انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مایکروسافت اجازه فقط دیدن کدها را داد !!!  (دفعات بازدید: 10513 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
ما از این جهت به ایشون خیلی مدیونیم که اهمیت اپن سورس رو با ایده‌هایی که داشتن به ما فهموندن. ما فهمیدیم که اگه یه شرکت خیلی بزرگ کارهای بزرگ کنه و همه چیز رو به نفع خودش تموم کنه یعنی چی... از این نظر یه محرک خیلی خوب برای حرکت اپن سورس بوده و هست و خواهد بود...
موافقم
یا علی

ديبا

• مهمان
من از برنامه نویسی کمترین اطلاعی ندارم. یک عامی بسیط.
اما مگر  همین دیدن کدها، خالی از فایده است؟ مگر در همین دنیای اپن سورس، یکی از مزایای اساسی همین رؤیت کد برنامه نیست؟(منظورم بکارگیری نیست! فقط مشاهده، برای=>) ایدها را گرفتن و در جای دیگر بکار بستن. و آیا این رؤیت کدها، در مقوله‌های همچون مهندسی (نرم‌افزاری) معکوس نمیتونه راهگشا و کمک‌حال پیشرفت برای گنو-لینوکس بشه؟
سوالاتی بود که بدهنم رسید. همین
متشکرم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
...
اما مگر  همین دیدن کدها، خالی از فایده است؟ مگر در همین دنیای اپن سورس، یکی از مزایای اساسی همین رؤیت کد برنامه نیست؟(منظورم بکارگیری نیست! فقط مشاهده، برای=>) ایدها را گرفتن و در جای دیگر بکار بستن. و آیا این رؤیت کدها، در مقوله‌های همچون مهندسی (نرم‌افزاری) معکوس نمیتونه راهگشا و کمک‌حال پیشرفت برای گنو-لینوکس بشه؟
بله از این دید که شما می فرمایید کاملا درسته و دیدن سورس ها حتی اگر اپن هم نباشه مفید خواهد بود. اما از دید یک برنامه نویس حرفه ای اپن سورس و حتی یک کاربر عادی اپن سورس دیدن مجرد سورس ها و عدم امکان تصحیح یا افزودن سورسی دیگر غیر قابل قبوله. مایکروسافت زمانی می تواند ادعای اپن سورس بودن رو بکنه که اجازه دخل و تصرف در اون ها رو هم بده، که هیچ وقت این کار را نخواهد کرد چرا که مسایل اقتصادی و انحصارگرایی این شرکت اجازه رویدادن چنین اتفاقی رو نخواهد داد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
خواهش می کنم فراموش نکنید که دنیای نرم افزار به بیل گیتس مدیونه 
خوب این حرف شما احتمالا به این خاطره که تا پیش از این حد و مرزهای دنیای نرم افزار رو در حدود همین مایکروسافت می دیدید. گیتس چطور می تونه در نیای نرم افزار صاحب دین باشه در حالی که مهمترین کار اون ساخت یک سیستم عامل است؟ مطمئنا شما از دنیای اپل مکینتاش کاملا بی خبر هستید و نمی دونین که اپل با ارائه سیستم های G4 خود در چند سال قبل چه انقلابی رو در دنیای نرم افزار و سخت افزار تواما به وجود اورد و حالا هم که با G5 و تایگر. با این حال هرگز خودش رو برتر از همه حس نکرد و نشون نداد و آرام آرام داره کاره خودش رو می کنه با این که اون هم یک سیستم پولیه. کدام نرم افزار مایکروسافت یک پدیده خارق العاده است که بخواد عده ای رو مدیون خودش کنه؟ ویندوز؟ در زمینه های تخصصی چه کار مهمی انجام داده؟ کدوم نرم افزار مهندسی یا پزشکی یا اتمی منحصر به فردی رو ساخته؟ در دنیای گرافیک تا کجا تونسته پیش بره؟ من می گم هیچ جا!‌فقط و فقط تنها محصول این شرکت از نظر من Front Page هست که تا حدودی از سایر هم قطارانش بهتره البته در صورتی که Adobe رو نادیده بگیریم. پس حداقل من یک نفر هیچ دینی به این آدم و شرکتش ندارم چرا که در بیشتر اوقات سیستم عاملش یا اصلا در اولویت من نبوده یا اگر بوده بعد از اپل و لینوکس اون هم شاید برای استفاده هایی خاص مطرح بوده... در ضمن نسخه هایی رو هم استفاده کردم همه اصل بودن و به جرات می گم که هیچ تفاوتی با کرک شده اش نداشتند و به همون نسبت اذیت کننده بودند. پیشنهادم به شما اینه که ابتدا کمی با تایگر مکینتاش کار کنید و سپس بیشتر وارد دنیای اپن سورس بشید تا ببینید دنیای نرم افزار به حدی گسترده است که مایکروسافت با همه عظمت پوشالی اش در حد یک نقطه در گوشه دور افتاده این دنیاست... به قول افلاطون:‌همیشه این اکثریت نیست که حق دارد...پس اگر اکثریت از ویندوز استفاده می کنند دلیل این نیست که بهترین است.
-------

