هیچ وقت نتونستم با سه تا چیز کنار بیام
گنوم
گنوم وافعا زشته تا وقتی kdeو سینامون هست چرا اون
وقتی یکی که KDE داره به گنوم میگه زشت:
قصد ندارم موضوع بحث به سمت نزاع همیشگی KDE و Gnomeبره.اصلا هم موافق این موضوع نیستم.محیط دسکتاپ یه چیز کاملا سلیقه ایه.اتفاقا من KDE دارم ولی فکر میکنم گنوم خیلی خوشگل تره.گنوم طراحی صاف و صیقلی داره و تو اکثر توزیع های محبوب و معروف دسکتاپ پیشفرض هستش.من واقعا محیط گنوم رو دوست دارم.از نظر زیبایی و طراحی و منحصربه فرد بودن خیلی حرف ها رو برای گفتن داره.به روزه و برای صفحات تاچ بهینه شده.حتی شنیدم طراحی Responsive داره و حتی روی موبایل ها هم هماهنگ و بهینه هستش
اما همونطور که گفتم من سنت گرا هستم و به دلیل این که Workflow محیط KDE سنتی هستش برام کار با محیط KDE راحت تره و به همین دلیل KDE رو نصب کردم.برای من Workflow و میزان مصرف حافظه اصلی و سرعت اجرا مهم تر از زیبایی بوده.و گنوم چون توی نسخه های جدید مصرف حافظه بالایی داره و سخت افزار بهتری میخواد به همین خاطر ترجیح دادم KDE رو نصب کنم.البته این رو از معایب گنوم نمیدونم.چون به هرحال گنوم 42 نیازمندی سخت افزاری بالاتری رو نیاز داره و لپ تاپ من قدیمیه و بروز نشده.و از این نظر که گنوم سنگین تره به نظرمن ایرادی به گنوم وارد نیست.قانون مور هم همین رو میگه.KDE و گنوم هر دو قدرتمند هستند و هر دو هم طرفدارای خودشون رو دارند.یه نکته دیگه که من KDEرو دوست دارم.اغلب نرم افزارهای KDE رو دوست دارم.مثل Kdenlive و Krita و Konsole و ...