خواهش می کنم فراموش نکنید که دنیای نرم افزار به بیل گیتس مدیونه
خوب این حرف شما احتمالا به این خاطره که تا پیش از این حد و مرزهای دنیای نرم افزار رو در حدود همین مایکروسافت می دیدید. گیتس چطور می تونه در نیای نرم افزار صاحب دین باشه در حالی که مهمترین کار اون ساخت یک سیستم عامل است؟ مطمئنا شما از دنیای
اپل مکینتاش کاملا بی خبر هستید و نمی دونین که اپل با ارائه سیستم های
G4 خود در چند سال قبل چه انقلابی رو در دنیای نرم افزار و سخت افزار تواما به وجود اورد و حالا هم که با
G5 و
تایگر. با این حال هرگز خودش رو برتر از همه حس نکرد و نشون نداد و آرام آرام داره کاره خودش رو می کنه با این که اون هم یک سیستم پولیه. کدام نرم افزار مایکروسافت یک
پدیده خارق العاده است که بخواد عده ای رو مدیون خودش کنه؟ ویندوز؟ در زمینه های تخصصی چه کار مهمی انجام داده؟ کدوم نرم افزار مهندسی یا پزشکی یا اتمی منحصر به فردی رو ساخته؟ در دنیای گرافیک تا کجا تونسته پیش بره؟ من می گم هیچ جا!فقط و فقط تنها محصول این شرکت از نظر من
Front Page هست که تا حدودی از سایر هم قطارانش بهتره البته در صورتی که
Adobe رو نادیده بگیریم. پس حداقل من یک نفر هیچ دینی به این آدم و شرکتش ندارم چرا که در بیشتر اوقات سیستم عاملش یا اصلا در اولویت من نبوده یا اگر بوده بعد از اپل و لینوکس اون هم شاید برای استفاده هایی خاص مطرح بوده... در ضمن نسخه هایی رو هم استفاده کردم همه اصل بودن و به جرات می گم که هیچ تفاوتی با کرک شده اش نداشتند و به همون نسبت اذیت کننده بودند. پیشنهادم به شما اینه که ابتدا کمی با
تایگر مکینتاش کار کنید و سپس بیشتر وارد
دنیای اپن سورس بشید تا ببینید دنیای نرم افزار به حدی گسترده است که مایکروسافت با همه عظمت پوشالی اش در حد یک نقطه در گوشه دور افتاده این دنیاست...
به قول افلاطون:همیشه این اکثریت نیست که حق دارد...پس اگر اکثریت از ویندوز استفاده می کنند دلیل این نیست که بهترین است.