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
من به شخصه حاضرم برم بین چارپایان در اسطبل زندگی کنم ولی مدیون بیل گیتس نباشم..!
اخه فایده دیدن چیزی ولی ازش استفاده نکردن چیه؟
اگه مشکل ایده هست که خدا را شکر جامعه اپن سورس سرشار از ایده و مهندسان خلاق هست.

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
خواهش می کنم فراموش نکنید که دنیای نرم افزار به بیل گیتس مدیونه 
خوب این حرف شما احتمالا به این خاطره که تا پیش از این حد و مرزهای دنیای نرم افزار رو در حدود همین مایکروسافت می دیدید. گیتس چطور می تونه در نیای نرم افزار صاحب دین باشه در حالی که مهمترین کار اون ساخت یک سیستم عامل است؟ مطمئنا شما از دنیای اپل مکینتاش کاملا بی خبر هستید و نمی دونین که اپل با ارائه سیستم های G4 خود در چند سال قبل چه انقلابی رو در دنیای نرم افزار و سخت افزار تواما به وجود اورد و حالا هم که با G5 و تایگر. با این حال هرگز خودش رو برتر از همه حس نکرد و نشون نداد و آرام آرام داره کاره خودش رو می کنه با این که اون هم یک سیستم پولیه. کدام نرم افزار مایکروسافت یک پدیده خارق العاده است که بخواد عده ای رو مدیون خودش کنه؟ ویندوز؟ در زمینه های تخصصی چه کار مهمی انجام داده؟ کدوم نرم افزار مهندسی یا پزشکی یا اتمی منحصر به فردی رو ساخته؟ در دنیای گرافیک تا کجا تونسته پیش بره؟ من می گم هیچ جا!‌فقط و فقط تنها محصول این شرکت از نظر من Front Page هست که تا حدودی از سایر هم قطارانش بهتره البته در صورتی که Adobe رو نادیده بگیریم. پس حداقل من یک نفر هیچ دینی به این آدم و شرکتش ندارم چرا که در بیشتر اوقات سیستم عاملش یا اصلا در اولویت من نبوده یا اگر بوده بعد از اپل و لینوکس اون هم شاید برای استفاده هایی خاص مطرح بوده... در ضمن نسخه هایی رو هم استفاده کردم همه اصل بودن و به جرات می گم که هیچ تفاوتی با کرک شده اش نداشتند و به همون نسبت اذیت کننده بودند. پیشنهادم به شما اینه که ابتدا کمی با تایگر مکینتاش کار کنید و سپس بیشتر وارد دنیای اپن سورس بشید تا ببینید دنیای نرم افزار به حدی گسترده است که مایکروسافت با همه عظمت پوشالی اش در حد یک نقطه در گوشه دور افتاده این دنیاست... به قول افلاطون:‌همیشه این اکثریت نیست که حق دارد...پس اگر اکثریت از ویندوز استفاده می کنند دلیل این نیست که بهترین است.

ببنید بیل گیتس تنها سیستم عامل نساخت،‌ بیل گیتس اولین کسی بود که اعلام کرد نرم افزار هم به اندازه سخت افزار مهمه (‌از زبان استیو جابزMac ). کسی نمیتونه بگه که دنیای نرم افزار به این حد می رسید اگه گیتس این کار و نمی کنه ( البته ممکنه بعضی بگن که شاید بهتر می شد)‌ ولی به طور کلی نقش بیل گیتس نقشی کلیدی تو دنیای نرم افزار بوده و کسی هم منکر اون نیست.

