فکر میکنم خیلی از دوستانی که دارن راجع به رشته ی نرم افزار صحبت می کنن شناخت زیادی از این رشته ندارن....من ندیدم جایی چیزی راجع به میکروسافت باشه که بخواین بگین رشته ی نرم افزار همه اش شده میکروسافت..
شناخت یعنی چی؟ یکی بگه چه جوری می تونم از رشته نرم افزار شناخت پیدا کنم؟ رشتمون اینه ها مثلا! چه طور ندیدی؟! تو شبکه با چی کار می کنن! ویندوز یا لینوکس. تو برنامه نویسی ویژوال استودیو کار نمی کنند. و ...
بعضی اساتید بر اساس علاقه شخصی (که اینم به نظرم یه ضعفه که یادگیری باید شانسی باشه یعنی شانس بیاری استاد VB درس بده یا java یا به غول شما qt (شما می گید به اندازه کافی خوب هست. معیار اندازه کافی مشخص نیست در ضمن باز هم ویژوال استودیو است و صد درصد تو یه محیط آکادمیک نرم افزار کرک شده هستش! که باید آموزش داده بشه ) یک استاندارد مشخص که مشخص کنه استاد چی درس بده هر سال عوض بشه بر اساس نیاز جامعه و روز باشه وجود نداره. مثلا همین درسی که شما qt خوندید آموزش c هست. c هم زبان پایه و مهمی است ولی به شما qt درس داده. خوب این یعنی بی برنامگی در آموزش که یک جا یک چیزی خوند و فارغالتحصیل شد یک جا دیگه یک چیز دیگه!
تو دانشگاه باید با برنام ریزی هماهنگ یک چیزی رو بر اساس نیاز جامعه تدریس کنند نه اینکه یک سری درس رو برا رفع تکلیف و نمره دادن یاد بدن.
(ممکنه چند تا استاد باشن این طور نباشن) ولی از قدیم گفتن با یک گل بهار نمی شه!
شما رشته نرم افزار فارغ التحصیلاشو مثلا با پزشکی مقایسه کن آیا اون ها در اون رشت ای که درس خوندن در حد ابتدایی ترین چیزها لنگ می زنن که کسی که در اون رشته هم نیست خندش می گیره.
؛ «نمیشه تقصیر رو گردن فقط مسئولان نهاد و یا اینکه فقط گردن دانشجویان...»
پس نه فقط تقصیر مسئولانه نه فقط داشنجو و نه فقط استاد.
مقصر همه ان ها هستند از مسئول برنامه ریز بگیر تا من داشنجو.
عین فوتبال که تو باخت یا برد از مدیر تیم مقصرن تا بازیکن. نمی شه که (جدیدا مد شده) همه رو تبرئه کنیم و بگیم هیچ کی مقصر نیست ساختارها خرابن و ... در صورتی که اگر هیچ کس مقصر نیست پس چرا این مشکل وجود داره!
من خودمم رشتم نرم افزاره و الآن م دانشجو هستم ولی این دلیل نمی شه ضعف ا رو نبینم و رشتمو بی خودی خوب جلوه بدم. و به نظر من قصور مسئولین و هیات های علمی این رشته و تصمیم گیران این موضوع از همه بیشتره چون اون ها هستند که تصمیم گیر هستند.
پی نوشت:
یک سری مشکلات دیگه مثل مدرک گرایی و نا آشنایی به زبان خارجی هست که این مشکلات و مشکلات دیگه کلی اند و تو همه رشته ها هستند منظورم بیشتر تو این رشته بود.