انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویکستا!لینوکسی با ظاهر کاملا مشابه به ویستا!  (دفعات بازدید: 8586 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • آنلاینر|طعم پستهای چشیدنی!
منکه خیلی خوشم اومد  ;)
شما هم یه نگاهی بندازید

http://VIXTA.org

اینم عکسی که تو خود سایت زده:

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
جالب بود....مرسي...
 ولي ترجيح ميدم كه حتي ايده مايكروسافتي هم توي كامپيوترم نباشه...
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
جالب بود....مرسي...
 ولي ترجيح ميدم كه حتي ايده مايكروسافتي هم توي كامپيوترم نباشه...

به افرادی مثل من که تازه میخوان لینوکس رو تجربه کنن میتونه خیلی کمک کنه  ;)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
چرا فکر می کنی می تونه کمک کنه؟ فقط به خاطر ظاهرش؟ بقیه مسائل چی؟ منم موافقم با هر نوع ایده مایکروسافتی مخالفم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
چرا فکر می کنی می تونه کمک کنه؟ فقط به خاطر ظاهرش؟ بقیه مسائل چی؟ منم موافقم با هر نوع ایده مایکروسافتی مخالفم.

یعنی از نظر شما ظاهر نمیتونه کمک کنه؟  ???
من که اینطور فکر نمیکنم! لااقل به امتحانش که میرزه!

منم موافقم با هر نوع ایده مایکروسافتی مخالفم.
منم موافقم،ولی یه دفعه نمیشه که اوضاع رو عوض کرد،آسته آسته  ;)
من اگه میتونستم یه ضرب سوئیچ میکردم به مک (البته در کنار لینوکس)

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
امين جان منم تازه كارم  :).... ولي دوست دارم تو هم از تمام زيباييهاي لينوكس استفاده كني مثلا شكل ظاهري شو اونجوري كه دوست داري تغيير بدي تا بيشترين لذت رو از استفاده از لينوكس ببري....ظاهري كه خودت اونجوري كه دوست داري ساختي و توي تمام دنيا يك ظاهر منحصر به فرد حساب مياد و متناسب با علايق و روحيات خودته نه متناسب با روحيات آقايون مايكروسافت.....
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
امين جان منم تازه كارم  :).... ولي دوست دارم تو هم از تمام زيباييهاي لينوكس استفاده كني مثلا شكل ظاهري شو اونجوري كه دوست داري تغيير بدي تا بيشترين لذت رو از استفاده از لينوكس ببري....ظاهري كه خودت اونجوري كه دوست داري ساختي و توي تمام دنيا يك ظاهر منحصر به فرد حساب مياد و متناسب با علايق و روحيات خودته نه متناسب با روحيات آقايون مايكروسافت.....
از تک تک این کلمات میشه حس آزادی رو دریافت کرد  ;)
خب پس از همون کوبونتوی دوست داشتنی استفاده میکنم که تا چند روز دیگه میاد  :)

lomion

• مهمان
ظاهر ویستا خیلی خوبه و روش کار مهندسی و روانشناسی خیلی خوبی انجام دادن. بهتره نکات مثبت رو قبول کنیم: این کار ویستا خیلی خوبه. حالا ما چکاری می‌تونیم انجام بدیم؟

۱) یه تم مثل تم ویستا و ظاهرش درست کنیم. خوبیش که معلومه: داریم از نتیجه یه کار کارشناسی استفاده می‌کنیم. بدیش اینه که می‌گن ببین لینوکسی ها چیزی از خودشون ندارن و این حرفها! که گوشمون پره!
۲) یه تم جدید بر اساس مهندسی و روانشناسی بسازیم که لینوکسی باشه و فقط مال لینوکس. این بسته پیشنهادی می‌تونه حاوی اینها باشه:
Iconset کامل نه ناقص با دقت بالا 128x128. یک تم برای پنجره‌ها. یک سری بک گراند با دقت بالا. یک چینش برای منوها به نحوی که کار رو راحت کنه و چیزهای دیگه.
قدم بعدی اینه که حالا ابزار و اسکریپتهایی رو اضافه کنیم که کارها رو ساده‌تر کنه. این طوری فکر می کنم دیگه این ماجرا به پایان خوشی نزدیک بشه!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *

یعنی از نظر شما ظاهر نمیتونه کمک کنه؟  ???
من که اینطور فکر نمیکنم! لااقل به امتحانش که میرزه!

