0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نمیدونم چرا ولی اصلا از kde خوشم نمیاد با اینکه قابلیت شخصی سازی بالایی داره . گنوم رو خیلی بیشتر ترجیح میدم
بلاخره سلیقه هستش اینم گنوم جدید من
نقلقول از: sameet در 01 تیر 1400، 10:51 قظبلاخره سلیقه هستش اینم گنوم جدید من خیلی هم عالی راستی اگه اجازه بدید من دارم اموزش شخصی سازی درست میکنم یک مقدار از مال شما الهام بگیرم اون نوار بالا رو
زشت شده؟ من که حالم بد شده جدا از شوخی داشتم برای اموزش درست میکردم گفتم اینجا هم بزارم
نقلقول از: Mehr32 در 02 تیر 1400، 03:07 بظزشت شده؟ من که حالم بد شده جدا از شوخی داشتم برای اموزش درست میکردم گفتم اینجا هم بزارم راستش من در عجبم اموزش لینوکس اونم با همچنین ستاپی ؟؟؟؟ اخه درسته ؟؟؟؟
نقلقول از: sameet در 02 تیر 1400، 03:19 بظنقلقول از: Mehr32 در 02 تیر 1400، 03:07 بظزشت شده؟ من که حالم بد شده جدا از شوخی داشتم برای اموزش درست میکردم گفتم اینجا هم بزارم راستش من در عجبم اموزش لینوکس اونم با همچنین ستاپی ؟؟؟؟ اخه درسته ؟؟؟؟ گفتم شاید کسی دلش یاد ویندوزد کنه فکر نمیکنم اشتباه باشه خیلی از توزیع ها هدفشون همینه ولی خودم هم خوشم نمیاد اموزش شخصی سازی میزکار هست یکیش اینه شاید شبیه مک هم درست کردم
نقلقول از: Mehr32 در 02 تیر 1400، 03:26 بظنقلقول از: sameet در 02 تیر 1400، 03:19 بظنقلقول از: Mehr32 در 02 تیر 1400، 03:07 بظزشت شده؟ من که حالم بد شده جدا از شوخی داشتم برای اموزش درست میکردم گفتم اینجا هم بزارم راستش من در عجبم اموزش لینوکس اونم با همچنین ستاپی ؟؟؟؟ اخه درسته ؟؟؟؟ گفتم شاید کسی دلش یاد ویندوزد کنه فکر نمیکنم اشتباه باشه خیلی از توزیع ها هدفشون همینه ولی خودم هم خوشم نمیاد اموزش شخصی سازی میزکار هست یکیش اینه شاید شبیه مک هم درست کردممن که نه فکر هم میکنم هیچ کسی دیگه ای از ویندوز خوشش بیاد ( حداقل گنو/لینوکسی )اگه مک بود حداقل یک چیزی
نقلقول از: Mehr32 در 02 تیر 1400، 03:07 بظزشت شده؟ من که حالم بد شده جدا از شوخی داشتم برای اموزش درست میکردم گفتم اینجا هم بزارم نه اتفاقا خوشم اومد. دست کمی از دسکتاپ ویندوز ۱۰ و ۱۱ نداره.