من آبوتنو رو نصب کردم ... فرایند نصبش در قیاس با نسخه های دیگه لینوکس بسیار ساده تر بود.... تا حدی که ازم پسورد روت رو نخواست و فقط پسورد یه کاربر رو خواست... !!!!!!
شما قطعا اوبونتو رو نصب کردید چون آبوتنو نداریم
کاربر root به دلایل امنیتی تو اوبونتو غیر فعال هست! شما هیچ نیازی به کاربر root ندارید و میتونید همه کارهایی مدیریتی رو با sudo اجرا کنید. البته فعال کردنش به همون راحتی هست که آقای پیشگوی گفتن ولی ترجیحا این کار رو نکنید و سعی کنید همه کاراتون رو با کاربر خودتون انجام بدید...
بعد نصب زمانی که خواستم با کاربر ریشه وارد بشم loginfailed میده و پسورد میخواد .... چه پسوردی رو باید برای ریشه تایپ کنم ... ؟
blank, ubuntu,enter ,و پسورد کاربر قبلی رو زدم ولی جواب نداد ...
هیچ کدام صحیح است! چون کاربر root غیر فعال است...
دوم اینکه یه بحثی رو با دوستان در تعداد سی دی های آبونتو داشتم و دوستان دلیل تک سی دی بودنش رو فرمودند...
اما در این کار فکر میکنم که یه خورده زیاده روی شده ...
چون اکثر نسخه های زنده لینوکس دیگه gcc رو دارن اما آبونتو پس از نصب اون رو هم نداره ...
خوب اصولا روی توزیعهای کاربری نیازی به کامپایلر و ... نیست! مگه شما تا حالا روی ویندوز کامپایلر داشتید. با این وجود نصب کامپالر ها هم خیلی ساده است...
سوای مبحث دیسک هما، اگه کسی براش امکان دسترسی به اینترنت رو به دلایل مختلف از جمله winmodem و پائین بودن سرعت و ... نداشته باشه ... آیا میتونه بسته های مورد نظرش رو به طور مستقیم از آبونتو دانلود بکنه که بتونه به دفعات و زمانی که سیستم رو مجدد نصب میکنه ازشون استفاده کنه ... و اگه بله از چه آدرسی ؟
بله! خود سیستم مدیریت نصب، بستهها در اوبونتو همه بستهها رو براتون دانلود و نصب میکنه. در واقع نیازی نیست که شما چیزی رو دستی دانلود و نصب کنید. اگر یه همچین نیازی دارید میتونید با رعایت dependency ها بستهها رو از
http://packages.ubuntu.com دانلود کنید.