65ir گفت چقدر پول دادی و منم گفتم اینطور نیست که بازی‌ای در حد بازی‌های ویندوزی برای گنو/لینوکس بیاد و مفتی باشه. پس صحبت ایشون کلا محلی از اعراب نداره.

مسئله‌ی بعدی آزاد و اوپن سورس بودنه که بازم در حد غیر ممکنه (برای بازی‌ها و پروژه‌های بزرگ و پرخرج). بحث سر این که شما بتونی بازی‌های ویندوزی رو روی گنو/لینوکس اجرا کنی نیست (حداقل چیزی که من دارم راجع بهش صحبت میکنم)، اجرای بازی‌ها از طریق واین اونا رو آزاد و متن‌باز نمیکنه. اون starcraft هم که شما میگی اوپن سورس نیست.

حالا این شما هستید که باید تکلیف خودتون رو مشخص کنید؛ اگر پایبند به نرم‌افزار آزادید که جز بازی‌های اوپن سورس نباید روی گنو/لینوکس بازی دیگه‌ای بکنید و اگر براتون فرقی نمیکنه پس این وسط سیستم عامل فقط میشه یه ابزار برای اجرای بازی‌های پولی و متن‌بسته و فلسفه‌ی اونم میشه کشک! و دیگه اصلا فرقی نمیکنه ویندوز باشه یا گنو/لینوکس.

نقل‌قول
منظور این جمله آخر رو من نفهمیدم.

منظورم واضحه! اینطور نیست که همه دنیا بازی‌ها رو کرک و بازی کنن. خیلی‌ها میخرن بازی رو، که اگر غیر از این بود شرکت‌های سازنده‌ی بازی (یا هر نرم‌افزار تجاری دیگه‌ای) ورشکست میشدن. کجای این مطلب برای شما گنگه؟!

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #19 : 17 خرداد 1390، 12:10 ق‌ظ »
من موندم شما که نمیتونی 4 تا کلمه با املای درست به کار ببری چطور بحث از مغالطه میکنی! خدا پدر گوگل و کپی/پیست رو بیامرزه که شده سواد لحظه‌ای بی‌سوادان (البته کلی میگم، به شما برنخوره!)

پس رسما شما می گویید چون غلط املایی داری پس برو کنار و حرف نزن!
1- چه ربطی داشت اونوقت مثلا!؟  شما تا چه حد اطلاعات در موضوع رایانه، بازی ها، زبان های برنامه نویسی برای ساخت بازی، اپن سورس، فلسفه دارید. (همه رو حفظ کردید!)
هر کس ممکن است ایرادی داشته یاشد. هیچ کس همه کتاب ها و سخنان  رو حفظ نمی کنه! پس ویکی پدیا برای چیه؟ در دنیای امروز دیگر همه چیز روی دوش یک فرد نیست! (اقیانوسی به عمق یک می لی متر بودن دورانش تمام شده خالا باید چاهی بود با عمق زیاد) و اینترنت اصولا برای آن طراحی شد است که همه افراد با هر سطح دانش از این دریای اطلاعات بهره ببرند.

ویکی پدیا می گه:
حمله شخصی مغالطه‌ای است که در آن از بد بودن رفتار یک فرد، نتیجه گرفته می‌شود که ادعایی که او مطرح کرده‌است نیز نادرست است.

در این مغالطه، به جای توجه به سخن و ادله موافق و مخالف آن، به گوینده توجه شده و سعی می‌شود مورد نقضی در اعمال و رفتار گوینده یافت شود تا بدین‌سان هم خود گوینده و هم گفتارش تخطئه شود.

