به یاد یونیتی
ببخشید شما چطور نوار عنوان و کلید های باز و بسته و مینیمایز رو آورید توی پنل؟ جالب شد برام.
ولی با این حال هیچ شخصی سازی میزکاری تجربه یونیتی رو نمیده. برید اوبونتو یونیتی ۲۱٫۱۰ نصب کنید و با کامپیز لذت ببرید.
البته من داشتم پاکش کردم یکم برام تکراری شده بود ولی الان چند وقته از گنوم ۳ خیلی خوشم اومده و اوبونتو ۲۰٫۰۴ نصب کردم و راضیم و تکراری نشده ولی می ترسم تا سال ۲۰۲۵ پشتیبانی اوبونتو ۲۰٫۰۴ تموم شه اونوقت چی کار کنم؟ باید گنوم ۳ رو ببوسم بزارم کنار؟
پس تکلیف سلیقه چی میشه؟
راهی هست که بشه گنوم ۳ رو روی نسخه های جدید اوبونتو داشت که نه سیخ بسوزه نه کباب؟ (ناپایدار نشه)
توی یک تاپیک پرسیده بودم مگه ساختار لینوکس جوری نیست که همه برنامه ها و کتابخانه هاشون باید با هم هماهنگ باشن پس چجوری میشه که میشه نسخه قدیمی از یک نرم افزار رو نصب کرد گفتند توی این شرایط برنامه در home نصب میشه.
پس چرا در مورد نصب گنوم ۴۰ روی اوبونتو ۲۰٫۰۴ پرسیده بودم گفتند که ناپایدار میشه و توزیع رو خراب می کنه؟ (البته قبلا فکر می کردم گنوم ۴۰ چیز باحالیه برم تستش کنم ببینم چجوریه بخاطر همین می خواستم این کارو کنم ولی الان گنوم ۳ رو می خوام)
من از Droidian استفاده میکنم که سنگینتره از موبیان. ولی همین هم حدود دوازده ساعت باتری نگه میداره. داغ نمیکنه. حدود دو گیگابایت رم مصرف میکنه در استفاده عادی. تجربه اش از اندروید بهتره. دوربینش هم کار میکنه.
مشکل اصلیم رو این گوشی پشتیبانی نشدن یه سری ویدیوهاست.
روی کامپیوتر لینوکس تقریباً به خوبی پشتیبانی میشه ولی برای موبایل چرا خودتون رو اذیت می کنید؟ امنیت که توی موبایل معنی نمیده.
الان اکثرا همه ی نرم افزار های کاربردی برای اندروید و iOS منتشر شدند سیستم عاملی که نرم افزار درست حسابی پیدا نشه به درد نمی خوره.
به قول لینوس توروالدز مردم از سیستم عامل استفاده نمی کنند. سیستم عامل رو برای این دارند که نرم افزار هاشون رو روش اجرا کنند.