سلام دوستان
من بعد ابنکه لپ تاپ خریدم به مشکلی در استفاده از لینوکس برخوردم . اون داغ کردن بیشتر لینوکس نسبت به ویندوز و کارکردن بیشتر از اندازه فن سی پی یو و مطابق اون خرد شدن اعصاب!:دی
من فکر میکردم این مشکل به خاطر کرنل جدید لینوکس هست که باگ داره ولی وقتی تو فروم انگلیسی اوبونتو چک کردم دیدم این مشکل از خیلی وقت پیش واسه لینوکس افتاده ! از سال ۲۰۰۸ تو اون فر.م کاربرا لینک پستارو دادن بهم و میگفتن علی رغم اعتراض کاربران به این مورد اصلا توجهی به رفع این مشکل لینوکس نمیشه!!! واقعا تعصف میخورم !!!
حالا شما دوستان بگید واسه این مشکل چیکار میشه کرد؟ چه راه کارهایی پیش رو داریم؟ باید لینوکسو بندازم دور و برگردم سراغ همون ویندوزی که همیشه ازش بد گفتم ولی با این همه بدیش باز میبینم از لینوکس خودمون سرتره!!!
لطفا راهنماییم کنید....
با تشکر....
درود
این که می گید داغ می کنه به تنهایی چیزی رو نشون نمی ده
برنامه های زیادی هست که دمای سیستم یا cpu رو نشون می ده
اگر می تونید دمای سنسور هایی که دارید مثل رمای هارد cpu و سیستم رو در ویندوز و لینوکس در شرایط مختلف چک کنید و اینجا بگید وضعیت چطور هست
ممنون دوستان از پاسختون
من واسه پیدا کردن دمای سخت افزارا تو لینوکس از چه برنامه ای میتونم استفاده کنم؟
راه حل منطقی اینه کرنلهای جدیدتر رو امتحان کنی.
به جز اون همین الان هم میتونی با مسئولیت خودت با یه سری تنظیمات مربوط به فرکانس کاری CPU و مدیریت Fanهات ور بری. اینجوری مشکل حل میشه، ولی باید بدونی که داری چیکار میکنی. دنبال CPU freq scaling و fan control بگرد.
ارسال شده در: دیروز در ساعت 21:51:44 بعدازظهر
کرنل ۳ رو میشه رو اوبونتو ۱۱۱.۴ نصب کرد؟ یا کرنل های قدیمی؟ میخوام اینکارو واسه Arch هم انجام بدم مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
این کارایی که گفتین خطرناکه؟ امکان داره به سیستم آسیب بزنه؟
من که چنین مشکلی ندارم Cheesy لپ تاپ من بسیار آرامه
دلیلش رو نمیدونم ولی چند توضیع رو نصب کردم داغ کرد.آخرین بار پارسیکس و سوزه رو نصب کردم هردوش خوب کار میکنه
میشه بگید با کدوم توزیع ها مشکل داشتید؟
مشکل من اینه که فن سی پی یو تو لینوکس خیلی کار میکنه و صدای زیادی ایجاد میکنه! ولی تو ویندوز به قول اون آهنگ همه چی آرومه...:دی
سوزه ای که نصب کردین از کدوم کرنل استفاپه میکنه و ورژنش چنده؟
مگه پارسیکس اوبونتو بیس نیس لابد اونم مشکل ایجاد میکنه!!!
یه نکته رو لازم میدونم بگم!
لپ تاپم ۲ کارت گرافیک داره یکیش رو برد سی پی یو هست ( sandy bridge) و یکیشم Ati هست الان سیستم داره از همون مال سی پی یو استفاده میکنه و این مشکلات ایجاد میشه البته با هر دو گرافیک تو ویندوز هیچ مشکلی نداشتم
و اما در مورد فعال کردن گرافیک Ati اومدم اونو به صورت دستی نصب کنم که نصب شد ولی بعد نصب هر کاری کردم Ati catalyst یاز نشد! و ارور میده! رفتم سراغ مخازن اوبونتو و از اونجا نصب کردم حالا تو قسمت Additional Driver کارت گرافیک نصبه ولی unity 2d اجرا میشه و اصلا گرافیک سه بعدی فعال نیس بازم Ati catalyst ارور میده! و بازم با این گرافیک که نیمه نصب شده هست همون مشکل کار کرد بیشتر فن و داغی سیستمو دارم!!!
لطفا کمکم کنید
با تشکر