@ finaprp
من موندم شما که نمیتونی 4 تا کلمه با املای درست به کار ببری چطور بحث از مغالطه میکنی! خدا پدر گوگل و کپی/پیست رو بیامرزه که شده سواد لحظهای بیسوادان (البته کلی میگم، به شما برنخوره!)
من که دلایل رو گفتم، حالا شما میخوای خودتو گول بزنی، بزن!
@ snake
بحثی که پیش اومد و من پاسخ دادم فقط بر سر پول بود، doomhammer65ir گفت چقدر پول دادی و منم گفتم اینطور نیست که بازیای در حد بازیهای ویندوزی برای گنو/لینوکس بیاد و مفتی باشه. پس صحبت ایشون کلا محلی از اعراب نداره.
مسئلهی بعدی آزاد و اوپن سورس بودنه که بازم در حد غیر ممکنه (برای بازیها و پروژههای بزرگ و پرخرج). بحث سر این که شما بتونی بازیهای ویندوزی رو روی گنو/لینوکس اجرا کنی نیست (حداقل چیزی که من دارم راجع بهش صحبت میکنم)، اجرای بازیها از طریق واین اونا رو آزاد و متنباز نمیکنه. اون starcraft هم که شما میگی اوپن سورس نیست.
حالا این شما هستید که باید تکلیف خودتون رو مشخص کنید؛ اگر پایبند به نرمافزار آزادید که جز بازیهای اوپن سورس نباید روی گنو/لینوکس بازی دیگهای بکنید و اگر براتون فرقی نمیکنه پس این وسط سیستم عامل فقط میشه یه ابزار برای اجرای بازیهای پولی و متنبسته و فلسفهی اونم میشه کشک! و دیگه اصلا فرقی نمیکنه ویندوز باشه یا گنو/لینوکس.
منظور این جمله آخر رو من نفهمیدم.
منظورم واضحه! اینطور نیست که همه دنیا بازیها رو کرک و بازی کنن. خیلیها میخرن بازی رو، که اگر غیر از این بود شرکتهای سازندهی بازی (یا هر نرمافزار تجاری دیگهای) ورشکست میشدن. کجای این مطلب برای شما گنگه؟!