به نظر می رسه جالب باشه
دو تا سوال درباره pc bsd:
یعنی چی که نرم افزار لینوکس روش نصب می شه؟یعنی من فایل های deb که تو ابونتو نصب می کنم رو می تونم روش نصب کنم؟
درایور کارت گرافیک nvidia لینوکس رو می تونم رو این نصب کنم یا درایور مخصوص این جداست؟
در حال حاضر آخرین نسخه فاینالش کدومه؟نسخه فاینال بعدی کی میاد؟
من که جوابمو نگرفتم
نه اینطور که میگی نیست (با اینکه با نصب Port مربوطه میشه) . بعضی از برنامه ها فقط روی لینوکس کامپایل و تست شدن ، تیم PC-BSD اینا رو برای BSD هم پورت کرده. مثلا Docky یه نمونش.
درایورها رو همه رو در خودش داره ، بعد اتمام نصب ازت میپرسه کارتت چیه و بعد میپرسه کدوم درایور رو میخوای. خیالت راحت از این بابت
آخرین نسخش در حال حاضر 9.1 هست. نسخه بعدی احتمالا سال بعد (۹.۲ ) . چون FreeBSD و کلا BSD ها روند توسعشون کند هست.
اشتباه میکنی آقای حقیری جان
فایل های باینری گنو/لینوکس هم میشه رووی پی سی بی اس دی یا کلا فری بی اس دی نصب کرد مشکلی نداره ! الان من چندتا برنامه میخواستم که تووی پورتا نبود و فایل دبیانشو نصب کردم عزیزم !
میاد شبیه سازی میکنه دبیان رو ! ولی اصلا توصیه نمیشه چون کرش زیاد میشه !
درایور ها هم حتما باید از پورت نصب کنید به دلیل پایداری یاسر جان اما پی سی بی اس دی خودش میشناسه گرافیک رو ،،، من باهاش مشکلی ندارم با اینکه اپتیموس هستم جزء صدای فن که منو اذیت نمیکنه ! در کل خیالت راحت باشه پی سی بی اس دی ۹.۱ رو دانلود کنو نصب کن بهترین پی سی بی اس دی هست که توو عمرم دیدم ! خیلی عالیه ! سورس هم بخوای نصب کنی مشکلی نیست راحت میتونی نخواستی هم کامپایل کنی پورت های فری بی اس دی هر روز تعداد زیادی پکیج بهشون اضافه میشه و پیدا نکردی کافیه درخواست بدی هر چه سریع تر برات میزارنش ! کلا توسعه دهنده های باحالی داره :دی
پی سی بی اس دی ، دی وی دی نسخه ۹.۱ رو نصب کنید که فوق العاده است !!! در حدی عالیه که من یه توسعه دهنده ی فری بی اس دی رو میشناسم که بخاطر این نسخه ول کرد فری بی اس دی رو !!! ضرر نمیکنید :دی
== ویرایش ==
خود پی سی بی اس دی یه پکیج منیجر داره به اسم اپ کافی که کلا میتونی از اونجا برنامه هاتو نصب کنی و باینری هستن و تو فقط کافیه دکمه ی نصب رو بزنی ! هر روز هم کلی پکیج میاد تووش