این رمیستر برای من دنیایی تمرین و آموزش داشته و داره و این بزرگترین نتیجه اش برای من بوده.
مطمئنا همینطوره و این خیلی عالیه که یه کاربر اینقدر مشتاق به یادگیری باشه، ولی بنده گفتم فایدهای در انتشار (ریلیس) اون نیست نه اینکه برای شما فایدهای نداشته!
اگر بخوایم حرفهای شما رو ملاک قرار بدیم، پس اصلا چه نیازی به رمیستر داریم که خیلیا برای خودشون دارن چنین توزیعهایی تهیه می کنن؟
آفرین، نکته دقیقا همینه، خیلیا
برای خودشون تهیه میکنن، نه برای انتشار عمومی یا به عنوان یه پروژه! در واقع یا به عنوان یک hobby این کار رو میکنن یا برای اینکه همیشه یک توزیع آماده و باب میل خودشون داشته باشن. داستان دیسترو/ریمستر با ریمسترهای شخصی کاملا متفاوته.
الان مواردی رو که شما در مورد ریمسترت ذکر کردی مرور میکنیم:
*
بسیاری از پکیجهای غیرضروری و اضافی حذف شدن؛ همه به راحتی میتونن انجام بدن
*
کارایی سیستم عامل بهینه تر شده؛ دقیقا چی بهینه شده و چطوری؟! هزار تا راه برای بهینه سازی وجود داره
*
تا اونجا که امکانش بوده محیط رو ساده کردم؛ اولا که اسکرین شات چیز دیگری میگه، دوما گنوم 2 به صورت پیش فرض فوق العاده سادست (2 تا پنله)، چی رو شما ساده کردی؟!
*
آخرین بسته های به روز رسانی و کلیه کدکهای صوتی و تصویری، جاوا و Flash Player از پیش نصب شدن؛ بازم همه به راحتی میتونن انجام بدن، همچنین تعداد زیادی توزیع که این کار رو به صورت پیش فرض انجام میدن وجود داره، مثل مینت
در واقع ریمستر شما هیچ چیز خاص و منحصر به فردی که انتشار عمومی اون رو توجیه کنه یا بشه اسم پروژه روش گذاشت نداره، یه ماجراجویی شخصی بوده...
چیزی که من میگم اینه که بهتره شما وقت و مهارتت رو صرف چیزی کنی که قبلا جواب خودش رو پس داده و به کمک امثال شما هم احتیاج داره...