لینوس توروالدز گنوم ۳ را افتضاح نامید و حال از XFCE استفاده می کند. همچنین این بنیان گذار لینوکس تقاضای تجدید پشتیبانی و توسعه ی گنوم ۲ را کرده است. نظرات او در این باره در گوگل پلاس و همچنین در اینجا نوشته شده است.
به گفته ی لینوس توروالدز:
من محیط سابق دسکتاپ خود را دوست داشتم. تا حال کسی را ندیده ام که از این دسکتاپ خوشش آمده باشد.
نه اینکه من مشکلات درایوری با گنوم ۳ نداشته باشم. اما حتی بدون این مشکلات گنوم ۳ غیر قابل قبول است.
چرا نمیتوانم بر روی دسکتاپ خود shortcut داشته باشم!؟ چرا از Wobbly Windows پشتیبانی نمی شود. چرا کاربرد دسکتاپ را کاهش می دهیم؟ چرا بعضی فکر کرده اند فکر خوبی است که برای هر کاری به دکمه ی Activities برویم؟ چرا توسعه دهندگان کاری کردند که انجام هر کاری به روی گنوم ۳ بسیار مشکل و آزاردهنده باشد؟
سالها پیش از این مایوس بودم که از نظر توسعهدهندگان گنوم remap کردن دکمههای ماوس برای کاربر «بیش از حد پیچیده» بود. (اشاره به وصلهای که لینوس برای تنظیمات ماوس نوشت و از طرف گنوم رد شد). اما در گنوم ۳، ظاهرا آقایان به این نتیجه رسیدهاند که «کار کردن با دسکتاپ» هم «بیش از حد پیچیده» است و به همین خاطر تصمیم گرفتهاند آن را به یک کار عذابآور تبدیل کنند!
این هم یک مثال از این ایده احمقانه: من یک پنجره ترمینال جدید میخواهم، پس باید به "Activities" بروم و آیکن ترمینال را انتخاب کنم در حالی که قبلا میتوانستم به راحتی آن را روی دسکتاپ داشته باشم! حالا چه شد؟ هیچ! این کار فقط ترمینال فعلی من را به پسزمینه میآورد!
این واقعا احمقانه و مزخرف است! حالا مجبورم روی یک پنجره ترمینال Shift-Control-N را بزنم تا یک پنجره جدید داشتهباشم! بله! آفرین! واقعا باید به این گفت یک پیشرفت واقعی در تجربه کاربر!
بله مطمئنا راههای دیگری برای انجام این کار هست، ولی فقط خواستم مثالی از رفتار احمقانه گنوم ۳ بزنم. با برنامهنویسان دیگر هم در این باره صحبت کردهام و همه گنوم ۳ را احمقانه میدانند. هم اکنون از XFCE استفاده می کنم. هر چند نسبت به گنوم ۲ عقب تر است اما از گنوم ۳ بسیار جلوتر است!
منبع خبراطلاعات بیشتر:
صحبت های بیشتر در گوگل پلاسصحبت های بیشتر-۲در ضمن:
آدرس گوگل پلاس توروالدز