سلام این نکته ی نمودار فعالیت انجمن ها از سوال ها و چیزهای هست که زیاد دربارش فکر کردم ! دلایل زیادی هم براش پیدا کردم البته به یه راه حل کلی هم رسیم
در باره انجمن خودمون خوب مسلما هر کاری وقتی شروع میشه توسط آدمایی شروع میشه که انگیزه زیادی داشتن و احتمالا به همراه احساس مسئولیت . این انجمن و یا تکنوتاکس را که مثال زدید همینجوری شروع شدن. ادمای اولی هرچی از دست و وقتشون بر میومد انجام دادن و بعد هم خسته شدن یا درگیر کارهای مهم تری توی زندگیشون شدن و به هر حال رفتن یا فعالیتشون کم شده! ولی از اون طرف کلی ادم جدید به واسطه همون ادم اولیا عضو این انجمن ها شدن و منطقا حالا نوبت اوناست (آدم جدیدا) ولی چیزی که من میبینم اینه که اون آدم جدیدا بیشتر از اون که وقتشون را روی بهبود مطالب و گذاشتن آجر روی آجرهای قدیمی این انجمن ها بزارن دارن مشغول صرفا ایراد گرفتن و نقد های کم حاصل و توبیخ دیگران و کشوندن تاپیک ها به بحثای انحرافی میشن !
واین جو جدا کردن مدیرا از خودتون خیلی برای من خنده داره !
)
خوب و اما در باره ویکی !
این صفحه را تالا دیدین اصلا چقدر توی ویکی چرخ زدید ؟! :
http://wiki.ubuntu.ir/RecentChangesاین صفحه روند فعالیت ها رو توی ویکی نشون میده ! خیلی خیلی کمه هروقت به این صفحه سر میزنم تا ببینم فعالیت جدیدی شده یا نه میبینم نخیر! با یک ماه پیش هیچ فرقی نکرده !
چیزی که هست ویکی رو کاربرا میچرخونن نه میریخی ها
معمولا با حرف زدن و شکایت کردن هم ویکی کامل نمیشه تو خودت میتونی شروع کنی یک صفحه ، ۱۰ خط ، روزی ۱۰ دقیقه روزی ۳۰ دقیه...... روی ویکی کار کنی ، باور کن حد اقل من با دیدن فعالیت تو خوشحال میشم و دنبال تو حرکت میکنم و منم چند خط دیگه به ویکی اضافه میکنم .
در باره وبلاگ ها خوب من هم خیلی وبلاگای لینوکسی رو دنبال میکنم و الان فید ریدم پر از وبلاگایی هست که مدت هاست به روز نشدن و از اون طرف وبلاگا جدیدی متولد شدن که تازه پیداشون کردم
و مطالبشون هم بد نیست و اگر زیاد موج منفی نشنوند شاید روز به روز بهتر بشن
اینم از درد و دل من