انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل داغ کردن لینوکس در لپ تاپ hp  (دفعات بازدید: 11275 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
مشکل داغ کردن لینوکس در لپ تاپ hp
« : 29 خرداد 1390، 05:38 ب‌ظ »
سلام دوستان
من بعد ابنکه لپ تاپ خریدم به مشکلی در استفاده از لینوکس برخوردم . اون داغ کردن بیشتر لینوکس نسبت به ویندوز و کارکردن بیشتر از اندازه فن سی پی یو و مطابق اون خرد شدن اعصاب!:دی
من فکر میکردم این مشکل به خاطر کرنل جدید لینوکس هست که باگ داره ولی وقتی تو فروم انگلیسی اوبونتو چک کردم دیدم این مشکل از خیلی وقت پیش واسه لینوکس افتاده ! از سال ۲۰۰۸ تو اون فر.م کاربرا لینک پستارو دادن بهم و میگفتن علی رغم اعتراض کاربران به این مورد اصلا توجهی به رفع این مشکل لینوکس نمیشه!!! واقعا تعصف میخورم !!!
حالا شما دوستان بگید واسه این مشکل چیکار میشه کرد؟ چه راه کارهایی پیش رو داریم؟ باید لینوکسو بندازم دور و برگردم سراغ همون ویندوزی که همیشه ازش بد گفتم ولی با این همه بدیش باز میبینم از لینوکس خودمون سرتره!!!
لطفا راهنماییم کنید....
با تشکر....
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1390، 11:26 ب‌ظ توسط tHr »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: لینوکس داغ
« پاسخ #1 : 29 خرداد 1390، 07:51 ب‌ظ »
سلام دوستان
من بعد ابنکه لپ تاپ خریدم به مشکلی در استفاده از لینوکس برخوردم . اون داغ کردن بیشتر لینوکس نسبت به ویندوز و کارکردن بیشتر از اندازه فن سی پی یو و مطابق اون خرد شدن اعصاب!:دی
من فکر میکردم این مشکل به خاطر کرنل جدید لینوکس هست که باگ داره ولی وقتی تو فروم انگلیسی اوبونتو چک کردم دیدم این مشکل از خیلی وقت پیش واسه لینوکس افتاده ! از سال ۲۰۰۸ تو اون فر.م کاربرا لینک پستارو دادن بهم و میگفتن علی رغم اعتراض کاربران به این مورد اصلا توجهی به رفع این مشکل لینوکس نمیشه!!! واقعا تعصف میخورم !!!
حالا شما دوستان بگید واسه این مشکل چیکار میشه کرد؟ چه راه کارهایی پیش رو داریم؟ باید لینوکسو بندازم دور و برگردم سراغ همون ویندوزی که همیشه ازش بد گفتم ولی با این همه بدیش باز میبینم از لینوکس خودمون سرتره!!!
لطفا راهنماییم کنید....
با تشکر....

درود بر شما

دوست گلم اوبونتو نماینده بلامنازع و تام لینوکس نیست !!! بلکه یک توزیع غیر پایدار با جامعه کاربری خوب و داکیومنت فراوانه که بروز بودن رو فدای پایداری کرده ...
در صورتی که مشکل از باگ کرنل باشه راه خاصی نمیشه برای اون متصور بود (مگر آپدیت و بروزآوری کرنل) اما اگر این مشکل در اثر اجرای برنامه های کاربردی (اپلیکیشنز) باشه میتونید با کیل کردن اونها مشکل رو مرتفع کنید.
در ترمینال تایپ کنید :
sudo top
حالا برنامه ای که از CPU به میزان زیاد کار میکشه رو با وارد کردن k و سپس PID برنامه مورد نظر غیر فعال کنید.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #2 : 29 خرداد 1390، 07:59 ب‌ظ »
بهتره مشخص کنین که از کدوم توزیع گنو/لینوکس استفاده میکنید.
و اینکه توزیع های دیگه رو هم تست کردید؟ میزکار تاثیر زیادی داره. از کدوم میزکار استفاده میکنید و آیا میز کار دیگری رو تست کردین؟
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #3 : 29 خرداد 1390، 08:18 ب‌ظ »
بهتره مشخص کنین که از کدوم توزیع گنو/لینوکس استفاده میکنید.
و اینکه توزیع های دیگه رو هم تست کردید؟ میزکار تاثیر زیادی داره. از کدوم میزکار استفاده میکنید و آیا میز کار دیگری رو تست کردین؟
طبق این که دوستمون گفتن :
... وقتی تو فروم انگلیسی اوبونتو چک کردم دیدم این مشکل از خیلی وقت پیش ...