2- مگر دلایل شما آیات الهی هستند که از زبان شما جاری گردیدند؟

اگر با فلسفه گنو لینوکس و کلا اپن سورس مشکل دارید بروید نرم افزار کلوز سورس نصب کنید این جا ما حوصله نداریم برا هر کی که اومد بشینیم هی تو دور باطل از اپن سورس حرف بزنیم گوگل هست اینترنت هم هست برید بگردید مطالب زیاد بر له و علیه اپن سورس وجود داره.
 شما هم اگر خوشت نمی آید برو ویندوز نصب کن بازی های ویندوزی نصب کن راحت حالشو ببر. کسی کسی رو مجبور کرده؟

در ضمن حرف های شما عین مغالطه است. چون شما در موضوعی که من جواب دادم چواب ندادید و شخص گویند را کوبیدید یعنی مغالطه ای انجام دادید که با کوبیدن شخص مقابل، خواستید حرف خود را به کرسی بنشانید. و در مورد قبلی هم مغالطه پهلوان پنبه کردید و موضوعی که من نگفته بودم را مطرح و خود جواب دادید و موضوع را هم تمام شده فرض کردید و حکم هم صادر کردید که من حرف درست را زدم و دیگر هیچ حرف دیگری وارد نیست!!!!
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1390، 12:35 ق‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 17 خرداد 1390، 08:48 ق‌ظ »
نقل‌قول
بحثی که پیش اومد و من پاسخ دادم فقط بر سر پول بود، doomhammer65ir گفت چقدر پول دادی و منم گفتم اینطور نیست که بازی‌ای در حد بازی‌های ویندوزی برای گنو/لینوکس بیاد و مفتی باشه. پس صحبت ایشون کلا محلی از اعراب نداره.

مسئله‌ی بعدی آزاد و اوپن سورس بودنه که بازم در حد غیر ممکنه (برای بازی‌ها و پروژه‌های بزرگ و پرخرج). بحث سر این که شما بتونی بازی‌های ویندوزی رو روی گنو/لینوکس اجرا کنی نیست (حداقل چیزی که من دارم راجع بهش صحبت میکنم)، اجرای بازی‌ها از طریق واین اونا رو آزاد و متن‌باز نمیکنه. اون starcraft هم که شما میگی اوپن سورس نیست.

با سلام.
شما هنوز فلسفه رو دقیق متوجه نشدی. هدف از اجرای بازی های ویندوز در واین اینه که نیاز به ویندوز رو که به قول شما بازی های خیلی بهتری داره بر طرف کنیم. شما به طور کلی همه نیاز هاتون در ویندوز رو می تونید در لینوکس بانرم افزار های اوپن بر طرف کنی و اونهایی رو هم که نمیشه می تونی از نسخه های ویندوزی در واین استفاده کنی. هدف استفاده از نرم افزار های باز هست ولی همیشه هم نمیشه مثلا به قول شما خیلی از بازی های با حال در ویندوز هستند. باز هم سوال رو متوجه نشدی چرا در لینوکس این بازی های رو نکنیم. در کنار این باز یها ، می تونیم از باز یهای متن باز با کیفیتی مثل urban terror هم استفاده کنیم.
دوست من  بازی های بزرگی مثل starcraft قرار بود اوپن عرضه بشه. (البته موتور سه بعدی بلیزارد همچنان بسته خواهد موند) . حالا تا شما دوستان خوب هی بگین نمیشه نمیشه میبینید که میشه.

نقل‌قول
منظورم واضحه! اینطور نیست که همه دنیا بازی‌ها رو کرک و بازی کنن. خیلی‌ها میخرن بازی رو، که اگر غیر از این بود شرکت‌های سازنده‌ی بازی (یا هر نرم‌افزار تجاری دیگه‌ای) ورشکست میشدن. کجای این مطلب برای شما گنگه؟!
راست می گی احتمالا میشه بگی کانونیکال با چی زندست. مگه اوبونتو که شما استفاده می کنی رایگان به دستت نرسیده. نمی دونم این درکش اینقدر سخته

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #21 : 17 خرداد 1390، 11:18 ق‌ظ »
نقل‌قول
راست می گی احتمالا میشه بگی کانونیکال با چی زندست. مگه اوبونتو که شما استفاده می کنی رایگان به دستت نرسیده. نمی دونم این درکش اینقدر سخته

کنونیکال هنوز که هنوزه به سوددهی نرسیده دوست خوبم! حالا اینو با مایکروسافت یا اپل یا ادوبی یا ... مقایسه کن.

