انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پسورد ریشه  (دفعات بازدید: 3977 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

anonym

• مهمان
پسورد ریشه
« : 22 بهمن 1385، 04:48 ب‌ظ »
با درود ...
چند سوال در مورد آبونتو ...
من آبوتنو رو نصب کردم ... فرایند نصبش در قیاس با نسخه های دیگه لینوکس بسیار ساده تر بود.... تا حدی که ازم پسورد روت رو نخواست و فقط پسورد یه کاربر رو خواست... !!!!!!

بعد نصب زمانی که خواستم با کاربر ریشه وارد بشم loginfailed  میده و پسورد میخواد .... چه پسوردی رو باید برای ریشه تایپ کنم ... ؟
blank, ubuntu,enter ,و پسورد کاربر قبلی رو زدم ولی جواب نداد ...

دوم اینکه یه بحثی رو با دوستان در تعداد سی دی های آبونتو داشتم و دوستان دلیل تک سی دی بودنش رو فرمودند...
اما در این کار فکر میکنم که یه خورده زیاده روی شده ...
چون اکثر نسخه های زنده لینوکس دیگه gcc رو دارن اما آبونتو پس از نصب اون رو هم نداره ...

سوای مبحث دیسک هما، اگه کسی براش امکان دسترسی به اینترنت رو به دلایل مختلف از جمله winmodem و پائین بودن سرعت و ... نداشته باشه ... آیا میتونه بسته های مورد نظرش رو به طور مستقیم از آبونتو دانلود بکنه که بتونه به دفعات و زمانی که سیستم رو مجدد نصب میکنه ازشون استفاده کنه ... و اگه بله از چه آدرسی ؟

بینهایت ممنونم ...
در ضمن انتخاب شدن آبونتو به عنوان توزیع برتر رو از جانب لینوکس ژورنال تبریک میگم ...

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: پسورد ریشه
« پاسخ #1 : 22 بهمن 1385، 11:05 ب‌ظ »
در مورد سئوال اول گزینه ای به نام user andgroup هستش که تیک show all رو بزنین و روی کاربر root دابل کلیلک کنین و رمز رو جدیدا وارد کنین به همین سادگی !!
در مورد سئوال دوم ببین دوست عزیز اوبونتو یه توزیع کاربر پسند هستش و بی دردسر البته یه کم اون هم مشکل اینترنت . اگه می خوایین اوبونتو شما کامل باشه از هر لحاظ dvd رو نصب کنین بعد فایل سورس رو ادیت کنین و بقیشو دانلود کنین البته گه اینترنت پر سرعت دارین

در مورد انتخاب شدن اوبنتو هم سپاسگذارم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 23 بهمن 1385، 11:55 ق‌ظ »
من آبوتنو رو نصب کردم ... فرایند نصبش در قیاس با نسخه های دیگه لینوکس بسیار ساده تر بود.... تا حدی که ازم پسورد روت رو نخواست و فقط پسورد یه کاربر رو خواست... !!!!!!

شما قطعا اوبونتو رو نصب کردید چون آبوتنو نداریم  ;)
کاربر root به دلایل امنیتی تو اوبونتو غیر فعال هست! شما هیچ نیازی به کاربر root ندارید و  میتونید همه کارهایی مدیریتی رو با sudo اجرا کنید. البته فعال کردنش به همون راحتی هست که آقای پیشگوی گفتن ولی ترجیحا این کار رو نکنید و سعی کنید همه کاراتون رو با کاربر خودتون انجام بدید...

بعد نصب زمانی که خواستم با کاربر ریشه وارد بشم loginfailed  میده و پسورد میخواد .... چه پسوردی رو باید برای ریشه تایپ کنم ... ؟
blank, ubuntu,enter ,و پسورد کاربر قبلی رو زدم ولی جواب نداد ...

هیچ کدام صحیح است! چون کاربر root غیر فعال است...

دوم اینکه یه بحثی رو با دوستان در تعداد سی دی های آبونتو داشتم و دوستان دلیل تک سی دی بودنش رو فرمودند...
اما در این کار فکر میکنم که یه خورده زیاده روی شده ...
چون اکثر نسخه های زنده لینوکس دیگه gcc رو دارن اما آبونتو پس از نصب اون رو هم نداره ...
خوب اصولا روی توزیع‌های کاربری نیازی به کامپایلر و ... نیست! مگه شما تا حالا روی ویندوز کامپایلر داشتید. با این وجود نصب کامپالر ها هم خیلی ساده است...

سوای مبحث دیسک هما، اگه کسی براش امکان دسترسی به اینترنت رو به دلایل مختلف از جمله winmodem و پائین بودن سرعت و ... نداشته باشه ... آیا میتونه بسته های مورد نظرش رو به طور مستقیم از آبونتو دانلود بکنه که بتونه به دفعات و زمانی که سیستم رو مجدد نصب میکنه ازشون استفاده کنه ... و اگه بله از چه آدرسی ؟

بله! خود سیستم مدیریت نصب، بسته‌ها در اوبونتو همه بسته‌ها رو براتون دانلود و نصب میکنه. در واقع نیازی نیست که شما چیزی رو دستی دانلود و نصب کنید. اگر یه همچین نیازی دارید میتونید با رعایت dependency ها بسته‌ها رو از http://packages.ubuntu.com دانلود کنید.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
« پاسخ #3 : 23 بهمن 1385، 08:16 ب‌ظ »
در مورد سئوال اول گزینه ای به نام user andgroup هستش که تیک show all رو بزنین و روی کاربر root دابل کلیلک کنین و رمز رو جدیدا وارد کنین به همین سادگی !!
user and group کجاست؟

کاربر root به دلایل امنیتی تو اوبونتو غیر فعال هست! شما هیچ نیازی به کاربر root ندارید و  میتونید همه کارهایی مدیریتی رو با sudo اجرا کنید. البته فعال کردنش به همون راحتی هست که آقای پیشگوی گفتن ولی ترجیحا این کار رو نکنید و سعی کنید همه کاراتون رو با کاربر خودتون انجام بدید...
برای کانکت شدن همین sudo رو تو ترمینال نوشتم. بعد از من رمز خواست که اون رو هم رمز کاربری خودم وارد کردم. اما زیرش می‌نویسه autoچی‌چی failor! یا یه چیزی تو همین مایه‌ها.
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 23 بهمن 1385، 09:42 ب‌ظ »
USER AND GROUP تو قسمت مدیریت ADMINISTRATOR هستش یه کمی با منو ها ور برین جاشونو بهتر یاد میگیرین
از gkdial استفاده کردین ؟؟
اگه مودمتون اکسترنال هستش از دستور pppconfig که مهدی بهم یاد داد استفاده کنین خیلی راحته

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
« پاسخ #5 : 23 بهمن 1385، 11:04 ب‌ظ »
من صفر کیلومترم.
gkdial رو الان می‌شنوم. اون کجاست؟ ;) (من باید هی بیام تو ویندوزم بپرسم بعد برگردم تو لینوکس امتحان کنم)
مودم اترنت adsl دارم.
============================
چند ساعت بعد:
ببخشید من به جای sudo می‌نوشتم su! الان دیگه با لنوکس کانکت‌م. ولی هنوز gkdial رو پیدا نکردم.
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1385، 12:54 ق‌ظ توسط Sepehrnoush »
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 28 بهمن 1385، 10:42 ب‌ظ »
پس دیگه نیازی به gkdial هم ندارید  ;)
sudo apt-get install gkdial

البته من اصلا ازش خوشم نمیاد و به نظرم باگیه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom