۱. همونطور که تو پست قبلی هم گفتم ما الان داریم از recaptcha استفاده میکنیم و ایمیل فعالسازی هم برای کاربر ارسال میشه. میتونید اینها رو در صفحه ثبتنام انجمن ببینید.
بطور آزمایشی در سایت دوباره ثبت نام کردم.
مشکل اصلی اسپمر برای این فروم خواندن عکس های امنیتی که این هم به راحتی شاید قابل دور زدن باشه.بجز این ، ثبت نام هیچ پیچیدگی دیگه ای نداره.
به این صورت برنامه نویس اسپمر قادر خواهد بود به راحتی از دست عکس امنیتی خلاص بشه.با ایجاد خطای عمد در هنگام ثبت نام، نو سازی عکس امنیتی برای صفحه دوباره نمایش داده شده در مرتبه دوم و سوم ساده تر خواهد بود پس از یکبار یا دوبار ثبت ناموفق بصورت مصلحتی برای بار بعدی عکس امنیتی قابل حدس زدن میباشد.لااقل با برنامه نویسی سی شارپ هم این امکان تا حدود زیاد برای یک برنامه نویس قابل دسترسی است یعنی طراحی یک ocr (مثه دوست خودم که با برنامه نویسی تا حدود زیادی از عهده این کار برامد). و بطور حتم اونها از ما خیلی جلوتر خواهند بود.
پس با این ترفند به راحتی می توان عکس امنیتی را دور زد و حدس زدن عکس را برای ربات تا حدود زیادی اسان خواهد کرد.(2-3 بار تلاش و سرانجام ثبت نام.در نهایت فعال سازی لینک کار زیاد سختی نباید باشه).
یا مثلا رمز عبور به راحتی با حداقل چند رقم قابل تولید خواهد بود و پیچیدگی قابل توجهی ندارد.مثلا اجبار به بکار بردن ترکیبی از حروف و ارقام را نداریم.( هر چند با بررسی محتویات (در صورت امکان) فیلد پسورد اسپم ها در پایگاه داده هم میتوان به نکات جالبی رسید که این دردسترس مدیر سایت خواهد بود.)
به نطر من بهترین راه استفاده از داشتن ترکیبی از سوالات تصادفی در بانک اطلاعاتی است.مثلا
در یکبار ثبت نام جمع 2 تصادفی عدد پرسیده بشه(سایت اصلی ابونتو).مزیتش اینکه خیلی ساده است و بسیار هم پرکاربرد.
در فراخوانی مجدد نام یک مرکز استان در کشور
قرار دادن عکس میوه ها و نوشتن نام انها در فیلد (تو یه سایت بیشتر ندیدم)
یا بار دیگه اسم امام جمعه موقت این هفته تهران پرسیده بشه!!! ( همین جوری گفتم
)
و ...
و بهترین راه حل:
پرسیدن سوال و دریافت جواب فقط بصورت فارسی:
نام این استان کشور با حرف ف شروع میشود؟
فارس
با کمک برنامه نویسی صفحه لاگین میشه این کار رو انجام داد.(کافی عدد اسکی ورودی به این فیلد رو چک کنیم اگر عدد اسکی مربوط به حروف انگلیسی بود امکان ثبت نام را با خطا مواجه کنیم)
(توی گوکل هم برای ریکاوری پسورد همچنین چیزی قرار داده شده البته به سبکی دیگر).
پس جواب باید حتما فارسی نوشته شود نه زبان دیگر (اسپمر تا اینجا که من دیدم فقط انگلیسی بود.)
البته این شرایط با فرض نداشتن خطا در معماری برنامه نویسی در صفحه وروی است.
۲. منظور اون سایت از اینکه میگه از حساب ایمیل یاهو و... استفاده نکنید اینه که وقتی ایمیل فعالسازی به یاهو فرستاده میشه یاهو اون رو میندازه تو پوشه اسپمها.
این جواب برای من قانع کننده نیست چون با فرض این نکته خوب براحتی با یک پیغام مناسب هم می توان پس از ثبت نام به کاربر تذکر داد که پوشه اسپم را چک کند.نه اینکه خود مدیر سایت ، دیتابیس رو مرتب برای ایمیل های یاهو و ... چک کند تا در صورت رویت پاک نماید.