بعدم مقدار زیادی از پیشرفت اوبونتو توسط کامیونیتی صورت میگیره نه خود کنونیکال.

و اینکه کلا بحث بازی با خود گنو/لینوکس متفاوته.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 17 خرداد 1390، 12:30 ب‌ظ »
نقل‌قول
کنونیکال هنوز که هنوزه به سوددهی نرسیده دوست خوبم! حالا اینو با مایکروسافت یا اپل یا ادوبی یا ... مقایسه کن.

با سلام
فکر کنم خدا قسمت کنه یک سفر با هم بریم هلند ببینم توی همین یک دونه کشور تبلیغات کانونیکال رو ببین تا متوجه بشی سود دهی داره یا نه. نه دوست من کانونیکال سود دهی داره ولی نه به اندازه مایکروسافت . مثل این می مونه که سود دهی شرکت dodge رو با تویوتا مقایسه کنی.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #23 : 17 خرداد 1390، 12:40 ب‌ظ »
نقل‌قول

با سلام
فکر کنم خدا قسمت کنه یک سفر با هم بریم هلند ببینم توی همین یک دونه کشور تبلیغات کانونیکال رو ببین تا متوجه بشی سود دهی داره یا نه. نه دوست من کانونیکال سود دهی داره ولی نه به اندازه مایکروسافت . مثل این می مونه که سود دهی شرکت dodge رو با تویوتا مقایسه کنی.
لازم نیست بریم هلند! کافیه یه نگاه به ویکی‌پدیا بندازیم یا توی گوگل سرچ کنیم. خیلی راحت‌تره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Canonical_Ltd
In a Guardian interview in May 2008, Mark Shuttleworth said that the Canonical business model was service provision and explained that Canonical was not yet close to profitability. Canonical also claimed it will wait for the business to turn into a profitable one within another 3 to 5 years. He regarded Canonical as positioning itself as demand for services related to Free Software rose.
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1390، 12:43 ب‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 17 خرداد 1390، 02:36 ب‌ظ »
پیش بینی دقیقی بوده

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #25 : 17 خرداد 1390، 03:24 ب‌ظ »
پیش بینی دقیقی بوده
فعلاً که هنوز خبری نشده. اگه به سود برسه قطعاً اعلام می‌کنه و خبرش اینترنت رو پر می‌کنه.  ;)

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 17 خرداد 1390، 03:33 ب‌ظ »
والا تبلیغاتشون که ترکونده اگه سود ندارند باید گنج قارون پیدا کرده باشند که اینطوری تبلیغ می کنن.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #27 : 17 خرداد 1390، 03:36 ب‌ظ »
والا تبلیغاتشون که ترکونده اگه سود ندارند باید گنج قارون پیدا کرده باشند که اینطوری تبلیغ می کنن.
سود خالص ندارن! نه که اصلا سود ندارن. یعنی سرمایه‌گذارش به اندازهٔ سرمایه‌ای که گذاشته، درنیاورده (به عبارتی خرجشون بیشتر از دخلشون بوده). البته برنامه‌نویس‌هاش (یا کارمندهاش) حقوق می‌گیرن! داریم در مورد سرمایه‌گذارش صحبت می‌کنیم.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #28 : 17 خرداد 1390، 04:30 ب‌ظ »
من بازی می کنم! 0AD بازی مورد علاقه من است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #29 : 17 خرداد 1390، 08:44 ب‌ظ »
من بازی نیمکنم ;D و توی بحثی که شد من با پدرام موافقم
در ضمن یه سوالی برام پیش اومد اونم اینه که!!! اگه قرار باشه بازی که تو لینوکس میکنیم مال ویندوز باشه چرا همون بازی رو تو ویندوزبازی نکنیم؟ ???