منم موافقم با هر نوع ایده مایکروسافتی مخالفم.
منم موافقم،ولی یه دفعه نمیشه که اوضاع رو عوض کرد،آسته آسته  ;)
من اگه میتونستم یه ضرب سوئیچ میکردم به مک (البته در کنار لینوکس)

منظورم ظاهر ویستاست!‌چطور می تونه کمک کنه؟ فکر نمی کنم ظاهر و طرز کار با لینوکس (اوبونتو) خیلی سخت باشه که هیچ!‌خیلی هم ساده است به خصوص اگر قبلا هم از مکینتاش استفاده کرده باشی که کاملا آشنایی. ظاهر ویستا چه نکته اضافی و درخور توجهی داره که در اوبونتو نیست؟ فقط یک نوار ابزار مشکی؟‌خوب اینکه تو گنوم پر هست می تونی بری بگیری. من هرچی اون عکس رو نگاه کردم آخه هیچ امتیاز قابل توجهی توش ندیدم!!  ::) جز اینکه نوار ابزار از بالا اومده پایین!!!
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1386، 02:32 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
-------

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
بهتره نکات مثبت رو قبول کنیم
کاملا موافقم!

LinuxRevo عزیز!دیگه خیلی داری یه طرفه میری  ;) بالاخره هر چیزی یه سری نکات مثبت هم داره!
اینم بگم!در اینکه لینوکس بهتر از ویندوز هستش تقریبا شکی برام نمونده (وقتی هم که نصبش کنم دیگه کاملا مطمئن میشم :) )

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
اینم بگم!در اینکه لینوکس بهتر از ویندوز هستش تقریبا شکی برام نمونده (وقتی هم که نصبش کنم دیگه کاملا مطمئن میشم :) )

پس بهتره هرچه زودتر نصبش کنی! وقتی هم که یک نسخه جدید اومد به راحتی آپدیت میشه. پس صبر جایز نیست همین امروز نصب کنید.......

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *

پس بهتره هرچه زودتر نصبش کنی! وقتی هم که یک نسخه جدید اومد به راحتی آپدیت میشه. پس صبر جایز نیست همین امروز نصب کنید.......

الان دارم از لینوکس شاپ سفارشش رو میدم  ;)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اگر دنبال این هستید که iconset و جلوه‌های رنگی و بوت اسپلش و خود لاگین اسپلش و هزار جور theme و window decorator و ... رو بتونید برای سیستمتون سفارشی کنید، از کوبونتو و کلا kde غافل نشین! هزاران هزار گزینه مختلف داره برای سفارشی سازی محیط کار! از kde-look.org که به اشتباه فیل‌تر شده هم میتونید خیلی از جلوه‌های جدید دریافت کنید! از ویستا خیلی جذاب‌تر و خیلی( به قول دوستمون) مهندسی‌تر!  ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
اگر دنبال این هستید که iconset و جلوه‌های رنگی و بوت اسپلش و خود لاگین اسپلش و هزار جور theme و window decorator و ... رو بتونید برای سیستمتون سفارشی کنید، از کوبونتو و کلا kde غافل نشین! هزاران هزار گزینه مختلف داره برای سفارشی سازی محیط کار! از kde-look.org که به اشتباه فیل‌تر شده هم میتونید خیلی از جلوه‌های جدید دریافت کنید! از ویستا خیلی جذاب‌تر و خیلی( به قول دوستمون) مهندسی‌تر!  ;)

ممنون از اینکه این سایت رو معرفی کردی ;) ولی من کلا برام بازده بیشتر اهمیت داره تا جلوه ! یعنی اهمیتش کمتره به طوری که تو خود ویندوز هم از تم کلاسیک استفاده میکنم.
ولی حتما یه سری به این سایت میزنم  :)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
بهتره نکات مثبت رو قبول کنیم
کاملا موافقم!

LinuxRevo عزیز!دیگه خیلی داری یه طرفه میری  ;) بالاخره هر چیزی یه سری نکات مثبت هم داره!

باور کن یک طرفه نمی رم  :( من مدت زیادی با مکینتاش کار کردم اونم اپن سورس نیست اما هر جا بودم گفتم حرف نداره چون واقعا حرف نداره اما نمی تونم به خودم اینو بقبولونم که از ظاهر چیزی استفاده کنم که همیشه ازش بدم میومد خوب  :(
ببینم یعنی تو هنوز لینوکس رو نصب نکردی؟‌ بابا زود باش دیگه  ;)
-------