ممنون.تو فروم دبیان دیدم توضیحتون رو.من که رفتم با کلی وقت گذاشتن zevenos رو نصب کردم که واقعا kdeاش خیلی خیلی \ایداره.اولین kde ایه که اینقدر دووم آورده رو کامپیوترم.حتی از سوزی ۱۱.۴ هم خیلی سر تره!فقط یه مشکل باهاش دارم: http://debian-ir.com/community/index.php?topic=1394.0
اون پایین کدوم داک هست؟آوانته؟
بعدش اون پلیر تو داکبارتون چیه؟
این مشکل به خاطر کرنله من خودم با کارت صدا مشکل داشت و هی می اومد همون رو منتها برای کارت صدام می گفت یعنی دو تا درایور رو هی می گفت اضافی ان پاک کن! کرنل 2.6.29 بتا رو خودم با درایور انویدیا دستی نصب کردم مشکل و به جز فایلهای ضروریم بیشتر فایلهای داخل دارتیشن home رو ئاک کردم. اومدم مشکلم حل شد.
در ضمن من یه مشکل دیگه با kwin داشتم که هر وقت پنجره ای با تعداد وایدگت های زیاد رو resize می کردم freaze می شد و compiz رو جاش استفاده می کنم و هیچ فریزی تو کار نیست. آیا kwin از cpu استفاده می کنه و compixz از gpu؟ hgfji مشکل kwin زمانی بیشتر و حادتر می شد که oxygen transparent رو به عنوان تم نصب می کردم.
dock با kde بهتر کار می کنه و حتی منو هاش هم خوب کنفیگن و gtk نیستند بر خلاف cairo.
و اون Player هم یه نسخه بهبود یافته از smplayer هستش که بهش امکانات زیادی مثل تغییر اینترفیس (ایترفیس های خیلی) زیبا داره و با qt هم است.