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
خوب من منکر اینم. منم نگفتم فقط سیستم عامل ساخته! خیلی چیزای دیگه هم ساخته اما هیچ کدوم ارزش ندارن. قبل از این که گیتس هم بیاد خیلی ها می دونستند که نرم افزار هم اندازه سخت افزار مهمه اینو منم می دونم شما هم می دونی همه می دونن نرم افزار مهمه!‌این که بدیهیه!‌اگه نرم افزار نبود من سخت افزار می خواستم چیکار کنم؟ شما فکر می کنید اون خیلی تاثیر گذار بوده؟ من این طور فکر نمی کنم چون اصلا اینو حس نکردم بود و نبود ویندوز تو این دنیا برای من اصلا فرقی نداره... الان فقط و فقط تنها عاملی که گیتس رو سر پا نگه داشته سرمایه ای که تا حالا به دست آورده و وجود یک سری استانداردها که متاسفانه تونسته به وجود بیاره و مهمتر از همه عدم آگاهی کاربران عادی است... اما شکی نیست که با پیشرفت استانداردهای اپن سورس، هر روز ضعیف تر خواهد شد مگر اینکه دست از انحصارطلبی که البته دیگه الان شکسته شده برداره. بهترین نمونه شکست انحصار مایکروسافت، روباه آتشین هست که دیدم به کجا رسید ظرف یکسال بیش از ۱۵۰ میلوین دانلود فایرفاکس...
-------

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
ما كه به قبل كاري نداريم، ما بايد به آينده فكر كنيم و دربارش بحث كنيم. اين كه Microsoft كي بوده، از كجا اومده، چي كار داره يا چيكار ميخواد بكنه، هيچ اهميتي براي كاربران دنياي متن باز نداره. پس بياين الكي وقت رو هدر نديم. درباره ي لينوكس كه الان  چه غولي شده و چه خواهد شد بحث كنيم.

نظرتون چيه؟

lomion

• مهمان
نظر خوبیه به شرطی که مایکروسافت دست از سر ما برداره ولی ول کن نیست. چون منافعش در خطره.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
نظر خوبیه به شرطی که مایکروسافت دست از سر ما برداره ولی ول کن نیست. چون منافعش در خطره.

بيخيال Microsoft، هر كاري كه ميخواد بزارين بكنه.  :D

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
منم این خبر رو شنیده بودم. اولش جا خوردم. بعد خندیدم. بعد فهمیدم که بیلی داره یواش یواش دستش میاد که کی به کیه. اصلا اپن سورس تا کجا ها که نرفته. ولی به قول دوستان چه فایده ای داره؟
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
با سلام
دوستان باید به این نکته هم توجه داشت که بیل هم در زمان شروع و ارایه کارهای خودش یعنی تقریبا تا همین چند سال پیش یک انقلاب در نرم افزار بوجود آورد همکنون هم اگه دقت کنیم میبینیم M$ با چندین گروه مختلف در حال جنگه که هنوز هم در بعضی از قسمتها حرفی برای گفتن داره . هنوز هم خیلی از لینوکس کارها (معمولا مبتدیترها ) از برنامه‌های شبیه ساز ویندوز در لینوکس استفاده میکنند. اون چیزی که باعث درگیری و بحث بر سر M$ هست موضوع مسخره کپی رایت و انحصار طلبی مایکروسافت است . ودر آخر عدو سبب خیر شود اگر خدا خواهد .شاید اگر بیلی نبود و قوانین مسخره‌اش حالا ما هم گنو و  لینوکسی  نداشتیم .
موفق باشید .
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1386، 09:21 ب‌ظ توسط spart »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
دقیقا زدی به هدف! فایده‌ی کدی که فقط بتونی ببینیش اینه که ازش چیزی یاد بگیری و بری توی یک پروژه‌ی بازمنبع ازش استفاده کنی. فقط بدیش اینه که کمی که گذشت میان خِرت رو می‌گیرن. می‌گی «چی شده؟!؟» می‌گن «شما از patentهای جناب بیلی بدون اجازه استفاده کردین!» یادت می‌افته که «اااااااااه... آره! من چه قدر بدم! ببخشید جناب بیلی... بیا یه پولی هم بهت می‌دم از من درگذر» (در این رابطه‌ی اخیر با Novellخان صحبت کنین، وارد ترن)
نه برادر، نه خواهر! گول این قیافه‌گیری ها رو نخورید. سلام گرگ بی‌طمع نیست. با قدرت گرفتن جنبش آزادی نرم‌افزار، سیاست‌های مایکروسافت عوض شده. مواظب باشیم.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

lomion

• مهمان
بعضیها می گن این ماجرا یه تله هم هست برای اینکه به حساب Mono و نرم افزارهای اپن سورس رقیب رو برسه و بگه که شما از من کد میدزدید و این حرفها...
و از همه استفاده مجانی از کمک برنامه نویسهای حرفه‌ای تا باگهای محیطش رو مفتی دربیارن.