احتمالا دارن از اوبنتو استفاده میکنن !
آخه فکر نکنم دلیلی داشته باشه اگه با فدورا مشکل دارن برن توی انجمن اوبنتو دنبال راه حل رفع مشکل بگردن !!!!!!
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 29 خرداد 1390، 08:21 ب‌ظ »
سلام دوستان درود بر شما که پاسخ دادین
من تو توزیعو رو لپ تاپم چک کردم هر دو این مشکلو دارن!
۱) ubuntu 11.4
2) Arch linux new version with kde 4.6
من نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده win7 به راحتی رو لپ تاپم اجرا میشه و بدون داغ کردن ولی این لینوکسا هر ۲ رو لپ تاپم داغ داغ اجرا میشن:دی
من تو انجمن انگلیسی اوبونتو پرسیدم آیا این مشکل داغ کردن لینوکس به خاطر کرنل جدیده یا نه منو به پستی ارجاع دادن که از سال ۲۰۰۸ این مشکل برقرار بوده!!!
الان میگید چیکار کنم

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #5 : 30 خرداد 1390، 02:44 ب‌ظ »
اگه مشکل کرنل باشه شاید تو اپدیتا ی بعدی حل بشه
شما update manager تونو چک کنین ببینین اپدیت کرنل امده ؟
شاید با نصب اون مشکل حل بشه .

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 خرداد 1390، 07:43 ب‌ظ »
این مشکل کرنل مال چند سال پیشه که تا الان حل نشده و فکر نکنم به این زودیام حل بشه!!!!

آفلاین sisyphus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
« پاسخ #7 : 30 خرداد 1390، 08:31 ب‌ظ »
به نظرت نباید مدل لپتاپت رو بگی؟! :|

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 خرداد 1390، 09:21 ب‌ظ »
به نظرت نباید مدل لپتاپت رو بگی؟! :|
مگه فقط رو لپ تاپای خاص این مشکل بوجود میاد؟
Hp Dv6 6080
البته با ویندوز هیچ مشکلی ندارم...
فقط با لینوکس مشکل دارم!!! که cpu فنش هی شروع به کار کردن میکنه!!!

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #9 : 30 خرداد 1390، 10:51 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
بله به لب تاپتونم ربط داره
اکثر این لب تاپ ها این مشکلو ندارن به خصوص در dell اما بعضی هاش اینطوری میشن
ان شاالله که دوستان بتونن کمکتون کنن
درضمن عنوان تاپیکتون رو عوض کنید بهتره. شاید دوستانی که مشکل شمارو داشتن بتونن کمکتون کنن.
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1390، 10:53 ب‌ظ توسط Darknight »

آفلاین sisyphus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
پاسخ به: مشکل داغ کردن لینوکس در لپ تاپ hp
« پاسخ #10 : 31 خرداد 1390، 06:43 ق‌ظ »
راه حل منطقی اینه کرنل‌های جدیدتر رو امتحان کنی.
به جز اون همین الان هم می‌تونی با مسئولیت خودت با یه سری تنظیمات مربوط به فرکانس کاری CPU و مدیریت Fan‌هات ور بری. اینجوری مشکل حل می‌شه، ولی باید بدونی که داری چیکار می‌کنی. دنبال CPU freq scaling و fan control بگرد.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #11 : 31 خرداد 1390، 11:42 ق‌ظ »
من که چنین مشکلی ندارم  :D لپ تاپ من بسیار آرامه
دلیلش رو نمیدونم ولی چند توضیع رو نصب کردم داغ کرد.آخرین بار پارسیکس و سوزه رو نصب کردم هردوش خوب کار میکنه

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #12 : 31 خرداد 1390، 11:57 ق‌ظ »
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید....
با تشکر....

