زیاد پیچیده نیست اینها آمریکا را کافر حربی می دانند و استفاد از محصولاتش به صورت کرک شده را مباح. فقط محصولاتی که در کشورهای اسلامی تولید شود را باید کپی رایتش را رعایت کرد این خیلی ممه پیچید کردن نیست.
اینجا حقوق معنا ندارد تکلیف معنا دارد. شما مکلفید نه محق!
در پست پیشین نیز عرض شد ما در باب دین صاحب دانش تمییز سره از ناسره نیستیم که بخواهیم در مود اون دم بزنیم و اظهار فضل کنیم (خودم رو میگم) ...
فرضا اگر چنین حکمی هم داده شده باشه امت رو ملزم به نقض کپی رایت (به عنوان یک فریضه دینی) نمیکنه.
باز هم فرض بر این که فقط آمریکا کافر حربی محسوب بشه ، در این صورت فقط کپی رایت محصولاتی که توسط دولت (تاکید میشه دولت نه ملت) آمریکا تولید و توسعه داده میشن قابل نقضه.
زیر پا گذاشتن حقوق معنوی سایرین بنا به شارع مقدس کاری حرام و جز حق الناس محسوب میشه.
مبانی دین رو نباید تفسیر به رای نمود و گرنه از هر حکمی با کمی تغییر در نحو میشه چندین معنا استخراج کرد ( به اصطلاح خودمون براش چندین درخت پارس قابل رسمه)
دولت منظورشون نبوده چون در سوال دیگر در جای دیگر گفته شد اگر شرکت خصوصی بود و از اقدامات آن دولت هم طبعیت کرد کافر حربی است نه تنها آمریکا بلکه فرانسه و ... هم همچنین.
>> در پست پیشین نیز عرض شد ما در باب دین صاحب دانش تمییز سره از ناسره نیستیم که بخواهیم در مود اون دم بزنیم و اظهار فضل کنیم (خودم رو میگم) ...
ببخشیدا ! ولی عرض شما مربوط به این می شه که من از خودم در آورده باشم. نا سلامتی به سایت به مرجع لینک دادم و چند تا استفتا رو گذاشتم. ایشون گفته خیلی واضح که نقض کپی رایت شرکت ها و دولتهای طرفدار کافر حربی (و کافر حربی یعنی فرانسه، انگلیس، آمریکا و ...) مجاز است. و اظهار فضل ما حق ماست شما رو نمی دونم می خوای چه جوری زندگی کنی!! یعینی ما قدرت جدایی سره از ناسره. (منظور همون بدو خوب) به قول من چپ و راستمون رو هم نداریم؟ و خودم می دونم چی خوبه چی بده و نیاز به ....
و به خاطر همینه که اومدم سمت دنیای آزاد گنو/لینوکس.
>> فرضا اگر چنین حکمی هم داده شده باشه امت رو ملزم به نقض کپی رایت (به عنوان یک فریضه دینی) نمیکنه
من اینجوری گفتم! گفتم گفته کپی رایت فقط برای محصولات امت اسلام باید رعایت شه و برای کفار حربی مثل دول غربی و شرکتهای طرفدار دول غربی و شاید کشورهای کمونیستی (شاید به خاطر روابط خوبشون با چین و ونزویلا اینو فاکتور بگیرن) مجاز است.
>>
باز هم فرض بر این که فقط آمریکا کافر حربی محسوب بشه ، در این صورت فقط کپی رایت محصولاتی که توسط دولت (تاکید میشه دولت نه ملت) آمریکا تولید و توسعه داده میشن قابل نقضه.
خیر همه شرکتای طرفدار سیسات خارجی آمریکا مثل مایکروسافت و ... رو هم می گن، اگر می گی نه برو استفتا کن ثابت کن که منظورشون فقط دولت آمریکا یا اسراییله نه بقیه شرکتها و کشور ها.
>> زیر پا گذاشتن حقوق معنوی سایرین بنا به شارع مقدس کاری حرام و جز حق الناس محسوب میشه.
آره جز کافر حربی که:
؛این کار جز با رضایت تولید کنندگان اصلی آن جایز نیست، مگر در صورتی که از کفار حربی باشند، که در این صورت اشکالی ندارد. ؛اول دانش بعد اظار نظر کردن. خیلی از احکام با غید موئمن یا مسلم محدود می شن و کفار و یا کفار حربی استسنا. که مواردش تو رساله ها زیاده.
مثلا نگا کردن به زن کافر بی حجاب گناه نیست (نگاه به تصاویر مستهجن از کافران رو شامل نمی شه) یا ....
مبانی دین رو نباید تفسیر به رای نمود و گرنه از هر حکمی با کمی تغییر در نحو میشه چندین معنا استخراج کرد ( به اصطلاح خودمون براش چندین درخت پارس قابل رسمه)
این واضحه که مراجع تقلید که صاحب فتوی در امور دینن و مفتی هستند کپی رایت محصولات دول غربی (رابطه سیاسی خوبی با ایران ندارن) و کمپانی های طرفدار آنان (و یه مرجع گفته بود که شرکتهایی که اگر از اقدامات آنان نیز راضی باشند هم شامل کافر حربی اند) را مباح و بی اشکال می دانند. (اینو نمی دونم که رعایت کردن کپی رایت این نوع محصولات جایز است یانه چون شاید بگن کمک کردن به کافر حربی محصوب می شه و جایز نیست.)