توی پلاسما چون خودش زشته، افراد میرن سمت سفارشیسازی که از اون زشتی فرار کنن. گرچه نتیجه همیشه زشتی بیشتره؛ چون پیشگزیدهاش زیباترین حالتیه که میشه از پلاسما درآورد!
درواقع دلیل اینکه در KDE خیلی شخصی سازی میکنن اینه که امکانات شخصی سازی زیادی داره و اون قسمت هاش طراحی شده برای این کار ، و دلیل اینکه در گنوم کمتر شخصی سازی میکنن اینه که امکانات شخصی سازی کمتری داره ،
اگر کاربرا رو به دو گروه <علاقه مند به شخصی سازی> و <بی تفاوت به شخصی سازی> تقسیم کنیم ، گروه اول به احتمال بیشتری KDE استفاده میکنن و گروه دوم به احتمال بیشتری غیرKDE ،
پس این ربطی به زشتی و زیبایی نداره ، زشتی و زیبایی یک مقدار نسبیه و از دید هرکسی ممکنه متفاوت باشه ، البته که ما میتونیم نظر خودمون رو همیشه عنوان کنیم ، مثلا من میتونم بگم از نظر من گنوم زشته و چون دارم نظر شخصی خودم و میگم مسئله ای نداره ، ولی وقتی بیام بگم کلا گنوم زشته (به عنوان یک واقعیت بدیهی عنوانش کنم و از نظر و طرف همه این و نقل قول کنم) اونموقع دارم شر و ور میگم چون این حرف درست نیست ،
البته که این کل کل ها رو من خودم هم دوس دارم و بعضی وقتها عامدانه حرفی میزنم که با یک مخالف نظر کل انداخته باشم : )
ولی همیشه سعی میکنم حواسم باشه که از <به نظر من> به جاش و درست استفاده کنم .