درود

این که می گید داغ می کنه به تنهایی چیزی رو نشون نمی ده
برنامه های زیادی هست که دمای سیستم یا cpu رو نشون می ده

اگر می تونید دمای سنسور هایی که دارید مثل رمای هارد cpu و سیستم رو در ویندوز و لینوکس در شرایط مختلف چک کنید و اینجا بگید وضعیت چطور هست

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 31 خرداد 1390، 12:58 ب‌ظ »
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید....
با تشکر....

درود

این که می گید داغ می کنه به تنهایی چیزی رو نشون نمی ده
برنامه های زیادی هست که دمای سیستم یا cpu رو نشون می ده

اگر می تونید دمای سنسور هایی که دارید مثل رمای هارد cpu و سیستم رو در ویندوز و لینوکس در شرایط مختلف چک کنید و اینجا بگید وضعیت چطور هست

ممنون دوستان از پاسختون
من واسه پیدا کردن دمای سخت افزارا تو لینوکس از چه برنامه ای میتونم استفاده کنم؟
نقل‌قول
راه حل منطقی اینه کرنل‌های جدیدتر رو امتحان کنی.
به جز اون همین الان هم می‌تونی با مسئولیت خودت با یه سری تنظیمات مربوط به فرکانس کاری CPU و مدیریت Fan‌هات ور بری. اینجوری مشکل حل می‌شه، ولی باید بدونی که داری چیکار می‌کنی. دنبال CPU freq scaling و fan control بگرد.
ارسال شده در: دیروز در ساعت 21:51:44 بعدازظهر
کرنل ۳ رو میشه رو اوبونتو ۱۱۱.۴ نصب کرد؟ یا کرنل های قدیمی؟ میخوام اینکارو واسه Arch هم انجام بدم مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
این کارایی که گفتین خطرناکه؟ امکان داره به سیستم آسیب بزنه؟
نقل‌قول
من که چنین مشکلی ندارم  Cheesy لپ تاپ من بسیار آرامه
دلیلش رو نمیدونم ولی چند توضیع رو نصب کردم داغ کرد.آخرین بار پارسیکس و سوزه رو نصب کردم هردوش خوب کار میکنه
میشه بگید با کدوم توزیع ها مشکل داشتید؟
مشکل من اینه که فن سی پی یو تو لینوکس خیلی کار میکنه و صدای زیادی ایجاد میکنه! ولی تو ویندوز به قول اون آهنگ همه چی آرومه...:دی
سوزه ای که نصب کردین از کدوم کرنل استفاپه میکنه و ورژنش چنده؟
مگه پارسیکس اوبونتو بیس نیس لابد اونم مشکل ایجاد میکنه!!!

یه نکته رو لازم میدونم بگم!
لپ تاپم ۲ کارت گرافیک داره یکیش رو برد سی پی یو هست ( sandy bridge) و یکیشم Ati هست الان سیستم داره از همون مال سی پی یو استفاده میکنه و این مشکلات ایجاد میشه البته با هر دو گرافیک تو ویندوز هیچ مشکلی نداشتم
و اما در مورد فعال کردن گرافیک Ati اومدم اونو به صورت دستی نصب کنم که نصب شد ولی بعد نصب هر کاری کردم Ati catalyst یاز نشد! و ارور میده! رفتم سراغ مخازن اوبونتو و از اونجا نصب کردم حالا تو قسمت Additional Driver کارت گرافیک نصبه ولی unity 2d اجرا میشه و اصلا گرافیک سه بعدی فعال نیس بازم Ati catalyst ارور میده! و بازم با این گرافیک که نیمه نصب شده هست همون مشکل کار کرد بیشتر فن و داغی سیستمو دارم!!!
لطفا کمکم کنید
با تشکر

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #14 : 31 خرداد 1390، 01:08 ب‌ظ »
برنامه های گرفیکی زیادی هست ولی من در kde از یک پلاسمو اید استفاده می کنم و در سیستم مانیتور هم میشه چک کرد

اگر از lm_sensors استفاده می کنید  (اگر نصب نیست نصبش کنید) می تونید به راحتی با
sudo sensors
دما رو ببینید

برای هارد هم از smartctl

sudo smartctl -A /dev/sda | grep Temp

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux